- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
-
- Konu Sahibi herdaimumutlu
foto eklemeyi unutmuşum
merhaba kese gorundü ama bir 10dk once cok az kahverengi akintım oldu cok endiseliyimcanim kese gorunmus hayirli olsun yazismistik senle
sol alttaki 0.55 cm yazan var ya o :)
merhaba kese gorundü ama bir 10dk once cok az kahverengi akintım oldu cok endiseliyim
acile bende gitsem mi ne dersiniz cok az acik kahverengi bir akintiydı sizdede oylemiydi acabacanim bende keseyi gormeden once olmustu hemen acile kostuk progestan verdi ve 1 hafta yat dedi 1 hafta sadece wcye kalktim cok sukur hic bisi olmadi kana cevirmesin dikkat et benim 6 7 damla kahverengi leke geldi kesildi uzun surmedi
acile bende gitsem mi ne dersiniz cok az acik kahverengi bir akintiydı sizdede oylemiydi acaba
o gece acile gittim.DR. günde 3 kez kullanılmak üzere 100mg progestan yazdı.Şuana adar tekrar bir lekelenmem olmadı çok şükür.benim ilk pembe gelmisti sonra kahverengi geldi koyumsu sonra acildi rengi 1 saate bitti.
naptin merak ettim canim
o gece acile gittim.DR. günde 3 kez kullanılmak üzere 100mg progestan yazdı.Şuana adar tekrar bir lekelenmem olmadı çok şükür.
cok iyi yapmissin canim bende kullandim ondan merak etme ben saabh aksam 2 kez kullandim ve o gun 6 7 damladan sonra gelmedi.
sen bol bol dinlen bir daha yasamassin insllah ben aglamistim hatta
Evet benimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü yinemi düşük yapıyorum diye.Allah birdaha yaşatmaz inşallahta bende sizin gibi 24. haftaları görürüm.Bugün yine kontrole gittim ve çok şükür kese karından hemen göründü,2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.Tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimcok iyi yapmissin canim bende kullandim ondan merak etme ben saabh aksam 2 kez kullandim ve o gun 6 7 damladan sonra gelmedi.
sen bol bol dinlen bir daha yasamassin insllah ben aglamistim hatta
Evet benimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü yinemi düşük yapıyorum diye.Allah birdaha yaşatmaz inşallahta bende sizin gibi 24. haftaları görürüm.Bugün yine kontrole gittim ve çok şükür kese karından hemen göründü,2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.Tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim