Merhaba arkadaşlar.. Ben 6+2 haftalık hamileyim en son adet tarihim 17 Ekim.. doktora ilk 21 Kasım pazartesi gitmiştim bana her şey normal diyerek pek bir bilgi vermeyerek normal olduğunu söyleyip gebelik kesemin 0.373 olduğunu söyledi tekrar gel dedi 28 Kasım pazartesi gittim tam 6 haftalıkken.. kesem 0.753 çıktığını ve kesemin çok küçük olduğunu büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik olunacağını ya da boş gebelik oluşacağını söyledi 6 hafta da kesenin 10 ila 15 arası olması lazımmış 6.5 7.5 8 hafta da 20 21 olması gerekiyormuş.. bugün başka bir doktora gittim o ölçtüğünde 0.728 çıktı kesenin küçük olduğunu ve 6+2 haftalık olduğunu ve için de yolk kesesi oluştuğunu ama bebeğin oluşmadığını söyledi.. ama konuşmak için çok erken olduğunu söylüyorlar ama yine de bana umutlanma kese çok küçük olduğu için bebek oluşsada gelişim geriliği zeka geriliği olabilir dediler.. ayrıca beta hCG hormonu bugün ölçtüğümde 2727 çıktı.. ilk ölçtüğümde yani 15 Kasım 102 çıkmıştı sizce kese gerçekten küçük mü
Son düzenleme: