Gebelik karmaşıklığı

atesya001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
47
34
3
29
Merhaba arkadaşlar.. Ben 6+2 haftalık hamileyim en son adet tarihim 17 Ekim.. doktora ilk 21 Kasım pazartesi gitmiştim bana her şey normal diyerek pek bir bilgi vermeyerek normal olduğunu söyleyip gebelik kesemin 0.373 olduğunu söyledi tekrar gel dedi 28 Kasım pazartesi gittim tam 6 haftalıkken.. kesem 0.753 çıktığını ve kesemin çok küçük olduğunu büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik olunacağını ya da boş gebelik oluşacağını söyledi 6 hafta da kesenin 10 ila 15 arası olması lazımmış 6.5 7.5 8 hafta da 20 21 olması gerekiyormuş.. bugün başka bir doktora gittim o ölçtüğünde 0.728 çıktı kesenin küçük olduğunu ve 6+2 haftalık olduğunu ve için de yolk kesesi oluştuğunu ama bebeğin oluşmadığını söyledi.. ama konuşmak için çok erken olduğunu söylüyorlar ama yine de bana umutlanma kese çok küçük olduğu için bebek oluşsada gelişim geriliği zeka geriliği olabilir dediler.. ayrıca beta hCG hormonu bugün ölçtüğümde 2727 çıktı.. ilk ölçtüğümde yani 15 Kasım 102 çıkmıştı sizce kese gerçekten küçük mü

Son düzenleme:
Öncelikle bu konuya ciddiyetle yaklaşan başka doktor seçin. Son tarihiniz 17 Ekim ise 6 hafta artı 3 günlük hamilesiniz. 6 haftada beta hcg 1080 ile 56500 mUI/ml dir. 7.haftada 7650 mIU ile 229.000 referansları arasındadır. ve 7. haftadan itibaren embryo gözükmeye başlar. Bu alanda Amerika Birleşik devletlerinde yetiştirildim tıp doktoru değilim. Ancak embryo kök hücreleri organ geliştirme, embryo sağlıklı gelişim süreçleri bu konuda Türkiye'de yetişmişlerden ilerdeyim. Derdim sizlere doğru destek olmak. 4 gün içinde beta HCG nin en azından 7650 yi tutturması gerek Ciddi uzman bir tıp doktoruna başvurmanızı öneririm. Ki ileride sorun yaşamayın. Güzel haberleriniz olsun.

Kese boyutun da problem var mı peki.. kesenin boyutunun bu haftalar da küçük olduğu söylenildi

Sizi üzmek istemiyorum ama 6+3e göre kese bana çok çok küçük geldi olcuyude tam olarak anlayamadım açıkçası. Benimki 4+4de 7 mmdi. 5+0da 12 mm idi. Kese o boyuttayken içinde emriyo fln görünmedi karından benimde kesem büyüyor ama inşallah içinde embryoda gelisyordur.. ne kdr sıkıntılı bu süreçler ya

İki günde bir kan verin yada iki günde bir doktora da gidebilirsiniz. Ya kanda iki kat artış olmalı. Yada kese hergun 1 ml buyumeli. Birde iyi bı doktora gidin mutlaka..

Keseniz haftaya göre küçük, geç dollenmedir belki diyeceğim ama 15 kasımda 102 olan hcg değeriniz 30 kasimda 10.000 üzerinde olmalıydı.

Çok tşk ederim Allah razı olsun iyi dileklerin için.. senin 4+4 de olan kesene ben 6+3. De ulaşamadım maalesef ve 21 Kasım pazartesi 7 çıkan kese bugün ölçtüm yine 7 olmuş hiç ilerleme yok neredeyse.. doktor sağlıksız gebelik kese büyüse de geç gelişim yüzünden bebek sakat olabilir diyor o yüzden bu pazartesi son kez bakıcak

Keseniz haftaya göre küçük, geç dollenmedir belki diyeceğim ama 15 kasımda 102 olan hcg değeriniz 30 kasimda 10.000 üzerinde olmalıydı.
Hormon da sıkıntı olduğunu bana bugün ki gittiğim doktor normal dedi ama bir şey söylemek için erken diyor ama bana bu oran anormal geldi doktor olmaya gerek yok ters giden bir şeyler var kese büyümüyor bebek görünmüyor yolk kesesi mevcut ama kese Ufak ve 7. Haftama giricem

Ölçü sizin 4+4 de olan ölçünüzle benim 6+3 ölçüsü sizin 7. Hafta da 20 ye gidecekken benim ki 7. Hafta ya girerken 7mm

Merhaba size birşey sormak istiyorum gebelik haftam 5+5 bugün kesemi gördük fakat içinde bebek yoktu oğlumda 5+5 te içinde bebekte vardı fakat kalp atışı yoktu henuz 1 hafta sonra kalp atisini duyduk. Biraz panik oldum bebeği göremeyince yersiz panik mi yapıyorum acaba

Eklentiler

• IMG_20221201_153230.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_2022-12-01-16-45-54-023_com.miui.gallery.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20221201_153230.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 122
Kese ölçümü söylediler mi canım kalp atışı konuşun da bazen geç atım olabiliyor denildi bana :/ ben 6+4 yolk var bebek yok kalpte yok

Kesenin boyutu güzelmiş canım benim 6+4 kesem 7.5mm küçük diyorlar Allah yavrunu kucağına alıp sağ salim ayıpsız kusursuz koklamayı nasip etsin
Aminn canım benim Allah razı olsunnn rabbim seninde inşallah kesenin gelişmesini sağlıklı gebeliginin ve bebeğinin olmasını nasip etsin

İnşallah güzel haberler alırsınız

Merhaba ben regalime 9gun kala test yaptırdım 6.88cikti sizce normal mi bugün regalime5gun var

Merhaba daha sonra ne oldu durumunuz acaba? 5+5 de keseniz kaç mm di?

Merhaba canım son durumun ne oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…