gebelik ihtimali

yeni yumurta adetin ilk günüyle birlikte oluşup büyümeye başlar, eğer yumurtanız adet süreniz boyunca yeterli büyüklüğe ulaşmışsa, adetin bittiği gün yumurta çatlayabilir, adetin bittiği gün çatlamasa bile, adetin bittiği gün ilişki olursa spermler 3 gün yaşadığı için, 3 gün sonra çatlayan yumurtayı bile dölleyebilir.
yani adetiniz yeni bitmiş olsa bile 3 gün sonrasına kadar hamile kalma olasılığınız var

Benimde kasiklarimda batma belimde ağrı var göğüslerim şişiyor adet günüm yaklaşmış olsa bile benim hiç böyle belirtilerim olmazdı sizce hamilemiyim test yaptım ama negatif karnimdaki şişme falan da daha geçmedi yardımcı olur musunuz

Normalde adet belirtisi olarak olmuosa gebelik olabilir ama umitlendirmekde istemem seni biraz bekle derim

Benim ilk hamilelgmde adetmn gectgi haftada surekli karn agrim okurdu adet olms gbi ama bakardm bisey yok bide ggslerm dokunulmayacaak derecede acrdi boleydi benim belrtilerim

ben 3 aydır düzenli kontrol hapı kullanıyorum ve bi kere sürtünme yoluyla ilişkiye girdim sonrasında o akşam test yaptım ve pozitif çıktı sonraki 2 gün yaptım ve negatif çıktı sordum üründen kaynaklı dediler ertesi gün hapı almalı mıyım gebe kalmış mıyım sizce

arkadaşlar ben adetten 3 gün önce test yaprırmıştım negatif çıktı bugün adetim gecikeli 5 gün oldu ara ara bulantı baş dönmesi var göğüs uçlarında hassasiyet var ve kasık ağrısı var acaba gebelik varmıdır yarın test yaptırsam çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…