Gebeliğe Hazırlık Gebelik için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AylinErkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
19
4
1
29
Bugun gitdim dokdora gobekden iyine yedim yumurtlama donemimmiş yumurta çatlatmak için ve bi hap verdiler (Cyclo-Progynova) bu hapdan kullanan varmı acaba?🙄

Sürecinizi anlatabilir misiniz?ben de doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum.her seferinde alttan mı bakıyor? Ben ovulasyon testi alıp takip ettim pozitifi yakalamama rağmen hamile kalamadım .

Sürecinizi anlatabilir misiniz?ben de doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum.her seferinde alttan mı bakıyor? Ben ovulasyon testi alıp takip ettim pozitifi yakalamama rağmen hamile kalamadım .
her defasında alttan muane ediyor doktorlar canım

Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa ovulasyon testine devam edin bence. Ben 2. Denemede hamile kaldım ama 3-4 te kalanlar hatta 7-8 de kalanlar bile var en azından 3 ay deneyin bence

Bugun gitdim dokdora gobekden iyine yedim yumurtlama donemimmiş yumurta çatlatmak için ve bi hap verdiler (Cyclo-Progynova) bu hapdan kullanan varmı acaba?🙄

Bugünü ve peşinden 3 günü daha değerlendirin doktor ilişki tarihi ve saati vermiştir muhakkak ama üst üste ilişki gebelik şansını arttırıyor

3ay denedim olmadı siz hangi günleri değerlendirdiniz

Ben innovita marka kullandım canım. Kaset tipi testler çok fazla yanıltma yapıyor. Yumurtlamayı görmeden bir gün öncesi , yumurtlama ve yumurtlamadan sonraki 2 günü , toplamda 4 gün değerlendirdim. 2 ay bu şekilde denedim. 2. Ay beklenen adet günümde gebeliğimi öğrendim.

Or
ovulasyon takibini doktor yapiyodu bende tarih verdi o zaman gitdim evet hep gitddigimde altdan bakdi ilk seferinde adetimin 2 ci gunu çagrdi

Sen ne kadar süredir istiyordun. Benim doktorum çok ilgisiz hsg çektirdim bişey çıkmadı bundan sonra napcaz dedim cevap bile vermedi.
Bende hsg cektirmisdi aynen bendede bi sonuc ckmamisdi sonra dokdorumu deyişdirdim simdi başgasina gidyorum bazen bazen çevrenizdeki arkadaşlarinz iyi bildigi dokdoru onermesini soyleyin vesile ola biliyo mantğnz algilamadigi surece doktoru iyi bellemeyin

Takvimler bende hiç tutmadı. Takvimdeki tarihten 2-3 gün sonra gördüm hep yumurtlamayı. O takvimler genelleme yapıyor ama herkesin döngüsü farklıdır bence
Evt farkli ama benim adetim bazen 7 gun bazen 6 bazende 10 gün süruyo deyişiyo yani ondanda ola bilir benim kullandigim programda dongüde muzik calisiyor sen girip bakana kadarda kapanmiyo hardar oluyorum

Back