64 betadan sonra yerleşme çoktan tamamlanmış demektir, kimyasal olabilir gibi görünüyor...Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım Adetim 15 gün gecikti hastaneye gidip kan testi verdim sonuç için aradığımda betam 64 çıktı sekreter bana telefonda hamile olduğumu 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi araya hafta sonu girdi Benim de dün kanamam geldi 2 gündür devam ediyor Ama önceki kanamaları gibi kırmızı ve çok değil Affedersiniz kahverengi ve çamur gibi ben yerleşme kanaması sandım ama internette Okuduğuma göre yerleşme kanaması 1-2 Damla oluyormuş Benimki çok da değil ama bir iki damla da değil 2 günde anca toplam Yarın pedi biraz geçmiştir hafif sancım da var çok korkuyorum Kimyasal gebelik mi yerleşme kanaması mı çok bebek istiyorum Lütfen yardımcı olun bilgisi olan varsa cevap versin
Normalde kanama olur mu peki ara kanama dedikleri şeymidir yarın gidicem çok korkuyorum inşallah kimyasal değildir64 betadan sonra yerleşme çoktan tamamlanmış demektir, kimyasal olabilir gibi görünüyor...
Peki kimsayal değilse bu kanama normal mı canım 3 göndür geliyorKimyasal olabilir belki bende ilk gebeliğimde yerleşme olabilir umuduyla beklemiştim ama kimyasalmış. Beta 195ti sonra 85e düştü en sonunda sıfırlandı. İnşallah kimyasal değildir ama öyle olsa bile üzülme tekrar denersiniz.
İnşallah kimyasal değildir tekrar bir kan ver benceMerhaba arkadaşlar ben 27 temmuzda normal hastayım dye doktora gittim bta hcgde istedim ama daha adetime 1 hafta vardı ama çocuk için uğraştığımız için içime doğdu yaptırmak ağır ilaç vermesin varsa dye ve sonuc beta 16 çıktı pozitif dedi ebe ama aynı kanla bir daha deneyeceğim dedi ama ne alakysa artık denedi bu sefer 7.27 çıktı velhasıl doktor ağır ilaç vermedi bana ben eve gittim 2 gün sonra artı met marka erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı gölge gbi aynı günün öğleden sonrası predictor markanın yaptım oda silik ama baya baya belirgin çıktı dedik biraz daha gsin öle gidelim doktora ama ben bu sabah artı metin erken testini almıştım yaptım gene gölge gbi verdi delirecem bana birşey söyleyin lütfenEki Görüntüle 3279581 Eki Görüntüle 3279582
Onu bilmiyorum ben gebeligimin 17. haftasındayım. ilk aylarda 1 gün kanama olmuştu. Ertesi gün doktora gittim progesteron ile gün içinde durmuştu kanama.Peki kimsayal değilse bu kanama normal mı canım 3 göndür geliyor
Acile git derim hamilesin sonucun pozitif çıkmış eğer çok kırmızı kan geliyorsa düşürüyor olabilirsin iğne yapıyorlar o gibi durumlarda tabiki yine.sen.daha iyi hissedersin kendini durumunuKızlar merhaba aranıza yeni katıldım Adetim 15 gün gecikti hastaneye gidip kan testi verdim sonuç için aradığımda betam 64 çıktı sekreter bana telefonda hamile olduğumu 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi araya hafta sonu girdi Benim de dün kanamam geldi 2 gündür devam ediyor Ama önceki kanamaları gibi kırmızı ve çok değil Affedersiniz kahverengi ve çamur gibi ben yerleşme kanaması sandım ama internette Okuduğuma göre yerleşme kanaması 1-2 Damla oluyormuş Benimki çok da değil ama bir iki damla da değil 2 günde anca toplam Yarın pedi biraz geçmiştir hafif sancım da var çok korkuyorum Kimyasal gebelik mi yerleşme kanaması mı çok bebek istiyorum Lütfen yardımcı olun bilgisi olan varsa cevap versin
Hamilesin ama en sonmu bu test turuncu olan o düşündürdü daha koyulasması gerekirdi bilemedim marka farklıysa değisebilir herhalde mesaj attıkdan sonra farkettim hayırlı olsun hamileymişsinMerhaba arkadaşlar ben 27 temmuzda normal hastayım dye doktora gittim bta hcgde istedim ama daha adetime 1 hafta vardı ama çocuk için uğraştığımız için içime doğdu yaptırmak ağır ilaç vermesin varsa dye ve sonuc beta 16 çıktı pozitif dedi ebe ama aynı kanla bir daha deneyeceğim dedi ama ne alakysa artık denedi bu sefer 7.27 çıktı velhasıl doktor ağır ilaç vermedi bana ben eve gittim 2 gün sonra artı met marka erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı gölge gbi aynı günün öğleden sonrası predictor markanın yaptım oda silik ama baya baya belirgin çıktı dedik biraz daha gsin öle gidelim doktora ama ben bu sabah artı metin erken testini almıştım yaptım gene gölge gbi verdi delirecem bana birşey söyleyin lütfenEki Görüntüle 3279581 Eki Görüntüle 3279582
Ay maşallah kız darısı bana ve çok isteyenlere inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar yazamadım hamileyim net olarak artışlar iki kat 3 ünde beta 650 olmuştu
Rabbim gönlünden geçen herkese hayırlısı ile versin inşallah sağlıklı bebişlerAy maşallah kız darısı bana ve çok isteyenlere inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbanada dua et kız hamişlerin duası kabul olurmuş
Bende oldu dedigin gibi kahferengi az az geldi. Bende doktor dusuk tehlikesi var dedi. Subtrol hematommu ne boyle bir sey internetde arasdir isdersen.Normalde kanama olur mu peki ara kanama dedikleri şeymidir yarın gidicem çok korkuyorum inşallah kimyasal değildir