Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende altıda duymadim yok dediler 6+6da duydum stres yok, ilk gunlerde bir gün bile fark ediyor böyle şeylerde, 8.haftada görüp duyarsın inşal6. Haftada karından keseye baktılar benim . Haftasına göre uyumlu dedi hatta . Kan falan idrar aldılar v.s hamilelik testiymis sizden de böyle test istedilermi
Teşekkürler ins kotu bsey cikmaz15gune çıkmıyor bazı testler geç bir haftayi buluyor, doktor kesin olsun tekrar tekrar git gel olmasın diye iki hafta demiştir bebeği de görmek için, bu rutin işlem bende verdim bu hafta baktı sonuçlara, bütün değerlere bakılıyor iyi bir şey yani tedirgin olacak bir şey degil
Teşekkür ederim. Siz hamilemisinizMerak etmeee tedbir alınması gereken bir şey varsa erkenden fark edilmiş oluyor stres yapılacak bı durum yok zaten idrar tahlilinde bakılan değerlerin çıkması yaklaşık bir haftayi buluyor süre korkutmasın
Evet hamileyim hayırlısı olur inşallahTeşekkür ederim. Siz hamilemisiniz
İnşallah hayirisi olur siz kaç aylık hamilesinizEvet hamileyim hayırlısı olur inşallah
AA ne güzel kalp atışlarını duydunuzmu ya da ne zman duayacksiniz bellimi7+2 benimde küçük daha yolun başı
Tam 6.haftada duymadım görmedim yok gibi de var gibi de bilemiyorum gibi negatif konuştu 6+6da hem gördüm hem duydum şükür hafiften lekelenmem var ama progestan kullanıyorum kese yapım bebek şekli herşey düzgün kanama alanimda yok baştan kese mı değil mi anlamadiklari bı kese vardı yumurtalık kistiymis muhtemelen lekelenmeyi yapan o yoğun değil hafif ama tedbiren kullaniyorum fitil olarak, fetüs gelisirken bir günde bile değişiyor durumu kaygilanacak bir şey yok bir gün önce duyulmuyor ertesi gün duyuluyor falan, inşallah iyi olur bebisler sağlıcakla gelirler ne diyelimAA ne güzel kalp atışlarını duydunuzmu ya da ne zman duayacksiniz bellimi
İnşallah saglikla gelirTam 6.haftada duymadım görmedim yok gibi de var gibi de bilemiyorum gibi negatif konuştu 6+6da hem gördüm hem duydum şükür hafiften lekelenmem var ama progestan kullanıyorum kese yapım bebek şekli herşey düzgün kanama alanimda yok baştan kese mı değil mi anlamadiklari bı kese vardı yumurtalık kistiymis muhtemelen lekelenmeyi yapan o yoğun değil hafif ama tedbiren kullaniyorum fitil olarak, fetüs gelisirken bir günde bile değişiyor durumu kaygilanacak bir şey yok bir gün önce duyulmuyor ertesi gün duyuluyor falan, inşallah iyi olur bebisler sağlıcakla gelirler ne diyelim
Bende bilmiyorum mesela bana iki hafta sorna gel dedi duyulamayack kadar iyi degldiTam 6.haftada duymadım görmedim yok gibi de var gibi de bilemiyorum gibi negatif konuştu 6+6da hem gördüm hem duydum şükür hafiften lekelenmem var ama progestan kullanıyorum kese yapım bebek şekli herşey düzgün kanama alanimda yok baştan kese mı değil mi anlamadiklari bı kese vardı yumurtalık kistiymis muhtemelen lekelenmeyi yapan o yoğun değil hafif ama tedbiren kullaniyorum fitil olarak, fetüs gelisirken bir günde bile değişiyor durumu kaygilanacak bir şey yok bir gün önce duyulmuyor ertesi gün duyuluyor falan, inşallah iyi olur bebisler sağlıcakla gelirler ne diyelim
İnşallah iyi olur ya sobuclari burada paylaşacağım . Peki senin mide bulantıların var mı ya d ahamilelike ilgili ne gibi şikayetlerin var ? Benim kasıklarım belim karnım agryor sürekli bişey yapamıyorum ve çok küçük abdest geliyor sürekli ama özelikle bir kaç gündür nerdeyse 10 dakikada yarm saatde bir en erken. Çok su içmeye de calsyorum aslnda belki ondanYa ben dedim ya 6da gittim öyle konuştu ki yok gibi yani sen iki tarafı da düşün falan diye ama 6+6da her şey daha netleşti yani diyorum ya bir gün bile önemli o tam olsun diye iki demiştir net olsun diye tahlilde geç çıkıyor zaten çok düşünme inşallah iyi olur