Gebelik-İstanbul Beşiktaşta jinekolog arıyorum

Marya61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
1
0
1
42
Merhaba
Beşiktaşta (Dikilitaş) oturuyorum ve hamile kalmak istiyorum. Yabancıyım ve bu yüzden hiç bir doktor tanımıyorum. SGK sigortam var ve SGK anlaşmalı jınekolıog ve hastane ariyorum. ota jinemed hastanesi ve özel Avrupa cerrahi tıp merkezi bana çok yakın ve SGK anlaşmalı. ota jinemedde Dr. alparslan baksu ve Avrupa cerrahi tıp merkezide Dr. Seyhun Bugay var. Bu forumda bazı arkadaşlar tavsiye edmişler.
1- Bu doktorları tavsiye eder misiniz? Hastaneler nasıl ve hangisini tavsiye ediyor musunuz?
2- Başka iyi SGK anlaşmalı hastane ve jinekolog biliyormusunuz?
Yardım edersanız çok çok müteşekkir olacağım. Yabancı olduğum için hiç bilgim yok ve biraz korkuyorum.
:KK61::KK17:
Saygılarımla ...

Merhaba Marya61, ben de doktor araştırma içerisindeim, karar veremiyorum...Doktor Alparslan Baksu hakkinda duymuştum ama yinede iyice yemin olarak doktorumu secmek istiyorum...Sizde eger bu doktora gittiseniz yorumlariniz bekliyorum...

Bir doktor bulabildiniz mi? Benim de doktorum şimdilik Alpaslan Bey, gayet iyi bir doktor, Ota Jinemed'in ortaklarından yanılmıyorsam.

Ben de Beşiktaş'da oturuyorum ve sizinle aynı durumda SGK anlaşmalı doktor arayışında iken Ota Jinemed'de Alparslan Hoca'yı tercih etmiştim. Gebelik takibimi Prof. Dr. Alparslan Baksu yaptı ve doğumumu da o gerçekleştirdi. Hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Aklınıza gelen tüm soruları yanıtlayan, bilgili, detaycı, işini layıkıyla yapan, gebelik takibini evrensel standartlarda gerçekleştiren ve çok tecrübeli bir doktor. Ben onun hastası olduğum için çok şanslıyım çünkü gebelik sürecimde gebelik zehirlenmesi oldu ve hoca ile bunu sorunsuz biçimde atlattım, tecrübesiz bir doktor ile bu durumla karşılaşsaydım başıma neler gelirdi düşünmek dahi istemiyorum. Doktor Bey sayesinde benim ve bebeğimin hayatı kurtuldu, normalde ameliyat ile bebeğin alınma tarihi 1 gün sonra olmasına rağmen hastanede yaptığı kontrolde riskli bir durum görüp bebeğin hayatını riske atmamak adına 1 gün dahi beklemeden beni gün sonundaki yorgunluğuna aldırış etmeden, evine gidip dinlenip ertesi gün müdahale etme imkanı varken akşam 22:00 da acil olarak ameliyata aldı, ameliyat sonrası saat çok geç olmasına rağmen bendeki narkozun etkisinin geçmesini bekleyip benimle görüştükten sonra hastaneden ayrıldı, hastasını çok sıkı takip eden çok ilgili ve bilgili bir doktor. Ben riskli gebelik sürecimde başka hiç bir doktor arayışına girmeden hoca ile gebeliğimi takip ettim çünkü doktor bey bir sonraki kontrolde ne olacağını, sürecin ne şekilde gerçekleşeceğini önceden adım adım anlattı ve gebelik zehirlenmesinde doktor bey ne dediyse onları yaşadım..Hastasını psikolojik olarak da destekleyen bir doktor.
Alparslan Bey'e kontrole gittiğimde diğer hastaları ile de görüşüyordum ve diğer hastaları da doktor bey ile ilgili hep olumlu şeyler anlatıyorlardı.
Doğumdan sonra kısa sürede eski yaşantıma döndüm yani sezaryen ameliyat konusunda da eli çok hafif..

Arkadaşlar mrb bende bu doktora gitmek istiyorum ama benim durumum biraz kritik sol tüpte ne olduğu anlaşılmayan polip mi yoksa başka bir sebeple tıkanıklık mı var belli değil onu göstermek hem de aşılama önerdiler onunla ilgili görüşmek için gitmek istiyorum ama çok tedirginim para için tüp bebek yapanlar kaynıyor ortalıkta yardımcı olur musunuz bana Nasıl biri doktor

Back