• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik için tedavi görmek istiyorum

ozlem8934

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
24
0
16
İstanbul
Kızlar selam...bir senedir gebe kalmak istiyorum fakat tutturamadık.istanbul avrupa yakasındayım...doktora görünmedim henüz bu ay doktora gitmek istiyorum devlette ilgilenilmediğini duydum ve özel bir hastaneye gitmek istiyorum ilk etapta benim mi muayane olmam gerekiyor? Yoksa eşimle birlikte mi gitmeliyim lütfen bana yardım edin ...yardımlarınıza ihtiyacım var bir de hangi doktorları önerirsiniz ?açıkcası çok da pahalı çok çok özele de görünmek istemiyorum:(çok da bütçemi sarsmasın diyorum bu aralar:( gidenleriniz varsa bana yardımcı olsunlar...hangi hastane? Hangi doktor?bu arada reglimin 2 günü bugün bitiş tarihinde mi gitmeliyim ? Daha hiç gitmediğim için hangi bölümede tam olarak gideceğimi bilmiyorum ... Cevaplarınızı bekliyorum canlar şimdiden teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
Mrb canım ben ist değilim o konuda yardımcı olamayacağım ama ben ilk dr gittiğimde ilk önce reglimin 2-3.günü kan testi istedi vajinal muayene yaptı ve eşimden sperm testi istedi bunların sonucuna göre tedaviye başladık gittiğim dr çok deneyimli öğretim görevlisi prof

Mrb canım ben ist değilim o konuda yardımcı olamayacağım ama ben ilk dr gittiğimde ilk önce reglimin 2-3.günü kan testi istedi vajinal muayene yaptı ve eşimden sperm testi istedi bunların sonucuna göre tedaviye başladık gittiğim dr çok deneyimli öğretim görevlisi prof[/QUOTE
MERHABA CANIM TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİN İÇİN.TEDAVİ SÜRECİN DEVAM EDİYOR MU BİTANEM HAMİŞ KALABİLDİN Mİ ÇOK SAĞOL TATLIM

Mrb canım ben ist değilim o konuda yardımcı olamayacağım ama ben ilk dr gittiğimde ilk önce reglimin 2-3.günü kan testi istedi vajinal muayene yaptı ve eşimden sperm testi istedi bunların sonucuna göre tedaviye başladık gittiğim dr çok deneyimli öğretim görevlisi prof[/QUOTE
MERHABA CANIM TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLERİN İÇİN.TEDAVİ SÜRECİN DEVAM EDİYOR MU BİTANEM HAMİŞ KALABİLDİN Mİ ÇOK SAĞOL TATLIM

Tedavim devam ediyor canım pkoluyum ben 4 ay serohene tedavisi gördüm bu av iğneye geçtik ama geçen gün yine regli oldum umutlar önümüzdeki aya kaldı

Kızlar selam...bir senedir gebe kalmak istiyorum fakat tutturamadık.istanbul avrupa yakasındayım...doktora görünmedim henüz bu ay doktora gitmek istiyorum devlette ilgilenilmediğini duydum ve özel bir hastaneye gitmek istiyorum ilk etapta benim mi muayane olmam gerekiyor? Yoksa eşimle birlikte mi gitmeliyim lütfen bana yardım edin ...yardımlarınıza ihtiyacım var bir de hangi doktorları önerirsiniz ?açıkcası çok da pahalı çok çok özele de görünmek istemiyorum:(çok da bütçemi sarsmasın diyorum bu aralar:( gidenleriniz varsa bana yardımcı olsunlar...hangi hastane? Hangi doktor?bu arada reglimin 2 günü bugün bitiş tarihinde mi gitmeliyim ? Daha hiç gitmediğim için hangi bölümede tam olarak gideceğimi bilmiyorum ... Cevaplarınızı bekliyorum canlar şimdiden teşekkür ederim ...

canım benbde avrupa yakaısndayım umarım dha fazla beklmeden olur bebegın ben 9. aydada olmayınca gıtmıstım doktora ılk defa bagcılar medıpole gıttım özel hastanee ve ben cok begndım doktorumuda hastaneyıde yaklasımlarıda ben adetımın 3. gunu gıtmıstı once sneı muayne decektır doktor ulturasonla ben hormon testlerıde yaptırmak ıstedgımı solemıstım normlade muayne ucretsızz eger doç.dr olsun dersen 50 tl muayne hormon testlerı ıcınde 100 yda 150 tl vermıstık benım için ozmn benım hıc bı problem yoktu test sonuclarıyda ıyıdı baska bısey yapılmadı doktorum dha erken oldugunu vee ıstersenız 1yıl dolduktan sonra dıger seylerı yapalım demıstı rahim filmi ve sperm testını ve bu ay 11. ay benım ve bugun bat gunum sımdılık gelen gıden yok baklım egr olmazsa bende tekrar gıdıp ne yapılması gerkıyosa yaptırcam cnm umarım yardımcı olabılmısımdır:16:

bu arda 2. ay önce de erken düşük yani kimyasal düşük geçirdim yine doktoruma gıtmıstımmm takip edıyolar yanii ilgililer hastalar karşıı yakınsannn oralara tavsıye edebılcegım bı hastane :34:

sağ bitanem dediklerini dikkate alacağım inş olur bebişlerimiz ...inş sende hamişsindir canım inş gelmez birşeyler ...benim dün geldi:8 ovilasyon testi kullanmıştım ümitliydim regl günüm iki gün geçmişti dün oldum test bile aldım yapmaya fırsat kalmadı:( ama yine de morelimi bozmak istemiyorum ya olacağına inanıyorum güçlü olmaya çalışıuyorum ...yardımların için teşekkür ediyorum canım ...hamişsen paylaş olur mu:)senin adına çok sevindim inş öylesindir yaaa inşallahhh dualarım seninle... ve tüm isteyenlerle

arkadaşlar merhaba...uzun bir süreden sonra tekrar burdayım doktorlara gidip gelmekten buraları unutttum:( arkadaşlar oncelikle benimde hamilele kalamama gibi bir durumum vardı ve hala devam ediyor...:( çok testler tahiller yaptırdım kan testleri,rahim filmi,sulu ultrason vs vs. tedaviye 7 ay olmuştur başlayalı ve eşimle ilgili hiç bir problem yok. bendeki teşhis rahim filminden sonra rahimde polip çıktı yaklaşık 3.4 tane 3 -4 mm çapında polip(et beni) teşhisi koydular ve bundan sonraki süreçi devam ettirdim ameliyat dediler bunların alıncaklarını soylediler bu polipller spermlerin rahimde tutunmasını engelliyo olabilirmiş .adetlerim düzenli yumurtlaık boyunda sorun yok ve polip dışında herşey normal dediler.snr ameliyeatımı cerrahpaşada olmaya karar verdim gün geldi çattı ve ben 15 dkkalık bir operasyona girdim anestiziyle yani operatif histereskopi geçirdim.ameliyasttan cıktığımda doktorum biz polip almadık rahimde et kalıntıları vardı baktığmızda ztn direkmen geldi o et parçaları yani brnim rahmime yapışık değilmiş nasıl diyebilirim o et kalıntıları kendiliğinden aldıkça gelmiş bi lazer uygulaması yapmamışlar polipe benziyormuş ve rahimimin çatısı darmıs bebegın yerleşeceği kaviteyi genişletmişler bunu 12 eylülde geçirdim ve 24 eylülde adet oldum daha snr çalışmalara başladık ve bu ayda inş allahın ıznıyle kalabilirim :( evleneli tam 2 sene oldu arkadaşlar bende anne olmak istiuyorum artık.çok zor süreçler atlattım son bir senedir bununda mükafatını allah'ım vericek inşallah herşeyde vardır bir hayır diyorum her zmn dua ediyorum .operatif histereskopiden sonra gebe kalan aradaşlar var mı araştırıyorum net bi cevap alamadım sitede .adetime 12-13 gün var bekliyorum :(

Back