Gebelik kesenizi ne zaman gördünüz? Ve kalp atışını ilk ne zaman duyabildiniz?

Bence bu haftalar çok erken. Çünkü bazen geç döllenme oluyor vs ve tekrar gitmek gerekiyor. gereksiz üzülmek de var işin ucunda. Ben hamile oldugumu adetim gecikmeden biliyordum. (yerleşme kanaması gördüm) Sonra gecikmesini bekledim ve test yaptım. Pozitif çıktı. Ama kalp atışı da duymak istedim o yüzden 8. haftayı bekledim. Hem kese gördüm, hem yolk vardı hem bebek hem de kalbini duymuş oldum. Zaten ancak 6. ve 8. haftalar arası kimyasal mı, dış mı vs anlayabiliyorsunuz. Ki bazen kalbi 10. haftaya kadar bekleyelim diyen doktorlar var. Insan heyecanlanıyor tabii ama 4. haftada çok bişey görünmeyebilir.

Ben 5+6 da keseyi gördüm henüz bebek yoktu 7+6da da hem bebişi gördüm hem de kalp atışını duydum şükür 🤗 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 💐💐💐

Ben 4+6 da keseyi gördüm çok şükür 5+3 te yolk kesesini gördüm kalp atışına da 3 gün sonra gideceğim 6+3 te inşalalh duyarım 🥰 sende sağlıkla kavuş evladına inşallah

Bence bu haftalar çok erken. Çünkü bazen geç döllenme oluyor vs ve tekrar gitmek gerekiyor. gereksiz üzülmek de var işin ucunda. Ben hamile oldugumu adetim gecikmeden biliyordum. (yerleşme kanaması gördüm) Sonra gecikmesini bekledim ve test yaptım. Pozitif çıktı. Ama kalp atışı da duymak istedim o yüzden 8. haftayı bekledim. Hem kese gördüm, hem yolk vardı hem bebek hem de kalbini duymuş oldum. Zaten ancak 6. ve 8. haftalar arası kimyasal mı, dış mı vs anlayabiliyorsunuz. Ki bazen kalbi 10. haftaya kadar bekleyelim diyen doktorlar var. Insan heyecanlanıyor tabii ama 4. haftada çok bişey görünmeyebilir.
Merhaba ben
Ben kimyasal gebelik geçirdiğim için o süreci biliyorum maalesef... Ama kimyasal gebelikte en fazla bhcg 100 değerlerini görüyor sonrasında düşüşe geçiyor.

Ben 4+6 da keseyi gördüm çok şükür 5+3 te yolk kesesini gördüm kalp atışına da 3 gün sonra gideceğim 6+3 te inşalalh duyarım 🥰 sende sağlıkla kavuş evladına inşallah
merhaba vajinal ultrason kanı görünüz keseyi ?

Hayır karından göründü ☺️
Bugün ilk defa ultrasona girdim adet tarihime göre 6+4 hamileyim ultrasonda 7+3 göründü ama kese var bebek görünmedi kese 25 mm boyu doktor daha çok yeni o yüzden on gün sonra tekrar gel ozaman görünmesi lazım dedi ama yinede kafamda sorular var birde kese uzun yuvarlak değil böyle birşey yaşayan varmı

Hamileliğim çok yeni ve çok heyecanlıyım!
Kese ne zaman görünüyor ve kalp atışı ne zaman duyuluyor?
Merhaba. Keseyi gördünüz mu acaba. Benim de 29 nisan sat di. Bugun dr.a gittim henuz kese görünmedi vajinal baktı yine göremedi. Dr normal dedi daha çok erken dedi ama ben çok korkuyorum. Lütfen içimi rahatlatacak birşeyler soyleyin. Beta hcg verdim. Sonucu bekliyorum şimdi

5+3 haftalık benim de. Beta HCG 892 . Doktorum keseyi ancak 1 hafta sonra görebileceğini söyledi. 15 güne kadar da ancak kalp atışını duyabiliriz dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🏼

Merhaba. Keseyi gördünüz mu acaba. Benim de 29 nisan sat di. Bugun dr.a gittim henuz kese görünmedi vajinal baktı yine göremedi. Dr normal dedi daha çok erken dedi ama ben çok korkuyorum. Lütfen içimi rahatlatacak birşeyler soyleyin. Beta hcg verdim. Sonucu bekliyorum şimdi
Merhaba evet 25 mayısta doktora gittiğimizde kesenizi gördük hamdolsun inşallah güzel haberler alırsınız siz de 🤲🏼

X