• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik İhtimali Üzerine

adige1864

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
237
240
103
Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir durumum var :)
Her ay düzenli adet olan ben bu ay tam 6 gün geciktim.Hiçbir adet öncesi belirtim yok.Sadece kasık ağrısı çekiyorum.Normal adet günümde pembiş az bir kanama yaşadım fakat devamı gelmedi. Gündemin yoğunluğu vs derken telefon uygulamam ikinci ovulasyon günümün yaklaştığını hatırlattı ve ben dün ayıldım duruma.

Asıl kafa karıştırıcı şey şu ki ; yaklaşık 2 ay önce histereskopi oldum ve op sonrası da gecikme yaşamadım normal adet oldum.Ayrıca geri çekilme yöntemini kullanıyoruz.

Bu durumlar stres kaynaklı geçici midir yoksa gecikmeyi bekleyip test mi yapmalıyım😳

Test yapmadın mı hiç. Bu aralar regli okadar çok geciken var ki. Strestenmidir sıkıntıdan mıdır havadanmıdır nedir:)

Geri çekilme yöntemi için bir korunma yöntemi olmadığını ve gebe kalınabileceğini söylerler hep. Bir test yap bence

Test yapmadın mı hiç. Bu aralar regli okadar çok geciken var ki. Strestenmidir sıkıntıdan mıdır havadanmıdır nedir:)

Hiç yapmadım hatta adet olmadığımı uygulama bildirimiyle farkettirmeden 😂😂
Hep geri çekilme olduğundan aklımada gelmedi açıkçası🙈
Üstüne üstlük eşim mecburi karantinada onun işleri yüzünden kendimi unutmuşum 😂😂😂😂

Hiç yapmadım hatta adet olmadığımı uygulama bildirimiyle farkettirmeden 😂😂
Hep geri çekilme olduğundan aklımada gelmedi açıkçası🙈
Üstüne üstlük eşim mecburi karantinada onun işleri yüzünden kendimi unutmuşum 😂😂😂😂

Bence bir yapın arkadaşın dediği gibi geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil çünkü

Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir durumum var :)
Her ay düzenli adet olan ben bu ay tam 6 gün geciktim.Hiçbir adet öncesi belirtim yok.Sadece kasık ağrısı çekiyorum.Normal adet günümde pembiş az bir kanama yaşadım fakat devamı gelmedi. Gündemin yoğunluğu vs derken telefon uygulamam ikinci ovulasyon günümün yaklaştığını hatırlattı ve ben dün ayıldım duruma.

Asıl kafa karıştırıcı şey şu ki ; yaklaşık 2 ay önce histereskopi oldum ve op sonrası da gecikme yaşamadım normal adet oldum.Ayrıca geri çekilme yöntemini kullanıyoruz.

Bu durumlar stres kaynaklı geçici midir yoksa gecikmeyi bekleyip test mi yapmalıyım😳
Histereskopi sonrası gecikme ben yaşadım ama sizin gebelik de olabilir bence bir test yapın.

Çok net hatırlamamakla birlikte sanırım ilk adetim gecikmişti, doktorum normal demişti. Size de geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı neyse o olsun😊

Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Siz de galiba hamilesiniz profil öyle gösteriyor sağlıcakla alın kucağınıza inşallah sıhhatli günleriniz olsun 🤗🙃🐣

Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Siz de galiba hamilesiniz profil öyle gösteriyor sağlıcakla alın kucağınıza inşallah sıhhatli günleriniz olsun 🤗🙃🐣
Evet hamileyim, ben polip için yaptırmıştım histereskopiyi, bebeğin tutunmasını engelleyebilir demişti doktor. Allah isteyen herkese nasip etsin, çook teşekkür ederim eksik olmayın ❤️😘

Back