kızlar merhaba. şu an moralim çok bozuk. şöyle anlatayım geçen pazartesi akşama doğru 5+1 iken doktora gittik ilk defa kese orda göründü boyu da 7.7mm idi. Doktor 15 gün sonraya randevu verdi o zaman da kalp atışını görmemiz lazım dedi hiç olumsuz bişey söylemedi kese günde yaklaşık 1mm büyür dedi. Biz dayanamadık dün(cumartesi) 5+6 haftalıkken başka bir doktora gittik gebelik kesem 11.7 mme büyümüş, sürpriz bir şekilde bebişin kalp atışlarını da gördük. crl(baş-popo) ise 1.7 mm göründü. yalnız doktor moralimizi çok bozdu kese küçük kalmış herşeye hazırlıklı olun hatta düşme oranı %60 dedi (
her yeri araştırdım benim gördüğüm bizim sonuçlar çok anormal gelmedi. doktor niye olumsuz konuştu kese boyu hariç herşey normal ama %60 düşer dedi. sizce boyutlar çok mu küçük sizin nasıl sizin bu boyutlarda olup da sonradan gelişen var mı?
dua edin nolur(
her yeri araştırdım benim gördüğüm bizim sonuçlar çok anormal gelmedi. doktor niye olumsuz konuştu kese boyu hariç herşey normal ama %60 düşer dedi. sizce boyutlar çok mu küçük sizin nasıl sizin bu boyutlarda olup da sonradan gelişen var mı?
dua edin nolur(