gebelik için riskli günlerde ilişki hergün mü gün aşırı mı?

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
arkadaşlar riskli günlerde hamile kalmak için hergün mü yoksa gün aşırı mı ilişkide bulunmak gerekiyor. Geçen ay gün aşırı ilişkiye girdik ama olmadı. Fikri olan var mı??? :1no2:

Canım doktorların söylediği gün aşırı ilişkiye girmek en iyisiymiş diğer türlü spermlerin kalitesi azalıyormuş

sana bi örnek vereyim. biz 2 ay denedik olmamıştı. üçüncü ay daha bilinçli hareket ettik. adet başlangıç tarihinden itibaren 14,2üncü gün denedik ama ondan önce 2 gece ara vermiştik ve şimdi dünyalar tatlısı bi oğlumuz var. darısı başına canım.

mrb yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum gerçi daha 2.aydayım
6 gün sonra regli dönemim ilk ay sadece yumurtlama dönemimde daha çok birlikde olduk ama öle yastık koymak vs. gibi şeyler yoktu bu ay onlarıda denedim bakalım olacakmı ?

canım ben gün aşırı olarak biliyorum ama açıkçası gün aşırı olsun diyede bir çaba harcamadık.sadece yumurtlama döneminden önce 2 gün kadar ara verdik.ama işin aslı şuki herşey kısmet işi.allah nasip ederse her an olabilir.allah isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

ya kızlar bişey sorucam bu gün aşırı kendinizi şartlandırdığınız zaman şartlı beraberlikten bişey anlıyomusunuz? ben şahsen şartlandığım zaman yapamıyorum illede çocuk için diye düşündüğüm zaman eşimi de kendimide çok yıpratıyorum. hep stres altında oluyorum. bu size de oluyomu yoksa bendemi anormallik var? çocuk düşünmediğim zamanlar hiç böyle problemler olmuyo çünkü.

canım 12 14 16 FILAN BOSVER ONU.HESAPLAMAYLA OLMUO YUMURTLAMA.LINKTEKI SAYFANIN EN SONUNDAKI YONTEMI UYGULA BEDAVA YONTEM ISTE TAM O GUN YAP GERISI ONEMLI DEIL ZATEN OLCAKSA O GUN OLCAK O GUNU ATLARSAN 1 AY BOSA GIDER.ONUN DISINDA CANIN NE ZAMAN ISTIOSA O ZAMAN YAP CUNKU BI SURE SONRA GOREV HALINE GELIO ISIN TADI KACIO.BEN BUNU YAPTIM VE 19.GUN YUMURTLADIGIMI GORDUM.BELKI SENIN DE UMDUGUN ZAMANDA OLMUORDUR.BIR DE AYAKLARI DIKMENIN BI FAYDASI YOKMUS SADECE UZANACAKSIN YASTIK KOYACAKMISSIN.BUNLARIN HEPSINI YAPTIM SU AN 2 GUNLUK GECIKMEM VAR BAYA DA SUPHELIYIM BELIRTILERDEN DOLAYI.

SALGININ AYNI RESIMDEKI GIBI 10CM CIVARI UZAMASI LAZIM.

nuraycım sağol, bu ay da salgı yöntemini deneyelim bakalım , inşallah hayırlısıyla olur isteyen herkesin.

X