• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için soğan suyu bir bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ftmacyhn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
64
47
8
28
Merhaba arkadaşlar gebelik için soğan suyunu adetten oncemi adetten sonramı içiyoruz ve ne zaman içiyoruz bilen varsa yazabilir mi

Ben İbrahim saraçoğlu sitesinden bakarak yapmıştım . Ama Bi fayda gördüğümü sanmıyorum. Yinede belli olmaz denemekte fayda var tabi

Adetinizin 7. Günü başlıyorsunuz sabah akşam 1 er bardak 15 gün devam ediyorsunuz ben bu kürle hamile kalmıştım

Teşekkürler bebeğin sagliklimi az önce kimyasal diye okudum anlamadım da o yüzden sordum
Yok canım kimyasal oldu ne yazık ki yani öğrendikten hemen sonra kanamam oldu düşük yaptım buna kimyasal deniliyor ama kese oluşup kalp atışı duyulduktan sonra olana düşük deniliyor canım

adetinz bittikten 2 gün sonra sabah akşam içiyorsunuz bir bucuk bardak suya bir orta soğan . 15 gün sürmesi gerekir sonra yıl içerisinde birdaha denemeyiniz .

8
Hmm bilmiyordum bak bunu ilk kez duydum hayırlısi canım Allah hayırlı evlat versin
Merhaba gördüğüm kadarıyla hamilesiniz, Allah hayırlı etsin 😊 soğan kürü mü uyguladınjz? Ben bu ay kullandım beklemedeyim de..

Back