Gebeliğe Hazırlık Gebelik için psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimde test yaptirdi benim hazirana kadar olmazsam adetli bakicak doktor.Bugun bir aglama krizi gecirdim.yarin adet gunum ama hicbirsey hissetmiyorum hatta yok diyebilirim adeti bekliyorum
Bende bu aydan sonra gitmeyi düşünüyorum daha önce gittim ama sadece alttan ultrasonla baktı sıkıntı olmadığını söyledi testler verdi ama hepsini yaptıramadım artık eşim dedi gidelim diye. Oğlunda ne kadar süre bekledin yada bekledin mi hemen mi oldu?

Stresten döllenmi

Stresten döllenmiş yumurtayı bile atabiliyorsun. Stres yaptığın aylar tutma olasılığı daha düşük dusunmemeye çalış kafanı baska şeylere ver ben 5 ay kafaya taktım stres yaptim 5. Ayın sonunda hiç beklemediğim bir anda hamile kaldim ve hamileyim allah herkese nasip etsin
Oğlumda ben de aynısını yaşadım bi ay ara verelim stres beni bitirdi dedim gebe kalmışım 😂ama bunu yaşamış bilen biri olarak yine de yapıyorum çıkamıyorum bu psikolojiden. Daha doğrusu tam çıkıyorum sallamıyorum tam yumurtlama dönemimde bi arkadaşım gelip hamileyim diyor benim de aklıma giriyor konu.

Bende bu aydan sonra gitmeyi düşünüyorum daha önce gittim ama sadece alttan ultrasonla baktı sıkıntı olmadığını söyledi testler verdi ama hepsini yaptıramadım artık eşim dedi gidelim diye. Oğlunda ne kadar süre bekledin yada bekledin mi hemen mi oldu?
Oglum evlendigimin 6. Ayinda oldu.5-6 yaslarinda korunmayi biraktik 1 sene once kurtajim oldu sonra esim gorev icin gitti yaklasik bir sene yoktu sadece hafta sonlari bir araya geldik.Yani 3 sene yanimda 1 senede disardaydi 4 senedir olmuyor.Bence git doktora ben hsg cektirdim tupum tikali cikti yoksa ultrasyonda yumurtami bile gordumtestlerijide yaptir ihmal etme.Bu arada adet oldum ne yapacagimi bilmiyorum

Ben işe başlıyorum tekrar öğretmenliğe geri dönüyorum belki o zaman olur en azından okulda bir sürü minik kuzularımla daha iyi bir süreç geçiririm şu strestende uzaklaşırım

Ay kızlar sayfa sayfa aradım burayı :D daha önce yazmıştım zaten. Regle 9 gün var ve yumurtlamadan 5 gün geçti. Maalesef heyecan yapıp test yaptırdım yine 0,100. Neyse daha umut var.:D

Benimde regle 3 gün kaldı ama belirti melirti hiçbir şey takip etmedim yoğunluktan da pek bi icraat olmadığı için bu ayı pas geçiyorum direk beklentim yok hiç :işsiz:

Benimde regle 3 gün kaldı ama belirti melirti hiçbir şey takip etmedim yoğunluktan da pek bi icraat olmadığı için bu ayı pas geçiyorum direk beklentim yok hiç :işsiz:

aslında pas geçmek daha iyi cnm. çünkü rahat kafa hamilelik için en iyisi. bende de bir gevşeme oldu :D

Back