• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ihtimali lütfen bilgisi olan yazsin

gulayyy1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
21
8
1
25
Dün gece eşimle birlikte olduk. Kondom alttan sizdirma yapmış. Bana bisey bulaşmamış gibi gördüm ama eminde değilim içime kaçan filan oldu mi bilmiyorum küçük de bebegim var gebelik olur mu bu şekilde lütfen yaşayan veyahut bilgisi olan yazsin çok korkuyorum

Ihtimal her zaman vardır. Tupler bağli değilse. Allah gönlünuze gore versin. Inşallah degildir diyelim. Ama lutfen ertesi gun hapi gibi asiri zararli haplardan almayın.

Dün gece eşimle birlikte olduk. Kondom alttan sizdirma yapmış. Bana bisey bulaşmamış gibi gördüm ama eminde değilim içime kaçan filan oldu mi bilmiyorum küçük de bebegim var gebelik olur mu bu şekilde lütfen yaşayan veyahut bilgisi olan yazsin çok korkuyorum
adete kaç gününüz var ?

20 gün var 4 gün önce bitmisti adetimdr
genelleme yapmak istemiyorum ama büyük oranda adet bitiminden 7+ gün sonra çatlama oluyor. o yüzden ben düşük bir ihtimal diye görüyorum 4 günde yumurtalarınız hızla olgunlaşıp çatlamışsa bilemem. bence zayıf olasılık.

genelleme yapmak istemiyorum ama büyük oranda adet bitiminden 7+ gün sonra çatlama oluyor. o yüzden ben düşük bir ihtimal diye görüyorum 4 günde yumurtalarınız hızla olgunlaşıp çatlamışsa bilemem. bence zayıf olasılık.
İnşallah öyledir ertesi gün hapı da gecen ay böyle evham yaptığım için bi kullanmıştım bu ay da kullansam hormonlarım iyice alt üst olacak die korkuyom

Yumurtlama günlerinize denk gelmediyse düşük ihtimal ama bilemeyiz tabi ki gönlünüzce olsun inşallah

Merhaba, test yaptırdınız mı? Durumunuz nedir?

Back