- 5 Ocak 2023
- 88
- 20
-
- Konu Sahibi Burcu kurt
Merhabw, rahim filmi cekilip kısa zaman sonra gebe kalan cok oluyor. İnşallah size de öyle olur.Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 1 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadik ama hamilelik elde edemedik geçen ay rahim filmi hsg çekildim 3. De açıldı tüplerim bu ay letu ya basladim 5 gün kullandım yarın folikül kontrolüne gideceğim ister istemez aşırı stres yapıyorum stresime nasil engel olucagmi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı günler
İnşallahMerhabw, rahim filmi cekilip kısa zaman sonra gebe kalan cok oluyor. İnşallah size de öyle olur.
Bende seninle aynı durumdayım rahim filmi çekilmeyi dusunuyorm ama açıkçası endiseliym birazMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 1 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadik ama hamilelik elde edemedik geçen ay rahim filmi hsg çekildim 3. De açıldı tüplerim bu ay letu ya basladim 5 gün kullandım yarın folikül kontrolüne gideceğim ister istemez aşırı stres yapıyorum stresime nasil engel olucagmi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı günler
İnşallah en yakın zaman da haberini alırsınız ben 4 gün öncesi aşılama oldum bakalım nasip rabbim ol derse olurBende seninle aynı durumdayım rahim filmi çekilmeyi dusunuyorm ama açıkçası endiseliym biraz
Hakkımızda hayırlısı olsun canımİnşallah en yakın zaman da haberini alırsınız ben 4 gün öncesi aşılama oldum bakalım nasip rabbim ol derse olur
bende bu ay hamile kalamazsam doktorum gelecek ay çekelim dediMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 1 buçuk yıldır evliyim ve hiç korunmadik ama hamilelik elde edemedik geçen ay rahim filmi hsg çekildim 3. De açıldı tüplerim bu ay letu ya basladim 5 gün kullandım yarın folikül kontrolüne gideceğim ister istemez aşırı stres yapıyorum stresime nasil engel olucagmi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlı günler
Evet acıyo benimki 3 kere de açıldı kalkar kalkmaz bayıldımbende bu ay hamile kalamazsam doktorum gelecek ay çekelim dediacıyo diye duydum inşallah hamile oluruz
Şimdi durumunuz nedir? Rahim filmi sonrası doktorunuz nasıl ilerlediEvet acıyo benimki 3 kere de açıldı kalkar kalkmaz bayıldım
Rahim filmi sonrası hap kullanarak aşılama oldum tutmadı rahim duvarım ince o yüzden tutmuyor olabilirmiş şimdi de iğne kullanarak aşılama olabilirimŞimdi durumunuz nedir? Rahim filmi sonrası doktorunuz nasıl ilerledi
Umarım biran önce yavrunuza kavuşursunuzRahim filmi sonrası hap kullanarak aşılama oldum tutmadı rahim duvarım ince o yüzden tutmuyor olabilirmiş şimdi de iğne kullanarak aşılama olabilirim
Aminnn inşallahUmarım biran önce yavrunuza kavuşursunuzkavuşuruz