Gebeliğe Hazırlık Gebelik isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylulkokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
20
8
1
31
Merhaba aranıza yeni katildim nereye sormam gerektiğini bilmediğim için buraya yazdım inşallah doğrudur. Sormak istediğim birsey var. Ben geçen ay ve bu ay yumurta takibi yaptırdım geçen ay klomen kullanmama rağmen yumurtalarım gelişmedi adet düzensizliğim de olduğu için 10 gün Protestan kullanıp 2 gün sonra adet gördüm ve bu ay yine klomene başladım bu sefer sağda 2 yumurta gelişti ve yumurtlama gününü yakaladık ve gün aşırı değerlendirdik aynı zamanda Protestana devam ediyorum ve folikasit kullanıyorum. Dun yumurtlamanın 11.günüydü ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu test doğru mudur yoksa ben çok mu aceleci davrandım. Kendimde de daha önce hiç olmayan şeyler hissediyorum özellikle aşırı derecede göğüs ucu hassasiyetim var daha önce hiç böyle birsey yaşamamıştım ve kasıklarımda ince bir adet sancısı gibi sancı var ve iki gündür sürekli uyukluyorum ve 2 gündür bel agrım var. Birde gecen ay progestanla ayın 20sinde adet görmüştüm simdi yine progestan bitmeden o tarihlerde adet görür müyüm eger hamile değilsem yada bittiğinde mi olur. Lütfen durumumla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

Progestan zaten uyutur ama kasık agrısı erken gebelik belittileri derler benım de gecen ay ilk defa gogus uclarım sızladı dokunulmucak kadar dı ilk defa olunca hamıleyim diye sevindim ama adet oldum inşallah senin ki bebiştendir 11. Gün Normsl testle bile öğrenen cok erken gebeliklede
Ama cok duydum 17.18 gğn öğrenenide.
İnşallah adet olmazsın

Evet Protestan sersemlettigi için onu gece yatarken içiyorum bu uyku halleri gündüz olmaya başladı. Bakalım inşallah gebeliktir vücudumu tanıdığım için bu farklılıkları hissediyorum suan

Canım ilk önce çok strest yapma çünkü vücudumuz bizi kandırıyor bazen onu dinledikçe belirti uyduruyoruz ... daha çok erken netleşmesi için adet günün geçmesini bekle ki umudun hevesin kırılmasın zaten hamileysen sevinirsin inşallah

Insallah canim teşekkürler Rabbım isteyen herkese nasip eder insallahh

Progestanı doktorum banada verdi ne için acaba bende çocuk düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…