- 30 Nisan 2019
- 19
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi AylinErkan
-
her defasında alttan muane ediyor doktorlar canımSürecinizi anlatabilir misiniz?ben de doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum.her seferinde alttan mı bakıyor? Ben ovulasyon testi alıp takip ettim pozitifi yakalamama rağmen hamile kalamadım .
Sürecinizi anlatabilir misiniz?ben de doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum.her seferinde alttan mı bakıyor? Ben ovulasyon testi alıp takip ettim pozitifi yakalamama rağmen hamile kalamadım .
Bugun gitdim dokdora gobekden iyine yedim yumurtlama donemimmiş yumurta çatlatmak için ve bi hap verdiler (Cyclo-Progynova) bu hapdan kullanan varmı acaba?
3ay denedim olmadı siz hangi günleri değerlendirdinizHerhangi bir sağlık probleminiz yoksa ovulasyon testine devam edin bence. Ben 2. Denemede hamile kaldım ama 3-4 te kalanlar hatta 7-8 de kalanlar bile var en azından 3 ay deneyin bence
3ay denedim olmadı siz hangi günleri değerlendirdiniz
ovulasyon takibini doktor yapiyodu bende tarih verdi o zaman gitdim evet hep gitddigimde altdan bakdi ilk seferinde adetimin 2 ci gunu çagrdiSürecinizi anlatabilir misiniz?ben de doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum.her seferinde alttan mı bakıyor? Ben ovulasyon testi alıp takip ettim pozitifi yakalamama rağmen hamile kalamadım .
Bende hsg cektirmisdi aynen bendede bi sonuc ckmamisdi sonra dokdorumu deyişdirdim simdi başgasina gidyorum bazen bazen çevrenizdeki arkadaşlarinz iyi bildigi dokdoru onermesini soyleyin vesile ola biliyo mantğnz algilamadigi surece doktoru iyi bellemeyinSen ne kadar süredir istiyordun. Benim doktorum çok ilgisiz hsg çektirdim bişey çıkmadı bundan sonra napcaz dedim cevap bile vermedi.
Evet 3 gun sure verdi esim uzakda oldugundan 1 gunu kacirdik nasipse bugun yanna gidcemBugünü ve peşinden 3 günü daha değerlendirin doktor ilişki tarihi ve saati vermiştir muhakkak ama üst üste ilişki gebelik şansını arttırıyor
Takvim programlari var onlardan daha kolay oluyo araşdirin3ay denedim olmadı siz hangi günleri değerlendirdiniz
Takvim programlari var onlardan daha kolay oluyo araşdirin
Evt farkli ama benim adetim bazen 7 gun bazen 6 bazende 10 gün süruyo deyişiyo yani ondanda ola bilir benim kullandigim programda dongüde muzik calisiyor sen girip bakana kadarda kapanmiyo hardar oluyorumTakvimler bende hiç tutmadı. Takvimdeki tarihten 2-3 gün sonra gördüm hep yumurtlamayı. O takvimler genelleme yapıyor ama herkesin döngüsü farklıdır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?