• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi geç görünenler ya da dış gebelik geçirmiş arkadaşlar

toprakdates

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
48
0
16
Ankara
Adet geçikmesinden 1 gün sonra beta hcg 257,50 çıktı 3 gün sonrada doktora gittim beta hcg 620 çıktı fakat karından kese görünmedi. 5 gün sonra 5+4 ken tekrar gittim kese gene görünmedi alttan bakmak istedi tamam dedim ama vajinusmus olduğum için doktor zorlamak istemedi ve haliyle bakamadı. Haftaya tekrar gel dedi ama kan tahliline gerek yok dedi ve yapmadı. şuan 5+6 ve hiçbir belirti yaşamıyorum kötü yönde olan ne bir leke ne bir ağrı ama kesenin görünmemiş olması beni çok korkutuyor. Doktorda zaten seni korkutmak istemem ama dış gebelik diye bir ihtimal daha var dedi. çok tedirginim ve daha önce bu durumu yaşamış arkadaşlar bana tecrübelerini anlatabilirler mi?

Adet geçikmesinden 1 gün sonra beta hcg 257,50 çıktı 3 gün sonrada doktora gittim beta hcg 620 çıktı fakat karından kese görünmedi. 5 gün sonra 5+4 ken tekrar gittim kese gene görünmedi alttan bakmak istedi tamam dedim ama vajinusmus olduğum için doktor zorlamak istemedi ve haliyle bakamadı. Haftaya tekrar gel dedi ama kan tahliline gerek yok dedi ve yapmadı. şuan 5+6 ve hiçbir belirti yaşamıyorum kötü yönde olan ne bir leke ne bir ağrı ama kesenin görünmemiş olması beni çok korkutuyor. Doktorda zaten seni korkutmak istemem ama dış gebelik diye bir ihtimal daha var dedi. çok tedirginim ve daha önce bu durumu yaşamış arkadaşlar bana tecrübelerini anlatabilirler mi?

cnm nasıl doktormuş o benm 422 de kesem görünmüşdü ama vajinadan o değerle karından görünmezki 5000 de karından görünür kafana takma dış gebelik falan değildir dış gebelikde kanama olur bebeğinide üzme bence

offfffffff çok tedirginm bugün ağzımda acayip bir demir tadı var. sabah basladı hala geçmedi. bunun dışında bir ağrı kanama falan yaşamadım normal gibi herşey yarın doktora gidicem umarım kese görünür. tam 6+3 olucak yarın. yarında görünmezse artık napıcaz bilmiyorum.

Bu kadar degerle karinda gozukmez bencede ben 6 haftalikken vajinal ultrasonla gordu doktor hic sıkma canini sen

Bu kadar degerle karinda gozukmez bencede ben 6 haftalikken vajinal ultrasonla gordu doktor hic sıkma canini sen

dün doktora gittim göründü gibi ama doktor hala emin değil belki rahimde bazı damarlar kalınlaşıp kese gibi görünebilir dedi. beta hcg yaptırdım 1979 çıktı bu ne şimdi. 11 gün önce 620 çıkmıştı bu normalmi ya anlamıyorum bir şey.

dün doktora gittim göründü gibi ama doktor hala emin değil belki rahimde bazı damarlar kalınlaşıp kese gibi görünebilir dedi. beta hcg yaptırdım 1979 çıktı bu ne şimdi. 11 gün önce 620 çıkmıştı bu normalmi ya anlamıyorum bir şey.

Canim degerin gyet normal sen sikma canini onemli olan duzenli bir sekilde yukselmesi biraz bekle oyle git doktora kotu seyler dsunme

Arkadaşlar merhaba bugün tedavi sonucu gebe kaldığımı öğrendim idrar testinde pozitif çıktı kan testinde Değer 989 çıktı fakat doktor keseyi ve bebeği göremediğini ufak olabileceğini söyledi ama ben de biraz tedirginim açıkçası bir kere düşük yaptım çünkü yedinci haftasında kalbi durdu geç görülme ihtimali varmıdır Boş gebelik kimyasal ya da dış gebelik olmasından korkuyorum gerçi doktorum böyle bir şey demedi değer nasıl sizce kasıklarımda bir ağrı var ara ara gelip gidiyor🙄🥺

Back
X