Gebelik ihtimali var mı sizce ?

korkak1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
5
0
36
İstanbul
Merhaba ablalarım, arkadaşlarım. Sizlere çok önemli bir sorum var gerçi bu kadar çok hamile kalmak isteyen ablalarım varken burada benim bunları anlatmam belki tepki çekecek belki de kızacaksınız bana ama yazmak zorundayım. Paylaşacak bir sizler varsınız beni mazur görün.

Benim erkek arkadaşımla Aralık ayında bir yakınlaşmamız oldu. İkimizde çok ileri gitmedik, bu yakınlaşmamız 28 Aralık günü benim adetimin 1. günü oldu. Yaşadığımız olay şudur. Ben iç çamaşırımı hiç üzerimden çıkarmadım,erkek arkadaşımda iç çamaşırını üzerinden hiç çıkarmadı. Biz iç çamaşırlarımız üzerinden sadece sürtündük.Tam birleşme yaşamadık. Erkek arkadaşım iç çamaşırına boşalmış, biz sürtünmeye devam ettik bu spermlerin önce onun iç çamaşırından geçip, sonra da benim iç çamaşırımdan geçme ihtimali var mı diye çok korkuyorum. Zaten pimpirikli bir insanım. Bu sürtünmeyi yaşadıktan 2 saat kadar sonra benim adetim başladı 1. günüydü o gün. 5 gün kadar sürdü. Adet günü hamilelik ihtimali nedir?
Bir sonraki ay olacağım adeti bekledik Aralık ayında olduğum adetimden 27 gün sonra da Ocak ayında, ilişkiden sonraki 2. adetimi oldum bu adetimde 5 gün sürdü. Bu adetimden 26 gün sonra Şubat ayında(bu ay)3. adetimi oldum bu adetimde 5 gün sürdü.
Bu adet tarihlerim arası bir kanamam yada lekelenmem olmadı.
Sizce hamile olma ihtimalim var mı?
Üstüne görme ihtimalim var mı?
Çok teşekkür ederim ablalarım bir hata yaptım ve farkındayım. Bundan sonra asla yapmam!

yok artık daha neler hem iç çamaşırıyla hemde aradan 3 ay geçmiş ve adet olmuşsun 3 kere

yok artık daha neler hem iç çamaşırıyla hemde aradan 3 ay geçmiş ve adet olmuşsun 3 kere

Zeynep ablam doğru diyorsun bende mantıklı düşününce olamayacağı kanısındayım fakat üstüne görme olayı beni işkillendiriyor.
Bugün gittim gebelik testi aldım ama endişe ettim yapmadım. Zaten gecikme oldudğunda test yapınız diyorlar bende gecikme olmadı ki olsa bile ben ilişki günü başlayan reglm dahil 3 kez regl oldum. Testin prospektüsünde Kist varsa pozitif sonuç verebilir diyor. Bende kist var mı yok mu bilmiyorum ama tek bildiğim bu çok zor ihtimallerde olamaz diyoruz ama testte yanlışlıkla pozitif çıkarsa yıkılırım.

Son düzenleme:
gebelik ihtimali kesinlikle yok... 3 defa üstüne görme diye bişey mümkün değil..
zaten adetliyken gebe kalmak söz konusu değil...

bi de üstünden 3 ay geçmiş... allahımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…