Gebelik/kansızlık

Bezelyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
234
82
26
Arkadaşlar merhaba 20+4 haftalık oldum.. bugün kan verdim ve ferritin 5'e düşmüş.. doktoruma haber verdim büyük ihtimal vitamin takviyesi ekleyecek.. elenatal 2 vermişti bayadir onu kullanıyorum.. bu durumu yaşayıp doğal yollarla kan değerini yükselten var mı acaba takviyelerin yanı sıra beslenmeye ne ekleyeyim?

16'dan sonra genelde demir de başlıyor çoğu doktor, sizin doktor da başlamamış benimki gibi demek 🥹
Elenatalin içinde ki herşey yeterli şuan için demişti.. tabi bu sonuçtan sonra verecek büyük ihtimal. 2 hafta önce bel ağrılarım sebebiyle magnezyum başlatmıştı sadece

Elenatalin içinde ki herşey yeterli şuan için demişti.. tabi bu sonuçtan sonra verecek büyük ihtimal. 2 hafta önce bel ağrılarım sebebiyle magnezyum başlatmıştı sadece
Evet benimki de multivitamini yeterli görmüştü, 30'ların ortasında başladım demire galiba ben de.

Neysem, demir için pekmez içine limon sıkıp tüketen var, bunun çok faydalı olmadığını söyleyen de var ama memnun kalan da var. Şekeriniz yoksa denenebilir belki

Evet benimki de multivitamini yeterli görmüştü, 30'ların ortasında başladım demire galiba ben de.

Neysem, demir için pekmez içine limon sıkıp tüketen var, bunun çok faydalı olmadığını söyleyen de var ama memnun kalan da var. Şekeriniz yoksa denenebilir belki
Evet deneyeceğim bakalım inşallah faydası olur.. açlık şekeri 72 çıkmış henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama şekerim yoktur sanırım, yani inşallah 😂

X