• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik istiyorum

Gebelik istiyorum

• .

OY: 0 0,0%
  • Bu seferki gecikmem 10.gunu buldu testleri negatif gormekten biktim

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Mavicizgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
5
0
1
S.a kızlar 3 aylik evliyim 2 aydir cocuk istiyoruz.Normalde adetlerim duzenliydi.Bekarken cok adet sancisida cekmezdim.Evlendikten sonra duzenim bozuldu ve aşırı ağrı çektim. Doktora gittim doğum kontrol hapi verdi.Cocuk istiyoruz olur mu sizce ?3ay kullanmam şart mi ?

Teknik olarak doğum kontrol hapı kullanacaksanız zor yani.
Ama kullanmayacaksanız daha erken en az 1 sene uğraşmak gerek.

Doğum kontrol hapı içerken olmaz tabi çocuk
Neden hap verdi
Polikistik over mı var?

Hayır doktor kontrol etti sorun yok kist veya benzeri bir sey , hormon testlerime baktı o zaman qlairista hapini verdi.Bende biliyorum hap kullanirken olmayacagini sadece hapi kullanınca adetim duzene girer gebelik daha kolay olur mu onu merak ettim.teşekkür ederim.

Lafin arasinda gecti ama ustunde cok durmadi.Biraz soğuktu bende verdiği tablet bitince tekrar gidicem o zaman konuşmayı dusunuyorum.

Daha 3 aylık evlisiniz çocuk istemekle kafayı bozmayın hemen, eşinizin , evinizin, evliliğinizin tadını çıkarın. Bi de yaş 21 diyor . Bu kadar çabuk çocuk sahibi olursanız pişman olursunuz. Kendi kendinize yetemezsiniz.

3 ay oldu dogum kontrol hapi kullaniyorsunuz gebelik istiyorsunuz bizden ne bekliyorsunuz hapi birakip bol bol sevisin dememizimi bunu akil etmek zor olmasa gerek

Lafin arasinda gecti ama ustunde cok durmadi.Biraz soğuktu bende verdiği tablet bitince tekrar gidicem o zaman konuşmayı dusunuyorum.

Hapa yeni basladim.Basina böyle olay gelen var mi diye soruyorum kisaca ayrica hai birakinca kimi hemen gebe oldugunu kimisi ise etkisini uzun süre gordugunu sonra olduğunu söylüyor.

2 ayda yine kendinden geçen kadınlardan biri yarabbim.
Üfff sorma bir tanede benim başımda arkadaşım daha 40 günlük evli 1 kere adet oldu şimdi 2. Yi başladı hamile olma çabalarına . Hasta olmadı kan testi vs yok hamile değil ve üzülüyor bu duruma. Ben 3 aylık evliyim ve bebek istemiyoruz Doğum kontrol ilacı kullanıyorum bana diyor ki inş birlikt hamile kalırız benden önce hamile kalırsan bozuşuruz:110: konu sahibi doktorla bu konuyu görüşmedin mi o ilacı bırakmadan hamile kalamazsın zaten

doktoruna sor ilaci ne amacla verdigini ve rahat ol stresten uzak dur ve zamana birak bence cok erken esinle birbirinizi taniyin bence

Daha çok erken degıl mi ? 3 aylık bir tedavıde bile 6aylık evli olursun ne bu acele hem evlılıgınız otursun bıraz

Üfff sorma bir tanede benim başımda arkadaşım daha 40 günlük evli 1 kere adet oldu şimdi 2. Yi başladı hamile olma çabalarına . Hasta olmadı kan testi vs yok hamile değil ve üzülüyor bu duruma. Ben 3 aylık evliyim ve bebek istemiyoruz Doğum kontrol ilacı kullanıyorum bana diyor ki inş birlikt hamile kalırız benden önce hamile kalırsan bozuşuruz:110: konu sahibi doktorla bu konuyu görüşmedin mi o ilacı bırakmadan hamile kalamazsın zaten

Ben 3 senelik evliyim tüp bebek dahi denedim olmadı ben ve benim gibi olanlar nerelere gitsin.

Back