- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Merhaba canım, 2adet arası 2 3 hafta çok geldi bana ama evet yumurtlama zamanı kokusuz ve uzayan bi yapısı olur akıntının adet döngün uzunsa 2kere yumurtlıyor olabilirsin canım kasık ağrısı oluyor mu o akıntın olduğunda bide döngün ne kadar?Kızlar yaa ben bişey soracağım. Hani şu yapışken jelimsi şeffaf 3 cm den fazla uzayan akıntı var ya, yumurtlama akıntısı dediğiniz, bana o akıntı dikkat etttim de ortalama iki adet arasında 2-3 hafta kadar oluyo. Yani iki gün geçiyo sora tekrar. Kokusus kaşıntısız ve şeffaf yani. Acaba sperm mi bunu oluşturuyo diye şüphelendim ama 5 gün eşimle birlikte olmadığımızda da baktım yine var ve bildiğiniz aynı öyle jel gibi. Normalde ben hiç akıntısı olan biri değilim bu akıntılar da çoğunluk tuvalet kağıdında kalıyor. Bu konu hakkında fikri olan var mı?
Döngüm çocuk istemiyorsak ve korunuyorsak 30-40 gün arası, korunmayı kesip çocuğa niyetleniyorsak 75 e kadar çıkabiliyor. Şuan 43. Günüm bitti, ve normalde adetten 14 gün önce bende bi gögüs şişme ağrısı fln başlıyor o dönem rahmim hassaslaşıyor ve genrlde adete kadar göğüs hassaslığım artarak ilerliyor. Ama bu ay 22. Gün o yapışkan akıntım oldu rahmimde de ağrı ve benzeri durumlar oldu ama göğüslerde tık yok. Ardından 1 hafta sora yine 2-3 gün o akıntı oldu, ardından da 3-4 gün süren bi çok açık pembe lekelenmem oldu ve baya adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ama göğüslerim yine şişmedi ve geçti gitti. Bunların üstünden bi hafta geçti şuan bugün yine o akıntı başladı ve yine rahim ağrılarım başladı ki adet olurken ağrısız oluyorum oğlumun doğumundan beri. Ve göğüslerimde hala tık yok.baya beynim yandı benim ya. Bi de tiroid için ilaca başladım doktor tsh ın bu şekildeyken gebe kalman zor dedi. O ilaç da sanırım hormon çalkantılarında bende bulantı ve yanma yapıyor.3 test yaptım hep negatif çıktı bıraktım artık , 75 e kadar adet olmazsam doktora gidicem . Yani ben hiç ara lekelenmesi olan bi insan değilim. Keşke bu kadar çok yumurtluyo olsam hamilelik şansım artardıMerhaba canım, 2adet arası 2 3 hafta çok geldi bana ama evet yumurtlama zamanı kokusuz ve uzayan bi yapısı olur akıntının adet döngün uzunsa 2kere yumurtlıyor olabilirsin canım kasık ağrısı oluyor mu o akıntın olduğunda bide döngün ne kadar?
Benimde okurken beynim yandıDöngüm çocuk istemiyorsak ve korunuyorsak 30-40 gün arası, korunmayı kesip çocuğa niyetleniyorsak 75 e kadar çıkabiliyor. Şuan 43. Günüm bitti, ve normalde adetten 14 gün önce bende bi gögüs şişme ağrısı fln başlıyor o dönem rahmim hassaslaşıyor ve genrlde adete kadar göğüs hassaslığım artarak ilerliyor. Ama bu ay 22. Gün o yapışkan akıntım oldu rahmimde de ağrı ve benzeri durumlar oldu ama göğüslerde tık yok. Ardından 1 hafta sora yine 2-3 gün o akıntı oldu, ardından da 3-4 gün süren bi çok açık pembe lekelenmem oldu ve baya adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ama göğüslerim yine şişmedi ve geçti gitti. Bunların üstünden bi hafta geçti şuan bugün yine o akıntı başladı ve yine rahim ağrılarım başladı ki adet olurken ağrısız oluyorum oğlumun doğumundan beri. Ve göğüslerimde hala tık yok.baya beynim yandı benim ya. Bi de tiroid için ilaca başladım doktor tsh ın bu şekildeyken gebe kalman zor dedi. O ilaç da sanırım hormon çalkantılarında bende bulantı ve yanma yapıyor.3 test yaptım hep negatif çıktı bıraktım artık , 75 e kadar adet olmazsam doktora gidicem . Yani ben hiç ara lekelenmesi olan bi insan değilim. Keşke bu kadar çok yumurtluyo olsam hamilelik şansım artardı
Ovulasyon testini bırak kanda hormonuma dahi bakıldı vakti zamanında. Bende testler yanlış çıkıyor. Hormonlarım normal, çikolata kistim falan da yok. En az 10 doktora gittim, herşeyim normalmiş. Sdce bazen böyle düzensiz gidiyor. 36 bedenim, düzenli spor yapıyorum ne sigaram ne yoğun alkolum var ve bol bol su içen soda içen biriyim. Ama mesela 4 ay 32 günde adet oldum, sora 53 sonra 37 ve şuan 45. Gündeyim ve az önce bir yumurta akı düştü iç çamaşırıma, 10 santim uzayan şeffaf kokusuz , yani yüzde yüz yumurtlama dersin, baya beynim yandı . Bu arada bir de oğlum var ve oğluma 4.5 haftalık gebeyken kan testinde çıkmadı . Bende gebelik testleri ve yumurtlama testleri işe yaramıyor. Bıraktım onları artık.Benimde okurken beynim yandı75 gün çok değişik hormonlarında mı sıkıntı varmış doktorun ne dedi bu duruma? Bide yumurtlama zamanlarımda benimde ağrıyla beraber pembe akıntım olur normalmiş yani. Adet döngüsü 30 olanlar 2kere yumurtlayabiliyomuş diye biliyorum yanlış bilgi vermiyim tabi ama 75 günse bikaç kere yumurtluyosundur heralde ama kalitrside önemli. Mesela benim o akımtım 11. Ve 12. Gün olur kasık ağrım çok olur göğüslerim yumurtlamadan sonra adete kadar şişer her zaman böyle olmaz 2 döngümde de belirgin bu belirtiler her yumurtlamada belirti kendini çok göstermiyo bence. Ovulasyon testi denedin mi hiç?
Allah oğlunu sana bağışlasın canım. Çok enteresan gerçekten aslında yarın doktora gitsen o akıntın varken belki yumurtluyosundur anca doktor takibinde bilirsin kimi insan doktor takibinde yapıyor yumurtlamalarını. Ben bu kadar uzun regli olmasam kafayı yerim heralde zaten sinirli bi yapım var iyice deliririmOvulasyon testini bırak kanda hormonuma dahi bakıldı vakti zamanında. Bende testler yanlış çıkıyor. Hormonlarım normal, çikolata kistim falan da yok. En az 10 doktora gittim, herşeyim normalmiş. Sdce bazen böyle düzensiz gidiyor. 36 bedenim, düzenli spor yapıyorum ne sigaram ne yoğun alkolum var ve bol bol su içen soda içen biriyim. Ama mesela 4 ay 32 günde adet oldum, sora 53 sonra 37 ve şuan 45. Gündeyim ve az önce bir yumurta akı düştü iç çamaşırıma, 10 santim uzayan şeffaf kokusuz , yani yüzde yüz yumurtlama dersin, baya beynim yandı . Bu arada bir de oğlum var ve oğluma 4.5 haftalık gebeyken kan testinde çıkmadı . Bende gebelik testleri ve yumurtlama testleri işe yaramıyor. Bıraktım onları artık.
Valla bak daha komık bi hikaye anlatayım sana. Çocuğa karar verdik doktoruma gttim o ay kontrole, dedim artık istiypruz. Doktorum da tüp bebek doktoru aynı anda, son model ultrason makinaları fln. Dedi ki şuan yumurtan 30 mm bugün çatlayacak şimdi gün aşırı ilişki, 2 hafta sora adet olmazsan gebesin. 2 hafta geçti gelen giden yok, bi de gebeyimdşr belki diye eşimi yaklaştırmıyorum kendime falan. Tam 3 hafta sora regli gördüm . Soraki döngüde tekrar gttim doktora yumurtlamayı yakalıcam ya. Bu sefer dedi iki yumurta var biri 15 mm diğeri 30 mm , yine gün aşırı ilişki 2 hafta sora adet ya da gebesin. Yine aynı hüsran, biyandan da kafayı yiyorum lan iki yumurta bitanesi de mi tutmaz lan falan. Ardından gttiğim ay yine 30 mm yumurta var diyince eşim espiriyi patlattı, doktorun ekranında bi leke olmasın o diye. Sonra bi inceledi doktorum o zararsız bi su kistiymiş, doğduğumdan beri varmış, sağ yumurtalığımda. Yumurtlamaya gebeliğe hiçbişeye zararı yok. Tam bunu öğrendik üzerine75 gün adet görmedim hırs yaptım test yapmadım doktora dahi gitmedim, sora yine negatif çıkınca delirip doktor değiştirdim ve o ay hiçbişeye bakmadan denemeden gebe kalmışım ki testlerde dahi çıkmadı ki kan testiydi. Annem bana hamileyken ben de hastane testinde çıkmamışım . Yani o sebeple yanımda sürekli ped taşıyorum 35. Günden sonra, çok şükür doğum sorası adet ağrışarım bitti ama ne biliyim havuz mavuz oğlanı götüremiyorum adet olursam diye.Allah oğlunu sana bağışlasın canım. Çok enteresan gerçekten aslında yarın doktora gitsen o akıntın varken belki yumurtluyosundur anca doktor takibinde bilirsin kimi insan doktor takibinde yapıyor yumurtlamalarını. Ben bu kadar uzun regli olmasam kafayı yerim heralde zaten sinirli bi yapım var iyice deliririm
Ahaha millet senede 12kere yumurtluyor seninki kaç kere belli değil bu ne bolluk arkadaşımValla bak daha komık bi hikaye anlatayım sana. Çocuğa karar verdik doktoruma gttim o ay kontrole, dedim artık istiypruz. Doktorum da tüp bebek doktoru aynı anda, son model ultrason makinaları fln. Dedi ki şuan yumurtan 30 mm bugün çatlayacak şimdi gün aşırı ilişki, 2 hafta sora adet olmazsan gebesin. 2 hafta geçti gelen giden yok, bi de gebeyimdşr belki diye eşimi yaklaştırmıyorum kendime falan. Tam 3 hafta sora regli gördüm . Soraki döngüde tekrar gttim doktora yumurtlamayı yakalıcam ya. Bu sefer dedi iki yumurta var biri 15 mm diğeri 30 mm , yine gün aşırı ilişki 2 hafta sora adet ya da gebesin. Yine aynı hüsran, biyandan da kafayı yiyorum lan iki yumurta bitanesi de mi tutmaz lan falan. Ardından gttiğim ay yine 30 mm yumurta var diyince eşim espiriyi patlattı, doktorun ekranında bi leke olmasın o diye. Sonra bi inceledi doktorum o zararsız bi su kistiymiş, doğduğumdan beri varmış, sağ yumurtalığımda. Yumurtlamaya gebeliğe hiçbişeye zararı yok. Tam bunu öğrendik üzerine75 gün adet görmedim hırs yaptım test yapmadım doktora dahi gitmedim, sora yine negatif çıkınca delirip doktor değiştirdim ve o ay hiçbişeye bakmadan denemeden gebe kalmışım ki testlerde dahi çıkmadı ki kan testiydi. Annem bana hamileyken ben de hastane testinde çıkmamışım . Yani o sebeple yanımda sürekli ped taşıyorum 35. Günden sonra, çok şükür doğum sorası adet ağrışarım bitti ama ne biliyim havuz mavuz oğlanı götüremiyorum adet olursam diye.
Haklısın canım ama ümit kesmek yok ne kadardır deniyosun?Bende psikoloji bitti sabrimda bitti cok yoruldum her ay adet olcam psikolojisinden
1sene sadece haftasonu bir araya geldik onun disinda 3 sene oldu cookkk yoruldum 1 oglum var Allah hic olmayana nasip etsin ama oglum cokk istiyor inan bunlari yazarken bile agliyorum icim darlandiHaklısın canım ama ümit kesmek yok ne kadardır deniyosun?
Tampona alerjim var mağlesef. Ve normalde böyle çok yumurtlama durumu olmazdı ama yüzde yüz yumurtlama dönemi olmalı tüm belirtiler aynı, hoş geçen sefer yumurtlama sandım ertesi gün adet oldum. Bende ortalama yılda 7-8 adet oluyor o da 7-8 yumurtlama demek. Amh değerime bakılmıştı haliyle bolca yumurta rezervim var . Annem de beni 40 ında doğurmuş tekne kazıntısıyım zaten. Evet hep bişilere üzülecek gibi olunca kızıyorum kendime. Sağlıklı bi oğlun var kocan sağ sağlığın yerinde otur sus diyorum isyan etmiyorum hayata ama keşke edebimle 35 de bi adet olsam yav. Ben de arada gebeyim kesin bu sefer diye çok dolandım oğluma gebelik öncesi. Bi sefer tam 70. Gün kan testi yaptırdım negatig çıktı. Ogün saldım herşeyi , dedim bundan sora 35. Gün kanda gebeliğe baktırıp ardından içicem eğlenicem, sarı kantaron hapı alıcam adet sökülene kadar . İşte soraki ay 35 de kan testi negatif dedi , zaten denememiştik de haftada bi kere anca ilişki olmuştur. Amagebeymişim yaniAhaha millet senede 12kere yumurtluyor seninki kaç kere belli değil bu ne bolluk arkadaşımşaka bi yana ne zaman hasta olucağın belli olmaması sinir bozucu ben öyle olsam hamileyim diye dolaşırım heralde bence yanında tampon taşı havuza da rahat girersin oğluşunla. Valla Allah herkese nasip etsin kuzum bende çok istiyorum ama olmuyor benim reglim 28.gün olur hiç bekletmez beni heveslendirmezde sağolsun
Öyle deme bak bir de bana. En azından anında adet oluyorsun yeni ayageçiyorsun. Ben haftada bi test yapıp negatif görüp her negatife ağlıyorum. Oğlum ağlarken görünce soruyor neyin var anne ne oldu diye yok birşey diyorum. Ne zaman adet olucam bilmiyorum. 35 den sonra bağlıyorum testlere işte en en geç rekorum 73 . Çokşükür senin de varmış oğlunBende psikoloji bitti sabrimda bitti cok yoruldum her ay adet olcam psikolojisinden
oğlum çok istiyor ben şükürsüz bit insan değilim inan elbette adet olmak bir veli nimet.Ama hamileliği düşündüğüm için her ay uzuntu bunalttı beni.yoksa scocuk dusunmesem cook sukur adet oluyorum dıyorum görumcam 40 yasında menopoz olduÖyle deme bak bir de bana. En azından anında adet oluyorsun yeni ayageçiyorsun. Ben haftada bi test yapıp negatif görüp her negatife ağlıyorum. Oğlum ağlarken görünce soruyor neyin var anne ne oldu diye yok birşey diyorum. Ne zaman adet olucam bilmiyorum. 35 den sonra bağlıyorum testlere işte en en geç rekorum 73 . Çokşükür senin de varmış oğlun
Stresten döllenmiş yumurtayı bile atabiliyorsun. Stres yaptığın aylar tutma olasılığı daha düşük dusunmemeye çalış kafanı baska şeylere ver ben 5 ay kafaya taktım stres yaptim 5. Ayın sonunda hiç beklemediğim bir anda hamile kaldim ve hamileyim allah herkese nasip etsinArkadaşlar benim bebek hayali kurduğumdan beri psikolojim çok değişti hamile kalan biri olunca direk modum değişiyor doktora gittim hiç bir engelim yok ama olmuyor tutmuyorben nasıl kafamdan atıcam düşüncelerimii beklenti içinden çıkıpta hamile kalan çok tanıdığım var ama ben takıntılı bir insanım
Canım benimde bi yakınımın oğlu kardeş istiyordu kadında çok taktı kafasına olmadı 2sene oda çok ağlıyordu oğluma kardeş olmuyor diye hiç ummadığı bi zamanda yine oğlu oldu. Allah zamanını bekliyor benim bi tanıdığım eğer olursa vardır bi hayır, eğer olmuyorsa vardır bin hayır dedi o günden beri aklımda bu söz var sende öyle düşün güzel şeyler düşün kafandan at en yakın zamanda gelicek inşallaaahh bebeğin1sene sadece haftasonu bir araya geldik onun disinda 3 sene oldu cookkk yoruldum 1 oglum var Allah hic olmayana nasip etsin ama oglum cokk istiyor inan bunlari yazarken bile agliyorum icim darlandi
Amin bekleyen herkese nasip etsin.Evde oturmakta insani etkiliyor kursa yaxilcam yoksa bu stresle olacagi varsada olmayacak elbette binn hayir vardir yasim dun 37 oldu insan strese kapiliyor doktor yumurta rezervin yaş olarak ortalarda dedi iste saat dedikleri sey aleyhime isliyor gibi disunuyorum kismet nasip demekten baska bisey gelmiyor elimdenCanım benimde bi yakınımın oğlu kardeş istiyordu kadında çok taktı kafasına olmadı 2sene oda çok ağlıyordu oğluma kardeş olmuyor diye hiç ummadığı bi zamanda yine oğlu oldu. Allah zamanını bekliyor benim bi tanıdığım eğer olursa vardır bi hayır, eğer olmuyorsa vardır bin hayır dedi o günden beri aklımda bu söz var sende öyle düşün güzel şeyler düşün kafandan at en yakın zamanda gelicek inşallaaahh bebeğin
İnsanız işte olmayınca kuruyoruz kafada bende çok üzülüyorum ama annen umut oldu şuan bana 40ın da doğurduğu için çünkü ben 31 yaşındayım annemle ablam erken menepoza girdi bende korkuyorum o yüzden. Bide ben 2-3 çocuğum olsun istiyordum artık bitane olsun bari moduna girdim geç evleninceTampona alerjim var mağlesef. Ve normalde böyle çok yumurtlama durumu olmazdı ama yüzde yüz yumurtlama dönemi olmalı tüm belirtiler aynı, hoş geçen sefer yumurtlama sandım ertesi gün adet oldum. Bende ortalama yılda 7-8 adet oluyor o da 7-8 yumurtlama demek. Amh değerime bakılmıştı haliyle bolca yumurta rezervim var . Annem de beni 40 ında doğurmuş tekne kazıntısıyım zaten. Evet hep bişilere üzülecek gibi olunca kızıyorum kendime. Sağlıklı bi oğlun var kocan sağ sağlığın yerinde otur sus diyorum isyan etmiyorum hayata ama keşke edebimle 35 de bi adet olsam yav. Ben de arada gebeyim kesin bu sefer diye çok dolandım oğluma gebelik öncesi. Bi sefer tam 70. Gün kan testi yaptırdım negatig çıktı. Ogün saldım herşeyi , dedim bundan sora 35. Gün kanda gebeliğe baktırıp ardından içicem eğlenicem, sarı kantaron hapı alıcam adet sökülene kadar . İşte soraki ay 35 de kan testi negatif dedi , zaten denememiştik de haftada bi kere anca ilişki olmuştur. Amagebeymişim yani
Amin canımAmin bekleyen herkese nasip etsin.Evde oturmakta insani etkiliyor kursa yaxilcam yoksa bu stresle olacagi varsada olmayacak elbette binn hayir vardir yasim dun 37 oldu insan strese kapiliyor doktor yumurta rezervin yaş olarak ortalarda dedi iste saat dedikleri sey aleyhime isliyor gibi disunuyorum kismet nasip demekten baska bisey gelmiyor elimden
Esimde test yaptirdi benim hazirana kadar olmazsam adetli bakicak doktor.Bugun bir aglama krizi gecirdim.yarin adet gunum ama hicbirsey hissetmiyorum hatta yok diyebilirim adeti bekliyorumAmin canımevet evde oturmak çok etkiliyor bol bol düşünmeye kurmaya vaktin oluyor ben vakit bulamazsam gece yatınca düşünürüm o karanlıkta gözlerimi tavana dikerim düşün dur niye olmuyor bende mi sorun var eşimde mi diye uyku haram olur bu ay çok rahatım düşünmüyorum inşallah bu azmi önümüzdeki aylarda da devam ettirebilirim. Bencede dediğin gibi kursa yazıl insanın kafasından atablmesi için bi uğraşı olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?