Arkadaşlar merhaba bir hafta önce rutin kadın doğum muayeneme gittim. Eşimle 4 aydır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Muayenemde şükür her şey yolunda göründü. Hormanlarımda normal çıktı. Muayeneye gittiğim gün regli olmam gerekiyodu ama olmadım. Doktor muayenede kese göremedi. Ama belki geç döllenmedir belli olmaz dedi. Kan testimde ise beta değeri <2.30 çıktı. Doktor kanda da gebelik görünmüyor bi hafta daha bekleyelim olmazsan testi tekrarlayım dedi. Şu an tam 6 gün geciktim. Pazartesiye kadar olmazsam tekrar test yaptıracağım. Benim regl düzenim pek şaşmaz. En fazla iki gün oynar ilk kez bu ay bu kadar gecikti. Karnımda inanılmaz bi şişlik ve gaz problemi var. Gözlerim yanıyor sürekli uykum geliyor. Bir yandan da regl ağrım var ama kanama yok. Yani her şey inanılmaz belirsiz. Benimle aynı durumu yaşayan var mı. Ve sizce gebelik mümkün mü yardımcı olur musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik ihtimali?
- Konu Sahibi MYE
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #geçdöllenme #reglgecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ocak 2020
- 28.016
- 1
- 40.673
- 548
Aslinda doğal gebelik belirtileri gosteriyorsunuzArkadaşlar merhaba bir hafta önce rutin kadın doğum muayeneme gittim. Eşimle 4 aydır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Muayenemde şükür her şey yolunda göründü. Hormanlarımda normal çıktı. Muayeneye gittiğim gün regli olmam gerekiyodu ama olmadım. Doktor muayenede kese göremedi. Ama belki geç döllenmedir belli olmaz dedi. Kan testimde ise beta değeri <2.30 çıktı. Doktor kanda da gebelik görünmüyor bi hafta daha bekleyelim olmazsan testi tekrarlayım dedi. Şu an tam 6 gün geciktim. Pazartesiye kadar olmazsam tekrar test yaptıracağım. Benim regl düzenim pek şaşmaz. En fazla iki gün oynar ilk kez bu ay bu kadar gecikti. Karnımda inanılmaz bi şişlik ve gaz problemi var. Gözlerim yanıyor sürekli uykum geliyor. Bir yandan da regl ağrım var ama kanama yok. Yani her şey inanılmaz belirsiz. Benimle aynı durumu yaşayan var mı. Ve sizce gebelik mümkün mü yardımcı olur musunuz?
Doktora gideli 6 günü geçtiyse test yapabilirsiniz
- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.090
- 158
Ah şu an haftasonu olduğu için alamıyorum ki. Bir de inanılmaz kar var çıkamıyorum dışarı. Dedim pazartesi en azından kan vereyim en net sonuç olsun. Gerçi negatif duymaktan da korkuyorum biraz ama belirsizlik daha kötü.Kaset test olsa çıkardı bence yapın...
Yani bir hafta önce kanda negatif çıkması beni biraz düşündürdü. Ama pazartesi kesinlikle yapacağım zaten. Şu an çevremde açık eczane sıkıntı alamadımGebelik testi yapın 6 gün diyorsunuz
- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
Evde test varsa yap çıkar varsa çünküArkadaşlar merhaba bir hafta önce rutin kadın doğum muayeneme gittim. Eşimle 4 aydır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Muayenemde şükür her şey yolunda göründü. Hormanlarımda normal çıktı. Muayeneye gittiğim gün regli olmam gerekiyodu ama olmadım. Doktor muayenede kese göremedi. Ama belki geç döllenmedir belli olmaz dedi. Kan testimde ise beta değeri <2.30 çıktı. Doktor kanda da gebelik görünmüyor bi hafta daha bekleyelim olmazsan testi tekrarlayım dedi. Şu an tam 6 gün geciktim. Pazartesiye kadar olmazsam tekrar test yaptıracağım. Benim regl düzenim pek şaşmaz. En fazla iki gün oynar ilk kez bu ay bu kadar gecikti. Karnımda inanılmaz bi şişlik ve gaz problemi var. Gözlerim yanıyor sürekli uykum geliyor. Bir yandan da regl ağrım var ama kanama yok. Yani her şey inanılmaz belirsiz. Benimle aynı durumu yaşayan var mı. Ve sizce gebelik mümkün mü yardımcı olur musunuz?
Peki regl ağrısı gibi ağrım olması bir gebelik belirtisi mi çok şiddetli değil ama ara ara yokluyor. Regl oldum sanıyorum bakıyorum yok. Bir de bel ağrım fazla. Kusura bakmayın ilk gebelik olduğu için bilmiyorum hiç ne belirti ne değil.Aslinda doğal gebelik belirtileri gosteriyorsunuz
Doktora gideli 6 günü geçtiyse test yapabilirsiniz
- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Merhaba bacım.. bunlar olası gebelik belirtileri elbet ancak kesin sonucu yine kan testi belirleyecek.. birde son çıkan sonuçtan iki gün önce burdan bir arkadaşın başına geldi oda böyle 2 gibi bir netice almıştı sonra birdaha test yaptiginda hamile olduğunu öğrendi.. inshallah sizde hamilesinizdir..Arkadaşlar merhaba bir hafta önce rutin kadın doğum muayeneme gittim. Eşimle 4 aydır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı. Muayenemde şükür her şey yolunda göründü. Hormanlarımda normal çıktı. Muayeneye gittiğim gün regli olmam gerekiyodu ama olmadım. Doktor muayenede kese göremedi. Ama belki geç döllenmedir belli olmaz dedi. Kan testimde ise beta değeri <2.30 çıktı. Doktor kanda da gebelik görünmüyor bi hafta daha bekleyelim olmazsan testi tekrarlayım dedi. Şu an tam 6 gün geciktim. Pazartesiye kadar olmazsam tekrar test yaptıracağım. Benim regl düzenim pek şaşmaz. En fazla iki gün oynar ilk kez bu ay bu kadar gecikti. Karnımda inanılmaz bi şişlik ve gaz problemi var. Gözlerim yanıyor sürekli uykum geliyor. Bir yandan da regl ağrım var ama kanama yok. Yani her şey inanılmaz belirsiz. Benimle aynı durumu yaşayan var mı. Ve sizce gebelik mümkün mü yardımcı olur musunuz?
Ben kandan önce test yapardım hastane koridorlarında daha zor oluyor. Sonucu bilmek...Ah şu an haftasonu olduğu için alamıyorum ki. Bir de inanılmaz kar var çıkamıyorum dışarı. Dedim pazartesi en azından kan vereyim en net sonuç olsun. Gerçi negatif duymaktan da korkuyorum biraz ama belirsizlik daha kötü.
- 17 Ocak 2020
- 28.016
- 1
- 40.673
- 548
Genelde regl ağrıları gibi ağrılarınız olur umut vermek istemiyorum bazen geciken regller oluyor malum havaya sürekli değişik gazlar karışıyor bu da hormonları nadiren de olsa etkiliyorPeki regl ağrısı gibi ağrım olması bir gebelik belirtisi mi çok şiddetli değil ama ara ara yokluyor. Regl oldum sanıyorum bakıyorum yok. Bir de bel ağrım fazla. Kusura bakmayın ilk gebelik olduğu için bilmiyorum hiç ne belirti ne değil.
Benim yılda iki üç kez etkilenir
Sabah test yapabilirsiniz nöbetçi eczane var ise
Benim bu kadar geciktiği hiç olmamıştı. Bir de aslında beni en çok umutlandıran ben genelde yumurtlama zamanında ağrı ve akıntı yaşarım. Bu ay reglimden beş gün önce bunu yaşadım ve eşimle birlikte olmuştuk bu yüzden geç döllenme durumu beni biraz düşündürdü ama bakalım ben yarın bi yer bulup test alayım en iyisi gerisi de nasip artık
İnşAllah ya. Doktor da aynı şeyi söylemişti gebelik görünmüyor ama tekrarlamakta fayda var dedi. Bakalım umarım gebelik vardırMerhaba bacım.. bunlar olası gebelik belirtileri elbet ancak kesin sonucu yine kan testi belirleyecek.. birde son çıkan sonuçtan iki gün önce burdan bir arkadaşın başına geldi oda böyle 2 gibi bir netice almıştı sonra birdaha test yaptiginda hamile olduğunu öğrendi.. inshallah sizde hamilesinizdir..
- 16 Aralık 2021
- 159
- 7
- 13
- 25
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi bidaha test yapmalı mıyım senceGenelde regl ağrıları gibi ağrılarınız olur umut vermek istemiyorum bazen geciken regller oluyor malum havaya sürekli değişik gazlar karışıyor bu da hormonları nadiren de olsa etkiliyor
Benim yılda iki üç kez etkilenir
Sabah test yapabilirsiniz nöbetçi eczane var ise
- 17 Ocak 2020
- 28.016
- 1
- 40.673
- 548
Gec döllenme böyle bişey değil amaCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi bidaha test yapmalı mıyım sence
Bence gebe olsanız şimdiye çıkardı
Ama on gün önce yeni bir ilişki yasadiysaniz korunmasız... Haftaya yeni bir test yapın