Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varsa hep beraber başlayalım grup oluşturabilirizGüzel arkadaşlarım gebelik için,sağlıklı bir evlat için çektiğiniz zikirler okuduğunuz dualar, sureler vb. var mı ? Fayda gördünüz mü ?
Merhaba canım aşağıdaki yazanları bende yeni ulaştım Allahın izniyle ben de sürekli okumaya çalışıcam :)Güzel arkadaşlarım gebelik için,sağlıklı bir evlat için çektiğiniz zikirler okuduğunuz dualar, sureler vb. var mı ? Fayda gördünüz mü ?
Canim Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize. Ilk once duayi içten istersen zaten Allah karşilik verir. Allah her duaya icabet eder canim. Sadece ne şekilde onu bilmiyoruz. Ama tabiki dualarimizi zjkirlerle surelerle daha da guzelleştirmeliyiz. Bu Allahin da hoşuna gider. Duanin kabul payini da artirir. Ben bir ara çocuk için olan zikirleri yazmişdim. Şimdi onlari paylaşicam anlamlariylaGüzel arkadaşlarım gebelik için,sağlıklı bir evlat için çektiğiniz zikirler okuduğunuz dualar, sureler vb. var mı ? Fayda gördünüz mü ?
Çok teşekkür ederim hepsine başlayacağım. Allah razı olsunCanim Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize. Ilk once duayi içten istersen zaten Allah karşilik verir. Allah her duaya icabet eder canim. Sadece ne şekilde onu bilmiyoruz. Ama tabiki dualarimizi zjkirlerle surelerle daha da guzelleştirmeliyiz. Bu Allahin da hoşuna gider. Duanin kabul payini da artirir. Ben bir ara çocuk için olan zikirleri yazmişdim. Şimdi onlari paylaşicam anlamlariyla
El Mucib(55 kez) - dualari, istekleri kabul eden
El Vehhab(14 kez) - Karşiliksiz, çok fazla ihsan eden
Rabbi hebli mines sälihin(100) - Ey Rabbim, bana salihlerden olacak bir evlat nasib et
El Muhyi(68) - Yarattiklarina canlilik veren
El Kafi(111) - Butun yarattiklarina yeten, kafi gelen
El Halik(100) - Yokdan var eden
Ya varis celle celalühü(101) - herseyin varisi
Rabbi lâ tezarni ferden ve ente hayrul vârisin (7) - Rabbim! Beni yalniz birakma(Bana bir evlat nasib et), Sen varislerin en hayirlisisin
Çok teşekkür ederim Esracım Allah bizlere tez zamanda sağlıklı Salih evlatlar nasip eder inşallah. El varis zikrini de çekiyorum günde 707 kez. Faydasını görenler olmuş ve çok rahatlatıyor öneririm.Merhaba canım aşağıdaki yazanları bende yeni ulaştım Allahın izniyle ben de sürekli okumaya çalışıcam :)
SAFFAT SURESİ 100. ayette;
Hz. İbrahim Peygamberimiz Rabbimize salih bir evlat sahibi olması için aşağıdaki Âyeti Kerim ile dua etti.
بِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
“Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).”
“Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Diye Dua ediyor.
Çocuk sahibi olmak isteyen kardeşlerim her gün 100 defa yukadaki (100 ncü ayeti) ayeti-Kerimi okusun.
Rabbimiz de bu Duaya karşılık hemen Saffat Suresi 101. Ayetle karşılık veriyor.
101. Ayet;
فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ
“Fe beşşernâhu bi gulâmin halîm(halîmin).”
“Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik.”
Allah kabul etsinÇok teşekkür ederim hepsine başlayacağım. Allah razı olsun
Amin canım rabbim gönülden istiyen burada çareler arıyan bütün kadınların muratlarına kavuştursun inşaallahÇok teşekkür ederim Esracım Allah bizlere tez zamanda sağlıklı Salih evlatlar nasip eder inşallah. El varis zikrini de çekiyorum günde 707 kez. Faydasını görenler olmuş ve çok rahatlatıyor öneririm.
Sayıları var mı ? Her gün hepsini mi çektinizRabbi hebli minessalihin, ya varis,la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin, rabbi la tezerni ferden ve entr hayrun varisin, huvallahul halikul bariul, ya musavvir, ya halik, ya bari.. Ben bunları çektim sürekli
Ben kafama göre hemen hemen her gün çektimSayıları var mı ? Her gün hepsini mi çektiniz