Gebelik karindan yapilan ultrasyonla anlaşilirmi ?

sna_yildirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
280
117
53
Arkadaşlar 10 şubatta regl oldum 8 martta sacim oldu hasta olcaktm 3 tane ağrı kesici aldim lavoboya gittikçe kücucuk minnacık pihti geldi bi kaç defa sonra az az ıdrarimi yaparken kan damladi ped kullanmadım çünkü hiç olmadim peçete koydum. 5 gün sürdü böyle idrar testi yaptım 4 defa negatif dün dr gittim karnima jel döktü ultrasyonla baktı %99 gene değilsin ama diş gebelik var mi onun için kan istedi bnde vermedim sizce diş gebelik olsa her hangi bir belirbelirtisi olmazmi

Canım bende benzerini yaşadım ama benimki çok az gelen adet şeklindeydi ve 9 gün sürdü ama hala doktora gitmedim

Bende adet belirtisi yasadim canım göğüslerime dokunamazdim öyle oldu sonra adet olcam zaman vücudumu hissederken her ay acile gidip iğne serum yerdim bu ayda sancim oldu kahve akinti geldi üç çamaşırima lavo boya gittim pihti şeklinde kan geldi agri kesici alınca 3 tane gelmedi ama acayip sanci. Vardı dayanamıyorum adet belirtisi yasadim ama hamilelik belirtim yok stres etmekten psikolojim bozuldu yemin ederim

Arkadaşlar 10 şubatta regl oldum 8 martta sacim oldu hasta olcaktm 3 tane ağrı kesici aldim lavoboya gittikçe kücucuk minnacık pihti geldi bi kaç defa sonra az az ıdrarimi yaparken kan damladi ped kullanmadım çünkü hiç olmadim peçete koydum. 5 gün sürdü böyle idrar testi yaptım 4 defa negatif dün dr gittim karnima jel döktü ultrasyonla baktı %99 gene değilsin ama diş gebelik var mi onun için kan istedi bnde vermedim sizce diş gebelik olsa her hangi bir belirbelirtisi olmazmi
Nedenkan vermeyi kabul etmediniz?
En net sonucu kanla alırsınız.

Back
X