- 24 Şubat 2016
- 169
- 38
- 98
- 34
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
merhaba.. Arkadaşlar acaba yumurtlama gününden 4 gün önce birliktelik olursa gebelik olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama gününü net biliyor musun. Ben adetim bitti ertesi gün hamile kaldım herşey mümkünmerhaba.. Arkadaşlar acaba yumurtlama gününden 4 gün önce birliktelik olursa gebelik olur mu?
Canım madem gebelik düşünüyosan bugünlerde gün aşırı ilişkiye grmen faydalı olabilirinşallah yaa çok istiyorum adet günüme de çok var ve ben çok sabırsızlanıyorum nasıl beklerim bilmiyorum 2 hafta
Nasil adettin ertesi gunu hamile kaldin bu imkansiz gbi bisey.acaba hamileyken uzerine adet mi oldunYumurtlama gününü net biliyor musun. Ben adetim bitti ertesi gün hamile kaldım herşey mümkün
Allah Allah... hayirli olsun canimNormal adetimi oldum. Sekizinci gün korunmasız bir ilişkimiz oldu ben de olmaz diye düşünüyordum ama oldu.
Teşekkürker. Allah isteyen herkese nasip etsinAllah Allah... hayirli olsun canim
ilaç adet düzenini değiştirmiş olabilirmerhaba arkadaşlar eşimle tamdoğurganlık günümde beraber olduk condom yırtıldı kaza maduruyuz ertesi gün hapı aldım kullandım. Ama adetim 7 gün geçikti test yaptım nefatif çıktı bir hamilemiyim sizce ?
ilişkiden 10 gün sonra kanda,arkadaşlar acaba
gebelik en erken adetten kaç gün önce kanda çıkar