- 23 Eylül 2012
- 186
- 268
- 103
- Konu Sahibi denizyildizi00
-
Ben başlıycam canım reglin 4. Gunu bitmesini bekliyorum sen kaçıncı gün başladınYok mu soğan kürüne başlayanlar(
Canım benim adet dün bitti bugün başladım sabah aç karnına akşam aç karnına içtim inşallah gelir bebişkolarBen başlıycam canım reglin 4. Gunu bitmesini bekliyorum sen kaçıncı gün başladın
Ayy amin canım inşallah bu arada hayıt nedir? Hiç duymadım onuBen de geçen ay başladım ama yumurtlamadan sonra içmedim mazallah varsa düşer müşer diye. Şimdi adet başlıyor sanırım diğer adete 15 kala tekrar içeceğim. bi de beraber hayıt içmeyi düşünüyorum. Hadi dolsun göbüşler inşallah 2017 annesi olalım.
Buyuk ihtimal bende yarın başlarım inşallah içebilirimCanım benim adet dün bitti bugün başladım sabah aç karnına akşam aç karnına içtim inşallah gelir bebişkolar
Benim stresten fsh falan fırlamış. Hayıt bu hormonları düzenliyor inşallah. Ben de eşime keçiboynuzu içiriyorum. Bizde ikimizde de sorun var bende ayrıca çikolata kisti var. Rabbim yardım etsin hepimizeAyy amin canım inşallah bu arada hayıt nedir? Hiç duymadım onu
Canim sogan kürü nasil hazirlaniyor? Bende baslamak istiyorum. Bende birde ksit var onuda kucultuyormus sanirim. Ayrica tadi kötü olmuyormu zor olmazmi icmesi? Birde günde kac defa icilmeli ackenmi tokkenmiHerkese selam
Bugün gebelik için soğan kürüne başladım.
Şuan içiyorum
Var mı başka başlayanlar gelin birlikte kür yapalım :)
Amin bendede var kistBenim stresten fsh falan fırlamış. Hayıt bu hormonları düzenliyor inşallah. Ben de eşime keçiboynuzu içiriyorum. Bizde ikimizde de sorun var bende ayrıca çikolata kisti var. Rabbim yardım etsin hepimize
Canim sogan kürü nasil hazirlaniyor? Bende baslamak istiyorum. Bende birde ksit var onuda kucultuyormus sanirim. Ayrica tadi kötü olmuyormu zor olmazmi icmesi? Birde günde kac defa icilmeli ackenmi tokkenmi
Canım normal yemeklik kahverengi soğanı önce sirkeli suda beklet çünkü kabuğunu soymadan kaynatıcaz. Eğer bakteri varsa ölsün. Sonra kabuklarını ve kök kısmını soymadan 4e böl önceden kaynamış suyun içine at ve o şekilde 5 dakika orta ateşte kaynat. Sonra ılımaya bırak. İçebileceğin ılıklığa geldiğinde aç karnına sabah ve akşam iç canım. Tadı pişmiş soğan yiyormuşsun gibi. Ben hep şifa olsun inşallah deyip tadını düşünmeden içiyorum ki ben yemekde bile soğan yiyemem.4 gündür yapıyorum ve akıntım artmaya başladı bence işe yarıyor gibi :)Canim sogan kürü nasil hazirlaniyor? Bende baslamak istiyorum. Bende birde ksit var onuda kucultuyormus sanirim. Ayrica tadi kötü olmuyormu zor olmazmi icmesi? Birde günde kac defa icilmeli ackenmi tokkenmi
Adet olurkende kullanilabilirmi kur? Cunku ben kistin kuculmesi icin uygulmak isiyorumCanım normal yemeklik kahverengi soğanı önce sirkeli suda beklet çünkü kabuğunu soymadan kaynatıcaz. Eğer bakteri varsa ölsün. Sonra kabuklarını ve kök kısmını soymadan 4e böl önceden kaynamış suyun içine at ve o şekilde 5 dakika orta ateşte kaynat. Sonra ılımaya bırak. İçebileceğin ılıklığa geldiğinde aç karnına sabah ve akşam iç canım. Tadı pişmiş soğan yiyormuşsun gibi. Ben hep şifa olsun inşallah deyip tadını düşünmeden içiyorum ki ben yemekde bile soğan yiyemem.4 gündür yapıyorum ve akıntım artmaya başladı bence işe yarıyor gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?