• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik ihtimali

merhaba arkadaşlar eşimle tam gebeliğin yüksek olduğu günde beraber olduk condom yırtıldı kaza maduruyuz ertesi gün hapı aldım kullandım. Ama adetim 4 gün geçikti test yaptım nefatif çıktı bir ihtimal var mı hala sizce ?

Normal adetimi oldum. Sekizinci gün korunmasız bir ilişkimiz oldu ben de olmaz diye düşünüyordum ama oldu.

merhaba arkadaşlar eşimle tamdoğurganlık günümde beraber olduk condom yırtıldı kaza maduruyuz ertesi gün hapı aldım kullandım. Ama adetim 7 gün geçikti test yaptım nefatif çıktı bir hamilemiyim sizce ?

merhaba arkadaşlar eşimle tamdoğurganlık günümde beraber olduk condom yırtıldı kaza maduruyuz ertesi gün hapı aldım kullandım. Ama adetim 7 gün geçikti test yaptım nefatif çıktı bir hamilemiyim sizce ?
ilaç adet düzenini değiştirmiş olabilir

Bir sorum olacak arkadaslr.ben gecen ay ki adetimden 3 gun once lekelenmem olmustu sonra tam kan geldi hangi gunu adet baslangci olarak almaliyim.yumurtlama gnum hangsne gre hesaplamalym off

Back