Gebelik kesesi düzensizliği.

mavigokce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
11
3
28
Merhaba arkadaşlar.
Hamile olduğumu anladığım an buraya gelip iyi kötü yorumlarınızı okudum. 3 yaşında bir kızım var. Kardeş zamanı geldi diye düşündük. İlk deneme hamile kaldım. Adet tarihim 21 ile 23 gün arasında illa gelirdi sekmezdi 5 testten 3 ü negatif i2 si pozitif çıktı hemen soluğu doktorda aldım tabi bi heyecan yine. Neyse kesenin düzensiz olduğunu ve kese arkasında kanamam olduğunu söyledi ilaç tedavisine başlatıp eve gönderdi. 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim başladı gecesi kanamam geldi öyle çok şiddetli değildi yine de hastaneye gittik tek yaptıkları ilacı arttırmaktı ertesi gün yani dün gece sabaha karşı 5 te bardaktan boşalır gibi içimden birşeyler çıktı herhangi bir parça falan görmedim ama yinede çok korkutucuyudu yine soluk hastanede alındı bu sefer yatış verdiler kan testleri yapıldı doktorun odasına indim kontrol ettiğinde kese yoktu vücut keseyi atmış henüz bebekte gözükmemişti sadece kese vardı boş gebelik olabilir dedi beta 300 den 150 ye düştü zaten ilk çıkan değeride çok düşük bulmuştu doktor neyse kızlar çok uzattım biliyorum kürtaj yapmadı kanaman başlamış kendi kendine temizlensin dedi şimdi nasıl olcak o kandan gerçekten çok korktum

Geçmiş olsun cnm kanamayla atar vücut henüz hafta olarak küçük olduğu için kürtaja gerek duymamistir bir kaç gün kanamayla betanizda düşer Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun cnm kanamayla atar vücut henüz hafta olarak küçük olduğu için kürtaja gerek duymamistir bir kaç gün kanamayla betanizda düşer Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim doktorda aynısı söyledi bakamıyorum gelen kana çok zormuş perşembe bir daha görmek istedi bakalım ne olucak daha bugünden düşmüş zaten 300 den 150 ye

X