• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesem bebişe göre küçükmüş :(((

always87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
2
0
6
Adana
kızlar merhaba. şu an moralim çok bozuk. şöyle anlatayım geçen pazartesi akşama doğru 5+1 iken doktora gittik ilk defa kese orda göründü boyu da 7.7mm idi. Doktor 15 gün sonraya randevu verdi o zaman da kalp atışını görmemiz lazım dedi hiç olumsuz bişey söylemedi kese günde yaklaşık 1mm büyür dedi. Biz dayanamadık dün(cumartesi) 5+6 haftalıkken başka bir doktora gittik gebelik kesem 11.7 mme büyümüş, sürpriz bir şekilde bebişin kalp atışlarını da gördük. crl(baş-popo) ise 1.7 mm göründü. yalnız doktor moralimizi çok bozdu kese küçük kalmış herşeye hazırlıklı olun hatta düşme oranı %60 dedi :((

her yeri araştırdım benim gördüğüm bizim sonuçlar çok anormal gelmedi. doktor niye olumsuz konuştu kese boyu hariç herşey normal ama %60 düşer dedi. sizce boyutlar çok mu küçük sizin nasıl sizin bu boyutlarda olup da sonradan gelişen var mı?

dua edin nolur:((

kızlar merhaba. şu an moralim çok bozuk. şöyle anlatayım geçen pazartesi akşama doğru 5+1 iken doktora gittik ilk defa kese orda göründü boyu da 7.7mm idi. Doktor 15 gün sonraya randevu verdi o zaman da kalp atışını görmemiz lazım dedi hiç olumsuz bişey söylemedi kese günde yaklaşık 1mm büyür dedi. Biz dayanamadık dün(cumartesi) 5+6 haftalıkken başka bir doktora gittik gebelik kesem 11.7 mme büyümüş, sürpriz bir şekilde bebişin kalp atışlarını da gördük. crl(baş-popo) ise 1.7 mm göründü. yalnız doktor moralimizi çok bozdu kese küçük kalmış herşeye hazırlıklı olun hatta düşme oranı %60 dedi :((

her yeri araştırdım benim gördüğüm bizim sonuçlar çok anormal gelmedi. doktor niye olumsuz konuştu kese boyu hariç herşey normal ama %60 düşer dedi. sizce boyutlar çok mu küçük sizin nasıl sizin bu boyutlarda olup da sonradan gelişen var mı?

Hiç moralini bozma strese de girme. Bak ne güzel hamilesin kalp atışlarıda duyulmuş süper. Bana da çok normal geldi. Ortalaması böyle zaten. 5 günde büyüme göstermişse herşey yolundadır bir şekilde gelişiyor demek ki.

Hiç moralini bozma strese de girme. Bak ne güzel hamilesin kalp atışlarıda duyulmuş süper. Bana da çok normal geldi. Ortalaması böyle zaten. 5 günde büyüme göstermişse herşey yolundadır bir şekilde gelişiyor demek ki.

Çok teşekkürler canım rahatlatıcı mesajlara çok ihtiyacım var gerçekten. Strese girmemeye çalışıyorum ama beklemesi çok zor. Hani Bebek çok büyük olsa da kese küçük olsa doktoru anlicam ama ikisinin farkı da normal geliyor. Yanlış anlaşılmasın doktordan iyi biliyorum demiyorum ama okuduklarım böyle.. çözemedim niye genelde ilk 3 ay böyle olumsuz konuştuklarını. kendi doktorumla randevumu beklemekten başka çare yok.

Acaba kalp atışlarının erken görünmesini mi problem olabılir diye gördü? 5+6 da kalp atışı duyanların kese boyutu kaçtı:(

Arkadaşım hiç canını sıkma, eşim de ben de her zaman diyoruz çocukla ilgili en az 3 doktora gitmek gekreiyor birinin değidini öbürü demiyor sen arada kalıyorsun, doktor da tamam doktorluğuna saygımız var ama herşey kesin net değil, yani senin çocuğun düşecek değil hemen %60 ihtimalle. Allah sana bağışlasın bebeğinin karnınd aolmasına Alplerinin atmasına o kadar sevindim ki, unutma moral herşeydir, ruh halini bozarsan ve beynine düşüreceğim emrini verirsen emin ol düşürsün Allah korusun. Sen içini ferah tut, Olacak olan olur zaten kalp atışını da duymuşsun ki, şükürler olsun bundan sonrası Mevlam neylerse güzel eyler modunda :))

Çok teşekkürler canım rahatlatıcı mesajlara çok ihtiyacım var gerçekten. Strese girmemeye çalışıyorum ama beklemesi çok zor. Hani Bebek çok büyük olsa da kese küçük olsa doktoru anlicam ama ikisinin farkı da normal geliyor. Yanlış anlaşılmasın doktordan iyi biliyorum demiyorum ama okuduklarım böyle.. çözemedim niye genelde ilk 3 ay böyle olumsuz konuştuklarını. kendi doktorumla randevumu beklemekten başka çare yok.

Acaba kalp atışlarının erken görünmesini mi problem olabılir diye gördü? 5+6 da kalp atışı duyanların kese boyutu kaçtı:(

Zaten kalp atışları 5 ile6. Haftada duyuluyor. Bende hamileyim ama geç öğrendiğim için o haftaları bilmiyorum. Strese de girme güzel güzel ye iç yat bebişini de strese sokma. Evet bebek konusunda tek bir doktorla kalmıcaksın. Şu an farklı bir doktora gitsen oda farklı şeyler söyleyecektir. o yüzden randevunu bekle sıkılmadan moralini bozmadan.

5+6 ya göre kese boyutu bana çok normal geldi canım.. benimde bu boyutlarda olmalıydı eminim bence normal......eve gidince usg kağıtlarına bakıp yazarım yeniden... bence sıkıntı yapacak bi boyut değil... ne salak dr.lar var aklım almıyor... kalp atışı alınmış kese de büyümüş daha ne olsun.. hiç moralini bozma canım.. ve bence sevdiğin dr. dışında başka dr. a gitme... kafa karıştırma ....ben ilk bebeğimi kaybettim,kalp atışı olmaması nedeniyle sonrasında sırf fikir olsun diye bi iki başka dr.a gittim adam bana poliskistikover var sende dedi ki hamile kalamama gibi bi sorunum yoktu neler neler söyledi şok olmuş halde çıktım odadan hemen kendi dr.uma koştum testler vs.. herşey çok yolunda artık yeniden istiyorsan git hamile kal öyle gel dedi.. ve moral verdi.. yine beklemeden bi sonraki ay hamileydim......... herşey yolunda inşallah hep de böyle gitsin.. sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza sende bende bütün anne adayları da ...........hemen kendi dr.na git ve rahatla:34::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canim sonuc ne oldu?? Aynisini bana dedilerde

Back