gebelik kesesi ufak cikti yine :(

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
314
163
Merhaba son adet tarihim 21 agustos yani 5 hafta 2 gunluk hamileyim kan degerim adete 1 gun kala 121.6 cikti ve bugun dr a gittim gebelik kesem cok ufak cikti kesesi ufak cikip sonra buyuyen ve saglikli dogum yapan varmi acaba
1.5 sene oncede ayni sekilde oldu gebelik kesem 8. Haftaya kadar kese cok az buyudu kalp atisi basladi ve dusuk yaptim

Eklentiler

• 20150927_152840.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 359
Aynisini banada dedi kese cok küçük olmakla birlikte çok az tutunmus bebeğin düşerse surpriz olmaz dedi ama simdi 13 haftalik olduk benim kanamam falanda vardi ekstradan gleksane igne kullanıyorum dr unla konuş gerekirse igneye basla gecmis olsun

Ayyyy canimm cok sagol mesajima yazfigin icinnn bugun yine gittim dr a igne verdi yarin baslicam saglikla al kucagina insallah ne kadar ufakti kesen acaba ve ne kadar surede buyudu kese bugunki kontrolde cok minik buyumustu kesem ☺insallah saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi

0.63 cm beta 11118 sanirim bos gebelik suan hastaneden ciktim persembe bebek gorunmezse kurtaj olucam cok uzgunum

cumartesi günü keseyi gördük 22.mm di doktor normal büyüyor 6+3 günlük dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi.Kızlar sizce kesenin büyüklüğü iyimi yoksa çokmu büyük okuduğum bazı forumlarda 18 mm de bile kalp atışı duyan var çok korkuyorum bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…