- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Arkadaşlar benim bebek hayali kurduğumdan beri psikolojim çok değişti hamile kalan biri olunca direk modum değişiyor doktora gittim hiç bir engelim yok ama olmuyor tutmuyorben nasıl kafamdan atıcam düşüncelerimii beklenti içinden çıkıpta hamile kalan çok tanıdığım var ama ben takıntılı bir insanım
9 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşimle bebek istiyoruz ama olmuyor her adet oluşumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra buraya girip kaç senedir uğraşıp çocuğu olmayanları okuyunca kendime çok kızıyorum. Düşünmeöek kafadan atmak lazımmış ama o kadar insan yumurtlamasını takip edip hamile kalıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Olucağı varsa oluyor Allah yazdıysa o bebeği bize düşünsekte olucak düşünmesekte o yüzden rahat ol canım psikolojini bozmadan yaşa zamanı geldiğinde gelicektir bebeğin sana
Stres çok önemli evet bizde 4 seneyi bitirdik 5. Seneden gidiyoruz evlendiğimizden beri korunma yok ama olmuyo işte herşeyin zamanı var Allah ol dedi mi olur
Kızlar kafanızdan atmadığınız sürece gebe kalmanız imkansıza yakınBizde korunmuyoruz ama tık yok bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı olsunda geç gelsin napalım
Canım bende duydum çörek otu ve balı yumurtlamada kaliteyi yükseltiyormuş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sen doktora gitmişmiydin kuzum?Heeee tamam kuzum bikaç tane koyup bal döküp içerim
Cörekotu ve bal odem enfeksıyon fılan vucudda zararlı ne varsa atıyor faydalarına bakım ıstersenız genel saglık ıcınde ıyı yanlız kalıtelı bal alın suzme kılosu 50 lira olmasnCanım bende duydum çörek otu ve balı yumurtlamada kaliteyi yükseltiyormuş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sen doktora gitmişmiydin kuzum?
Yok heryerde sahte bal var zaten dikkat ederim bal alırken ikiside çok yararlı şeyler yapmak lazım ben daha önceden civanperçemi ve aslanpençesi çayı içmiştimCörekotu ve bal odem enfeksıyon fılan vucudda zararlı ne varsa atıyor faydalarına bakım ıstersenız genel saglık ıcınde ıyı yanlız kalıtelı bal alın suzme kılosu 50 lira olmasn
Gittim bebeğim herşeyim çok iyi kasım ayında gittim ondan sonra denemeye başladımCanım bende duydum çörek otu ve balı yumurtlamada kaliteyi yükseltiyormuş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sen doktora gitmişmiydin kuzum?
Katılıyorum size evet ama şu son zamanlarda atamıyorum nedenseKızlar kafanızdan atmadığınız sürece gebe kalmanız imkansıza yakın
Duanızı edin
Tedavi gerekliyse olun Allah’a Bırakın
bir anlık bir olay benim hamile kaldığım ay eve misafir geldi dr dediği yumurtlama günlerini kaçırdık. o gece ağlayarak uyudum ama dua ettim allahım hayırlısı olsun diye sen bilirsin dedim ama bu ay hiç umudum yoktu. rabbim ol dedi oldu. umarım tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim.Katılıyorum size evet ama şu son zamanlarda atamıyorum nedense
Amin canım çok saol Allah razı olsun Allah ı'm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbir anlık bir olay benim hamile kaldığım ay eve misafir geldi dr dediği yumurtlama günlerini kaçırdık. o gece ağlayarak uyudum ama dua ettim allahım hayırlısı olsun diye sen bilirsin dedim ama bu ay hiç umudum yoktu. rabbim ol dedi oldu. umarım tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim.
Olur olurKatılıyorum size evet ama şu son zamanlarda atamıyorum nedense
Anti depresan bile işe yaramıyo artıkOlur olur
Papatya çayı için stres için
Takmadığın zaman olacakAnti depresan bile işe yaramıyo artık
İnşallah canım çok zor 5. Seneden gidiyorum hala yokTakmadığın zaman olacak
İlla takmayı buatakacaksın
Canım sana dediğim o jeli bi denesen aslında en azından denedim dersin bi kutu alırsın bak onun sitesine girip bi incele istersen preesed jelİnşallah canım çok zor 5. Seneden gidiyorum hala yok
Canım bak o dediklerimi yapİnşallah canım çok zor 5. Seneden gidiyorum hala yok
Ben bunu 2 hafta önce yaptım demek ki yalnız değilmişim. Bir de insanların gebeliklerine sevinemediğim için ne kötü kadınmışım ben düye kendime kızıp üzülür oldum.ben hamile kalan arkadaşlarımı görmemek için bütün sosyal medya hesaplarımı kapatmıstım. eşimin bir arkadaşının hamile haberini alınca içten içe kendimi üzüyordum. 1 yıl böyle geçti sonra baktım ne yapsam boş allah ne zaman verirse olacak bıraktım rabbime. hiç ummadığım bir anda aldım haberi. rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda.
Bunu sanki ben yazmışımmeraba kızlar.. ben de gebelikle kafayı bozdum. hiç normal değil halim ve çok farkındayım.
geçen 5 yılda birine denk gelsem kendim gibi derdim ki ayyy saçmalıyorsun artık!
çünkü 7 yıllık evliyim bir oğluşum var Rabbim ömür verir inş 5 yaşında kuzucum. 2. yi istiyoruz ve 4 aydır olmuyor. dr 1 yıl olmazsa gel dedi. çevremde ilk denemede tutturuyor hatunlarMaşAllah. o yüzden ben strese girdim. kafadan atmanın bir yolunu buldunuz mu ya?? benim kafam karman çorman.
ben de hayatimda bazi seyler yasayinca aklima bilerek ya da bilmeyerek isteyerek ve ya istemeyerek kinadigim garipsedigim hatta ilginc buldugum seyler geliyor aklima. Rabbim diyorum sen bunu bana bu sebeple yastiyorsun. gecen de bir arkadas duanin kabul olmasi icin tovbe etmek lazim dedi. ben de simdi bilerek bilmeyerek tum kinadiklarimdan sen beni affet diye dua ediyorum.Eskiden böyle deneyip deneyip olmayan bir tanıdığı çok kınar ve gülerdim aynen başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?