• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik için Soğan Kürüne Başlayanlar

denizyildizi00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
186
268
103
Herkese selam
Bugün gebelik için soğan kürüne başladım.
Şuan içiyorum :eğlence:
Var mı başka başlayanlar gelin birlikte kür yapalım :)

Ben de geçen ay başladım ama yumurtlamadan sonra içmedim mazallah varsa düşer müşer diye. Şimdi adet başlıyor sanırım diğer adete 15 kala tekrar içeceğim. bi de beraber hayıt içmeyi düşünüyorum. Hadi dolsun göbüşler inşallah 2017 annesi olalım.:dua::KK50:

Ben de geçen ay başladım ama yumurtlamadan sonra içmedim mazallah varsa düşer müşer diye. Şimdi adet başlıyor sanırım diğer adete 15 kala tekrar içeceğim. bi de beraber hayıt içmeyi düşünüyorum. Hadi dolsun göbüşler inşallah 2017 annesi olalım.:dua::KK50:
Ayy amin canım inşallah bu arada hayıt nedir? Hiç duymadım onu

Canlar Bn bugün başladım başım dönüyor kasıklarım agriyor sizce bu sogan kurundenmidr

Herkese selam
Bugün gebelik için soğan kürüne başladım.
Şuan içiyorum :eğlence:
Var mı başka başlayanlar gelin birlikte kür yapalım :)
Canim sogan kürü nasil hazirlaniyor? Bende baslamak istiyorum. Bende birde ksit var onuda kucultuyormus sanirim. Ayrica tadi kötü olmuyormu zor olmazmi icmesi? Birde günde kac defa icilmeli ackenmi tokkenmi

Canim sogan kürü nasil hazirlaniyor? Bende baslamak istiyorum. Bende birde ksit var onuda kucultuyormus sanirim. Ayrica tadi kötü olmuyormu zor olmazmi icmesi? Birde günde kac defa icilmeli ackenmi tokkenmi

Yemeklik orta boy dışı açık kahverengi içi beyaz soğanın kabuğunu soyup dörde bölüyorsun önceden kaynattığın sıcak klorsuz 2 bardaklik suyun içine atıp 5 dakika daha orta ateşte kaynatıyorsun. Sonra söndür ocağı demlenmeye bırak icebilecegin ılıklığa gelince süzüp iç. Öğlen ve akşam aç karna. (Akşam için yaparken de tazeden kaynatacaksın aynı soğan suyunu içemezsin her seferinde yeni kaynatılmış olacak.) zaten 2 bardak su ile kaynatınca elde ettiğin 1 bardak soğan suyu oluyor ve tadı kötü değil. Kokusu fena ama bir de ilk icis de miden bulanıyor bir sefer de dikip iç :) içine birşey katmak yasak ayrıca. 15 gün uygulanacak günde 2 kez

Canım normal yemeklik kahverengi soğanı önce sirkeli suda beklet çünkü kabuğunu soymadan kaynatıcaz. Eğer bakteri varsa ölsün. Sonra kabuklarını ve kök kısmını soymadan 4e böl önceden kaynamış suyun içine at ve o şekilde 5 dakika orta ateşte kaynat. Sonra ılımaya bırak. İçebileceğin ılıklığa geldiğinde aç karnına sabah ve akşam iç canım. Tadı pişmiş soğan yiyormuşsun gibi. Ben hep şifa olsun inşallah deyip tadını düşünmeden içiyorum ki ben yemekde bile soğan yiyemem.4 gündür yapıyorum ve akıntım artmaya başladı bence işe yarıyor gibi :)

Canım normal yemeklik kahverengi soğanı önce sirkeli suda beklet çünkü kabuğunu soymadan kaynatıcaz. Eğer bakteri varsa ölsün. Sonra kabuklarını ve kök kısmını soymadan 4e böl önceden kaynamış suyun içine at ve o şekilde 5 dakika orta ateşte kaynat. Sonra ılımaya bırak. İçebileceğin ılıklığa geldiğinde aç karnına sabah ve akşam iç canım. Tadı pişmiş soğan yiyormuşsun gibi. Ben hep şifa olsun inşallah deyip tadını düşünmeden içiyorum ki ben yemekde bile soğan yiyemem.4 gündür yapıyorum ve akıntım artmaya başladı bence işe yarıyor gibi :)
Adet olurkende kullanilabilirmi kur? Cunku ben kistin kuculmesi icin uygulmak isiyorum

Selam kızlar ben geçen cuma düşük yaptım kanamam az az devam ediyor bu soğan kürüne tamamen bitince mi başlasam yoksa 1 kez adet gördükten sonramı zaten 3 ay koruncaz mecbur testler yapılacak napsam bana fikir verin:110:

Back