Gebeliğe Hazırlık Gebelik istegi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alyaca1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
104
126
33
34
Merhaba arkadaslar bnm ilk günüm bugun surekli sizleri takip ediyordum bugun tamamen araniza katildim bn 1 yillik evliyim 4ay yasmin kullandim sonra bebek isteyince doktora basvurdum bırakmak icin TSH yüksek cikti onu kontrol altina alana kadar gebe kalma dedi yine yasmin içtim deger düzene girdi yasmini kestim ama levetiron kullanmaya devam iki ay arayla iki kimyasal gebelik geçirdim hormon tahlilleri ve genetik tesler yapıldı şükür ondada sorun cikmadi beklicez dediler her ay acaba bu aymi diye bekliyorum ama henüz birsey yok levetiron olmamasını etkiler mi diye dusunuyorum ama endokrin doktoru etkilemez dedi banada tavsiyelerde bulunursanız cok sevinirim yapmm gerek bisey falan varsa en son polen vebal yedim sabah ac karnına 1 ay

Son düzenleme:
Tsh ilaci zaten ömur boyu kullaniliyor.ovulasyon testleri kullan kesin yakalarsin

TSH ilaci kullanırken gebe kalabilirim ama dimi
Adetin biter bitmez teste basla cift koyu cizgiyi yakalayinca 3 gun iliski.evet tiroid ilacini hamile kalincada kullanicaksin büyük ihtimal.zarari olmaz doktorunda yönlendirir zaten.tsh den korkma baska sıkıntın yoksa.prolaktin nasil genelde tsh yüksek olunca oda yükseliyor

Hekim prolaktin istemedi genetik testler istedi sadece kimsayal gebelik iki kere olunca muayenede herşey temiz dedi sonuçlarda temiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…