• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kanama

yasemin_321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
30
9
1
25
Arkadaşlar merhaba ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testim de 482 çıktı en son 14 aralıkta adet gördüm 16 ocakta hafif kahverengi leke geldi tutunma lekesidir diye düşündüm fakat bugün de 21 Ocak küçük akıntı şeklinde kahverengi leke geldi yine neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar merhaba ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testim de 482 çıktı en son 14 aralıkta adet gördüm 16 ocakta hafif kahverengi leke geldi tutunma lekesidir diye düşündüm fakat bugün de 21 Ocak küçük akıntı şeklinde kahverengi leke geldi yine neden olabilir yardımcı olur musunuz?
Yerleşme kanaması da olabilir düşük tehlikesi de doktora gittiniz mi

Kan testiniz pozitif çıktığında gittiniz mi anlamında sormuştum gebeliğiniz kesinleşti mi yada kese göründü mü
Hayır gitmedim çok yeni diye alttan muayene olmak yerine biraz bekleyip ultrasonla baktırayım diye düşündüm ama kan sonucu falan yanlış olabilir mi

Hayır gitmedim çok yeni diye alttan muayene olmak yerine biraz bekleyip ultrasonla baktırayım diye düşündüm ama kan sonucu falan yanlış olabilir mi
Kan sonucu yanlış olmuyor başka bir hastanede bir kere daha kan verin dilerseniz benim kanda 217yken öğrendim üç gün sonra 1400lere çıktı sonrasında kürtaj olmak zorunda kaldım ama ilk öğrendiğimde 200lerdeydi 3-4 haftalık dediler bana yanlış olma ihtimali olduğunu düşünmüyorum açıkcası

Back