• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi gözükmedi

Marjunal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
6
Merhaba adetim 7 gün geçikti her ayın11 nde regl oluyorum 2 gün geçince doktora gittim beta hcg 87 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 195çıktı hamilesin dendi ama keseyi göremedik korkuyorum neden gözükmedi birde kahverengi akıntı normal midir akıntım var

Merhaba adetim 7 gün geçikti her ayın11 nde regl oluyorum 2 gün geçince doktora gittim beta hcg 87 çıktı iki gün sonra tekrar gittim 195çıktı hamilesin dendi ama keseyi göremedik korkuyorum neden gözükmedi birde kahverengi akıntı normal midir akıntım var
Daha erken gizz sabret 9 ay uzuun yolculukta napacan senn😍😍😍

Merhaba sonuç nedir acaba ? Benimde adetim 10 gün gecitı test yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 159 çıktı fakat kahverengi akıntım var 4 gündür devam ediyor çok az miktarlarda dün doktora gittim tekrar kan verdim hcg 140 çıktı doktor şuan bişey görünmüyor yerleşmede olabilir kimyasal gebelikte dedi bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif ama akıntım hala devam ediyor ne olduğunu çok merak ediyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir

Merhaba sonuç nedir acaba ? Benimde adetim 10 gün gecitı test yaptım pozitif çıktı kan verdim hcg 159 çıktı fakat kahverengi akıntım var 4 gündür devam ediyor çok az miktarlarda dün doktora gittim tekrar kan verdim hcg 140 çıktı doktor şuan bişey görünmüyor yerleşmede olabilir kimyasal gebelikte dedi bu sabah tekrar test yaptım yine pozitif ama akıntım hala devam ediyor ne olduğunu çok merak ediyorum umarım sağlıklı bir gebeliktir
Beta hcg iki günde bir iki katına çıkmadı lazım mış yoksa kimyasal gebelik oluyor kahverengi alıntılarım devm ediyot ama ben keseyi gördüm

Anladım canım bende bu gün gittim kimyasal gebelik oluşmuş dedi doktorum kahverengi akıntı da normal kanamaya döndü adet olmuş gibi inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🙏

Anladım canım bende bu gün gittim kimyasal gebelik oluşmuş dedi doktorum kahverengi akıntı da normal kanamaya döndü adet olmuş gibi inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🙏
İnşallah çok geçmiş olsun canım üzülme bana dua et benimde hala kese var bebeğimi görmedim

Benim gecen hafta 2205 idi kese gözükmedi dün kontrolde gördük keseyi kese zayıfsaniz karından bile 3000 den sonra gözükür benim hamileliklerimde 6000 olmadan gözükmüyor mesela daha cok erken 10 gün sonra gözükür keseniz endise etmeyin

Canınızı sıkmayın stres yapmayın inşallah Allahın izniyle sağlıklı bi gebelik yaşar ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲

Öncelikle hayırlı olsun daha önce yanlış hatırlamıyorsam sizinle konuşmuştuk kürtaj mı olmuştunuz doğru hatırlıyorsam eğer kaç ay sonra hamile kaldınız korunma süreci geçtirdiniz mi

Öncelikle hayırlı olsun daha önce yanlış hatırlamıyorsam sizinle konuşmuştuk kürtaj mı olmuştunuz doğru hatırlıyorsam eğer kaç ay sonra hamile kaldınız korunma süreci geçtirdiniz mi
Kürtaj olamadım düşük yaptım şu an hamile değilim malesef

Kürtaj olamadım düşük yaptım şu an hamile değilim malesef
Bende aralıkta kürtaj oldum korunmayı bıraktım ama hala hamile kalamadım hayırlısı olsun inş çok bekletmeden rabbim evlat nasip eder ikimizede inş

Yanlış konuya yazdım kusura bakmayın inş hepiniz en kısa zamanda t krardan hamile kalırsınız 🙏

Back