gebelik ilaçları konusunda yardım

ruhurevan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Yer
Kocaeli
merhaba arkadaşlar
ben takip için purogen kullanıyorum.ancak kafama takılan birşey oldu.normalde purogen kartuşu 300 lük.doktorum bana 75 doz vur dedi.normalde 4 günde bu kartuşun bitmesi gerekirdi.ama ben o kartuştan 4 kere 75 doz vurdum ve hala içinde nekadar olduğunu anlayamadığım miktarda ilaç var.yani acaba ben mi yanlış vurdum,eksik bişey yaptım yoksa bu kartuşlar üzerinde 300 lük yazsada daha mı çok ilaç var. bu kanuda yardım edebilecek arkadaşım varsa görüşlerinizi bekliyorum

bu arada yumurtlamamın 8. günündeyim ve sol tarafta 12mmlik bir yumurtam oluşmuş.bana bu güzel habermiş gibi geldi ama sizce yeterlimi?

ben kullandım drun dedıgı gıbı ayarlıyordum yapıyordum bende hep tedırgındım acaba ılacı yapabılıyomuyum dıye ama sonucta drda takıp yapılırken ortaya cıkıyor senınde yumurtan büyümüş demekkı dogru uygulamısısn 12yeterlı degıl daha büyücek 16 falan olcak ozamn catlatma ıgnesı olcan bazen o ıgnelerde ılac kalabılıyor merak etme asılamamı yapcaksınız dogal yoldanmı denıyceksınız

ben kullandım drun dedıgı gıbı ayarlıyordum yapıyordum bende hep tedırgındım acaba ılacı yapabılıyomuyum dıye ama sonucta drda takıp yapılırken ortaya cıkıyor senınde yumurtan büyümüş demekkı dogru uygulamısısn 12yeterlı degıl daha büyücek 16 falan olcak ozamn catlatma ıgnesı olcan bazen o ıgnelerde ılac kalabılıyor merak etme asılamamı yapcaksınız dogal yoldanmı denıyceksınız

beni rahatlattığın için teşekkür ederim arkadaşım.benim dün 12.günümdü ve 19mm olmuş yumurta.gece çatlatma iğnesi vurdum.şimdi bekliyorum 36 saat sonra eşinle birlikte olun dedi.bu da tutmazsa bir sonraki ay aşılama olacak artık.hayırlısı hepimiz için.en yakın zamanda bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle

Back