- 3 Haziran 2021
- 310
- 219
- 18
- 29
- Konu Sahibi Elagozluprenses
-
Kimse yok mu yaMerhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi çok korkuyorum bugun doktora gittim ultrasona göre 6+2 gebelik iki hafta önce gittiğimde 4+5 demişti keseyi görmüştük o zaman 4mm ydi bugun 15 mm dedi ama bebegi göremedik 1 hafta sonra çağırdı bos gebelik olmasından çok korkuyorum internette de araştırıp bakıyorum 20-25 mm de kesin görünmesi gerekiyor kese içinde bebek böyle bi durumla karşılaşan var mi kese içinde bebegi ne zaman gördünüz kese kac mm ydi lütfen yardımcı olur musunuz
Yok o da görünmedi maalesef resim bırakayım asagiyaBenim okuduklarıma göre 8. Haftada görenler oluyor bebeği. Henüz çok erken. Yolk sac göründü mu peki
Yaa insallah o kadar korku endişe var ki keske hic gitmeseydim bugun diyorum kendimce 1 hafta sonrasına çağırdı ama nasil gidecem nasil sedyeye geçecem bilmiyorum sanki hic oluşmayacak gibiGeç görünebilir canım stres yapma şimdiden. Boş gebelik kesin kürtaj olacam diye doktora gidip 9. Haftada gören olmuştu
İnşallahYaa insallah o kadar korku endişe var ki keske hic gitmeseydim bugun diyorum kendimce 1 hafta sonrasına çağırdı ama nasil gidecem nasil sedyeye geçecem bilmiyorum sanki hic oluşmayacak gibimide bulantim bas donmelerim de yok bende kendi kendime diyordum acaba bu belirtiler olmadığı icin bi sıkıntı mi var bugünde göremeyince kendimi çok kötü hissettim geldim eve ağladım uyudum hic kalkmadım bu arada gebelik kesesini de yine ilk gittiğimizde görememiştik ikinci gittiğimizde 4mm kese görmüştük bu sefer kalp atışı içinde aynı oldu gittik yine olumsuz ayrıldık umarım bundada ikinci gidişimizde görürüz
tabiki canım 7-8 hatta 9. haftada bebeği görüp sesi duyan oluyor. Daha küçük ondan zayıf geliyordur sesi. kese boş gibi nedir ya kalp sesini duymuş inşallah 3 gün sonra daha net görürsünüz sen kötü düşünme ilkinde genelde çoğu kişidedüşük oluyor ama sonrakiler sağlıkla geliyor dünyayaSelam kızlar, 5+3 teyken doktora gitmiştik. Hersey yolunda gelişimi cok guzel demisti. Kese 15 mm dedi, yolk kesesini de gördük. Haftaya kalp atışını muhtemelen duyarız demisti. Dün 6+3 te karından kalp atışını duyamadık kese boş gibi duruyordu. Vajinal bakalım dedi.. onda da CRL 0.36 mm minicik kalp atışını gördük ama sesini coooook uzaktan geliyormuş gibi varla yok arası bisi duyabildik. Yeni oluşuyor gibi dedi doktorumuz. Daha önce bir kaybım var 9 haftalikken kalbi durmuştu kürtaj oldum. Doktorumuz onu sordu. Neden devam etmemisti diye. Acaba bir olumsuzluk mu var diye çok tedirgin oluyorum. 3 gün sonra çağırdı takip edelim diye. Kalp atışı ne zaman duyulur normalde? 6 haftada duyamayip sonra duyan oldu mu ?
belirtilere takılma canım. benim ilki boş gebelikti bulantı yorgunluk her şey vardı. ikincisi de boştu ama belirti yoktu. vajinal ultrasyondan baksın karından geç görünüyorYaa insallah o kadar korku endişe var ki keske hic gitmeseydim bugun diyorum kendimce 1 hafta sonrasına çağırdı ama nasil gidecem nasil sedyeye geçecem bilmiyorum sanki hic oluşmayacak gibimide bulantim bas donmelerim de yok bende kendi kendime diyordum acaba bu belirtiler olmadığı icin bi sıkıntı mi var bugünde göremeyince kendimi çok kötü hissettim geldim eve ağladım uyudum hic kalkmadım bu arada gebelik kesesini de yine ilk gittiğimizde görememiştik ikinci gittiğimizde 4mm kese görmüştük bu sefer kalp atışı içinde aynı oldu gittik yine olumsuz ayrıldık umarım bundada ikinci gidişimizde görürüz
Çok sağol canım cevapladığın icin insallah görürüzbelirtilere takılma canım. benim ilki boş gebelikti bulantı yorgunluk her şey vardı. ikincisi de boştu ama belirti yoktu. vajinal ultrasyondan baksın karından geç görünüyor
Amin bende bugün gittim doktora bakalım sonuçları beklicez 2 ayÇok sağol canım cevapladığın icin insallah görürüzgeçmiş olsun bu arada senin içinde üzüldüm insallah rabbim sana da yardım etsin gönlündekini sağlıklı hayırlı nasip etsin
Rabbim kolaylık versin insallahAmin bende bugün gittim doktora bakalım sonuçları beklicez 2 ay
malesef 8+3 te kontrole gittik. Önce karından sonra alttan muayene ile kalp atışının durduğunu ogrendiktabiki canım 7-8 hatta 9. haftada bebeği görüp sesi duyan oluyor. Daha küçük ondan zayıf geliyordur sesi. kese boş gibi nedir ya kalp sesini duymuş inşallah 3 gün sonra daha net görürsünüz sen kötü düşünme ilkinde genelde çoğu kişidedüşük oluyor ama sonrakiler sağlıkla geliyor dünyaya
Çok geçmiş olsun bence de yaptırmanız gerekiyor insallah bir sıkıntı çıkmazmalesef 8+3 te kontrole gittik. Önce karından sonra alttan muayene ile kalp atışının durduğunu ogrendikyarin kürtaj olucam. Bu 2.kaybım. malesef gebeliğim 8 haftadan ileri gitmiyor. Doktorumuz genetik test yaptıralım dedi.
Geçmiş olsun canımmalesef 8+3 te kontrole gittik. Önce karından sonra alttan muayene ile kalp atışının durduğunu ogrendikyarin kürtaj olucam. Bu 2.kaybım. malesef gebeliğim 8 haftadan ileri gitmiyor. Doktorumuz genetik test yaptıralım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?