• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEBELİK İSTİYORUM YARDIM?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
8 aylık uğraş sonucu halen gebe kalamadim ustelik adetim cok duzensiz ne yapabilirim adeti duzenleyen ama koruyucu özelliği olmayan yada dogal kür kullanıp hamile kalan var mi ? Lütfen yardım edin🙏

C life var kuzum bak istersen sürekli her konuya yazıyorum reklam yapar gibi oldu valla artık 😀

Benim de adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim var bu ay bal-tarçın-çörek otu kürü yaptım bakalım son 6 gün var bat a

canım beni yanlış anlama ama kürlerden önce kadın doğumcu ile adetini düzenlesen....düzensizliğe sebep olan faktörleri ortadan kaldırsan da buna ek olarak kür kullansan daha iyi değil mi ?

Doktora gidin hormon tahlilleri, Hsg, eşinize spermogram yapılsın once tıbben bir sorun varsa doktor tedavi etsin. Daha sonra kürlerle destekleyebilirsiniz bu süreci.

Düzensiz adet sebebi pko olabilir, yumurtlamada sorun olabilir, hormonlarda dengesizlik olabilir bir sürü nedeni var ben her ay adet olduğum halde ovülasyonumda sorun çıktı ve doktora gitmeseydim bunu bilemeyecektim.

canım beni yanlış anlama ama kürlerden önce kadın doğumcu ile adetini düzenlesen....düzensizliğe sebep olan faktörleri ortadan kaldırsan da buna ek olarak kür kullansan daha iyi değil mi ?
bebegim. Tabiki yanlis anlamam bende herhangi bi sorun yok hersey cok normal PKK yok hormonlar duzgun ama adetim düzene girmiyor ilacta kullandim birakinca eski haline döndü yine duzensiz

Düzensiz adet sebebi pko olabilir, yumurtlamada sorun olabilir, hormonlarda dengesizlik olabilir bir sürü nedeni var ben her ay adet olduğum halde ovülasyonumda sorun çıktı ve doktora gitmeseydim bunu bilemeyecektim.
doktor bi sorun olmadigini soyledi PKK yada hormonal bozuklik yok

Benim de adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim var bu ay bal-tarçın-çörek otu kürü yaptım bakalım son 6 gün var bat a
Merhabalar bu ay bende bu kürü denemek istiyorum da size bir değişiklik sağladı mı acaba merak ettim

Back