- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
lekelenmenin geldiği gün canımBir sorum olacak arkadaslr.ben gecen ay ki adetimden 3 gun once lekelenmem olmustu sonra tam kan geldi hangi gunu adet baslangci olarak almaliyim.yumurtlama gnum hangsne gre hesaplamalym off
Bende oyle hesaplamstim ama komsum tam kanin geldigi gune gre dedi kafam karstilekelenmenin geldiği gün canım
ben doktoruma sormuştum böyle söylemiştiBende oyle hesaplamstim ama komsum tam kanin geldigi gune gre dedi kafam karsti
Hmm cok sagolasin canimmben doktoruma sormuştum böyle söylemişti
Bende cok sasrdim.normalde adetten snra yumurtlama gnune kadar imkansz die biliorumNasıl adeta n bitti ertasi gün hamile kaldin canim
Normalde adet belirtisi olarak olmuosa gebelik olabilir ama umitlendirmekde istemem seni biraz bekle derimBenimde kasiklarimda batma belimde ağrı var göğüslerim şişiyor adet günüm yaklaşmış olsa bile benim hiç böyle belirtilerim olmazdı sizce hamilemiyim test yaptım ama negatif karnimdaki şişme falan da daha geçmedi yardımcı olur musunuz
Adet gunun gectimiBenimde kasiklarimda batma belimde ağrı var göğüslerim şişiyor adet günüm yaklaşmış olsa bile benim hiç böyle belirtilerim olmazdı sizce hamilemiyim test yaptım ama negatif karnimdaki şişme falan da daha geçmedi yardımcı olur musunuz
Yok daha 4 günüm varAdet gunun gectimi
Benzer şeyler ama çok umutluyum inşallah vardır bende de bebisBenim ilk hamilelgmde adetmn gectgi haftada surekli karn agrim okurdu adet olms gbi ama bakardm bisey yok bide ggslerm dokunulmayacaak derecede acrdi boleydi benim belrtilerim
5 haftalık hamileyimBenim ilk hamilelgmde adetmn gectgi haftada surekli karn agrim okurdu adet olms gbi ama bakardm bisey yok bide ggslerm dokunulmayacaak derecede acrdi boleydi benim belrtilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?