Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gününe göre büyük mü acaba diye biraz sitrese girdim deGayet iyi neyi dert ettiniz?
Bebişko da gözükür kısa zamanda inşallah
O tarihlerde görünür canım. Benimde o boyuttaydı normal her şey. Doktor aksini söylemediyse zaten sorun yok4hafta 5 günlük gebelik kesesi 0.80 cm sizce büyük mü kese yoksa normal mi bide karnımdan ultrasonla gördü keseyi bi anormallik var mı yardımcı olurmusunuz?
Doktor bi sıkıntı yok dedi normal hayatına devam edebilirsin 1 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleriz dedi ben bi düşük yaptığım için biraz tedirginim o yüzden bu kadar sıkıntı yaptımO tarihlerde görünür canım. Benimde o boyuttaydı normal her şey. Doktor aksini söylemediyse zaten sorun yok
Boşuna kendini ve gelecek çocuğunu strese sokuyorsun her şey normal giderken kendine dert arama lütfen kötü bir şey olsa doktor söyler merak etme bir de genellikle düşükten sonra rahim temizlendiği için çocuk daha iyi tutuyor derler bunu düşün keyfini çıkartGününe göre büyük mü acaba diye biraz sitrese girdim de
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah senden razı olsun söylediklerin içinBoşuna kendini ve gelecek çocuğunu strese sokuyorsun her şey normal giderken kendine dert arama lütfen kötü bir şey olsa doktor söyler merak etme bir de genellikle düşükten sonra rahim temizlendiği için çocuk daha iyi tutuyor derler bunu düşün keyfini çıkart
Hcg degerınde dusus var miMerhaba kızlar ben de hamile mi sürpriz bir şekilde öğrendim söktürücü almak için gittiğimde hamileymişim düzensiz adetlerim Beta ilk değeri 193 4 Haziran 5 Haziran'da 351 7 Haziran'da 959 11 Haziran'da 7.600 küsur çıktı özel hastane de Dr ultrason da baktı 5+6 günlük dedi sat 31 mart pcosluyum.11 Haziran da özelde böyle söyledi ve kese düzensiz dedi.14 Haziran da devlet e gittim ultrason da 5+0 göründü ve düzenli herşey yolunda dedi.nasil oldu ben anlamadım Dr a sordum 2 gün önce 5+6 demişti dr dedim ultrason un açısından değişir dedi hafta. Başına aynı durum gelen varmı
2-3 haftaya kalbı atar cnm hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de 5 haftalık gebeyim kese çok şükür göründü 7mm halinde. Fakat bebek görünmedi sizce anormal mi iyi mi doktor olumsuz bir durum söylemedi
Gittin mi tekrardan bende 5+0 da gittim kese göründe 9mm olarak ama bebek yok iki hafta sonra gel dedi şuan tedirginim açıkcasıMerhaba kızlar ben de 5 haftalık gebeyim kese çok şükür göründü 7mm halinde. Fakat bebek görünmedi sizce anormal mi iyi mi doktor olumsuz bir durum söylemedi