Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DönebilirSelam hanımlar. Adetime 1 hafta kala kanda gebelik testi verdim negatif çıktı. Acaba erken mi oldu? Sonradan pozitife dönebilir mi?
1 aralıkta adet olucam dün kasık ağrısı için gittim baktılar ama negatif çıktıDönebilir
Daha erken sabırla bekleyin1 aralıkta adet olucam dün kasık ağrısı için gittim baktılar ama negatif çıktı
İdrarda çok az enfeksiyon çıktı doktor ilaç bile vermedi bol su iç dedi o engeller mi acabaDaha erken sabırla bekleyin
Doktor ilaç vermediğine çok önemli değil demek kiİdrarda çok az enfeksiyon çıktı doktor ilaç bile vermedi bol su iç dedi o engeller mi acaba
Çok teşekkür ederimGeç döllenme olabilir adet gününü bekle istersen. Enfeksiyon için bol su iç ve iç çamaşırını temiz tutmaya çalış günlük ped kullanmak yerine imkanın varsa çamaşır değiştir
Ben adetim 10 gün geçmişti 404 çıkmıştı bazen geç oluyor herkesde aynı olmuyor biraz bekleyin çok zor amaSelam hanımlar. Adetime 1 hafta kala kanda gebelik testi verdim negatif çıktı. Acaba erken mi oldu? Sonradan pozitife dönebilir mi?
Canım bnde ovulasyon fan 6 gün sonra verdim negatif çıktı bugün erken gebelik testinde iki çizgi çıktı bu akşam tekrar kan vericemSelam hanımlar. Adetime 1 hafta kala kanda gebelik testi verdim negatif çıktı. Acaba erken mi oldu? Sonradan pozitife dönebilir mi?
canım ben ovulasuyon testinden sonra 7 ğün sonra kan verdim negatif çıktı çok mu erken vermişimCanım bnde ovulasyon fan 6 gün sonra verdim negatif çıktı bugün erken gebelik testinde iki çizgi çıktı bu akşam tekrar kan vericem
Erken bnce canım bnm regle iki gün kala 34 çıktı beta bekle Allah'ımin izniyle insaAlllahhh vardırcanım ben ovulasuyon testinden sonra 7 ğün sonra kan verdim negatif çıktı çok mu erken vermişim
Sonucunuz ne oldu acabaSelam hanımlar. Adetime 1 hafta kala kanda gebelik testi verdim negatif çıktı. Acaba erken mi oldu? Sonradan pozitife dönebilir mi?
Erken olmuş canım , adetin geçikince yaptır.Selam hanımlar. Adetime 1 hafta kala kanda gebelik testi verdim negatif çıktı. Acaba erken mi oldu? Sonradan pozitife dönebilir mi?
adetim geçti aslında ama yumurtlama geç oldu , o yüzden adette geç olacak tabi bekliyorum canım amin inşallahErken bnce canım bnm regle iki gün kala 34 çıktı beta bekle Allah'ımin izniyle insaAlllahhh vardır
Hiç ummadigimiz anda geliyor mucizemiz sizinde öyle olur inşaallahadetim geçti aslında ama yumurtlama geç oldu , o yüzden adette geç olacak tabi bekliyorum canım amin inşallah
Sonucunu ne oldu acabaSelam hanımlar. Adetime 1 hafta kala kanda gebelik testi verdim negatif çıktı. Acaba erken mi oldu? Sonradan pozitife dönebilir mi?
Bat ne zamandı sizinadetim geçti aslında ama yumurtlama geç oldu , o yüzden adette geç olacak tabi bekliyorum canım amin inşallah