Gebelik ihtimali?

misaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
297
50
28
23
Herkese merhaba haftalar önce erkek arkadasımla 2-3 gün ara ile ilişki yaşadım bu ilişki; vajinamın içine baskı olacak şekilde ilişkiydi yalnız ben çıplak idim o ise boxerlıydı. Boşalmadı. Adetim 10 gün gecikti. Korkmaya başladım açıkcası. Sizce risk nedir?

Adam hem boxerlı hemde bosalmamis hamilelik nasil olussun strese girdiginiz icin gecikiyorsunuz muhtemelen.

sen yine geldin mi. hamilesin kızım sen, üstelik çocuk 5 haftalık oldu. doğurcaksın artık yapcak bișey yok. boxer kurbanı oldun.

evet anlıyorum. yine de sonuç aynı. hamilesin. bir an önce git kan ver bakalım kaç günlükmüș ona göre bir yol çizelim.

cahillik bir kere olur bir kac kere tekrarlanan hata hata değil tercihtir.
sen neden insanların aklıyla alay ediyorsun. 2025 yılında elinizin altında internet her șeyi biliyorsunuz.
sonra boxerla seviștim hamile miyim.
evet hamilesin canım. bunu da alay etmek icin söylemiyorum. ihtimal var kabullen artık bunu.

Hanımefendi kin ve nefretiniz neden acaba? zorunuza gittiyse yazmayın cevap hem siz kimsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…