• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali var mıdır? Acil

hilalbb1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
35
7
36
31
Kızlar merhaba. Benim 7 Ekim tarihinde sürtünme yoluyla ilişkim oldu, boşalma esnasında erkek arkadaşım geri çekildi ama vajina kısmına gelmediğinde emin olmadığımdan dolayı 2 saat içerisinde ella ertesi gün hapı kullandım ve 8 ekim tarihinde adet oldum. Bu ay ise 5 Ekim tarihinde yine adetimi oldum fakat şu anda bitmesi gereken yerde kahverengi akıntım olup karnımda da hafif şişlik mevcut, sık tuvalete çıkıyorum ve ara ara belime ağrı giriyor. Gebelik olma ihtimaline karşı 3 defa test yaptım ve hepsi de negatif çıktı. Sizce öyle bir durum olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim

2 kere adet gördün ve hala hamilemiyim diye soruyor musun.. madem bu kadar korkuyorsunuz gebelikten ya hiç yaşamayacaksınz yada yaşarken korunacaksınız..

Zaten ella kullanip o ay adet olmussun. Gebelik nasil gerceklessin?? Ki iliski de sürtünme yoluyla.. Hiç boşuna kafanda senaryolar kurma :)

Back