- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken gizz sabret 9 ay uzuun yolculukta napacan sennMerhaba adetim 7 gün geçikti her ayın11 nde regl oluyorum 2 gün geçince doktora gittim beta hcg 87 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 195çıktı hamilesin dendi ama keseyi göremedik korkuyorum neden gözükmedi birde kahverengi akıntı normal midir akıntım var
Beta hcg iki günde bir iki katına çıkmadı lazım mış yoksa kimyasal gebelik oluyor kahverengi alıntılarım devm ediyot ama ben keseyi gördümMerhaba sonuç nedir acaba ? Benimde adetim 10 gün gecitı test yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 159 çıktı fakat kahverengi akıntım var 4 gündür devam ediyor çok az miktarlarda dün doktora gittim tekrar kan verdim hcg 140 çıktı doktor şuan bişey görünmüyor yerleşmede olabilir kimyasal gebelikte dedi bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif ama akıntım hala devam ediyor ne olduğunu çok merak ediyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir
İnşallah çok geçmiş olsun canım üzülme bana dua et benimde hala kese var bebeğimi görmedimAnladım canım bende bu gün gittim kimyasal gebelik oluşmuş dedi doktorum kahverengi akıntı da normal kanamaya döndü adet olmuş gibi inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik geçirirsin![]()
Öncelikle hayırlı olsun daha önce yanlış hatırlamıyorsam sizinle konuşmuştuk kürtaj mı olmuştunuz doğru hatırlıyorsam eğer kaç ay sonra hamile kaldınız korunma süreci geçtirdiniz miMerhaba adetim 7 gün geçikti her ayın11 nde regl oluyorum 2 gün geçince doktora gittim beta hcg 87 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 195çıktı hamilesin dendi ama keseyi göremedik korkuyorum neden gözükmedi birde kahverengi akıntı normal midir akıntım var
Kürtaj olamadım düşük yaptım şu an hamile değilim malesefÖncelikle hayırlı olsun daha önce yanlış hatırlamıyorsam sizinle konuşmuştuk kürtaj mı olmuştunuz doğru hatırlıyorsam eğer kaç ay sonra hamile kaldınız korunma süreci geçtirdiniz mi
Bende aralıkta kürtaj oldum korunmayı bıraktım ama hala hamile kalamadım hayırlısı olsun inş çok bekletmeden rabbim evlat nasip eder ikimizede inşKürtaj olamadım düşük yaptım şu an hamile değilim malesef