8 aylık uğraş sonucu halen gebe kalamadim ustelik adetim cok duzensiz ne yapabilirim adeti duzenleyen ama koruyucu özelliği olmayan yada dogal kür kullanıp hamile kalan var mi ? Lütfen yardım edin
canım beni yanlış anlama ama kürlerden önce kadın doğumcu ile adetini düzenlesen....düzensizliğe sebep olan faktörleri ortadan kaldırsan da buna ek olarak kür kullansan daha iyi değil mi ?
Bence hormon testi yaptırıp, doktoe kontrolünde adetinizi düzene koymalısınız, gebelik için en doğru yöntem bu
Çünkü bazı kürler ve macunlar hormonlarınıza farklı yansıyabiliyor
Doktora gidin hormon tahlilleri, Hsg, eşinize spermogram yapılsın once tıbben bir sorun varsa doktor tedavi etsin. Daha sonra kürlerle destekleyebilirsiniz bu süreci.
Düzensiz adet sebebi pko olabilir, yumurtlamada sorun olabilir, hormonlarda dengesizlik olabilir bir sürü nedeni var ben her ay adet olduğum halde ovülasyonumda sorun çıktı ve doktora gitmeseydim bunu bilemeyecektim.
canım beni yanlış anlama ama kürlerden önce kadın doğumcu ile adetini düzenlesen....düzensizliğe sebep olan faktörleri ortadan kaldırsan da buna ek olarak kür kullansan daha iyi değil mi ?
bebegim. Tabiki yanlis anlamam bende herhangi bi sorun yok hersey cok normal PKK yok hormonlar duzgun ama adetim düzene girmiyor ilacta kullandim birakinca eski haline döndü yine duzensiz
Düzensiz adet sebebi pko olabilir, yumurtlamada sorun olabilir, hormonlarda dengesizlik olabilir bir sürü nedeni var ben her ay adet olduğum halde ovülasyonumda sorun çıktı ve doktora gitmeseydim bunu bilemeyecektim.
Doktora gittim bi problem yok soğan kürü kullandim iki gun ictim 3. Gun adet oldum 15 gun kullandım suan 3 gun gecti ve kasıklarimda agri var sanirim ovulasyon gunundeyim