Gebeliğe Hazırlık Gebelik için psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stres çok önemli evet bizde 4 seneyi bitirdik 5. Seneden gidiyoruz evlendiğimizden beri korunma yok ama olmuyo işte herşeyin zamanı var Allah ol dedi mi olur
Bizde korunmuyoruz ama tık yok bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı olsunda geç gelsin napalım
Kızlar kafanızdan atmadığınız sürece gebe kalmanız imkansıza yakın
Duanızı edin
Tedavi gerekliyse olun Allah’a Bırakın

Canım bende duydum çörek otu ve balı yumurtlamada kaliteyi yükseltiyormuş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sen doktora gitmişmiydin kuzum?
Cörekotu ve bal odem enfeksıyon fılan vucudda zararlı ne varsa atıyor faydalarına bakım ıstersenız genel saglık ıcınde ıyı yanlız kalıtelı bal alın suzme kılosu 50 lira olmasn

Cörekotu ve bal odem enfeksıyon fılan vucudda zararlı ne varsa atıyor faydalarına bakım ıstersenız genel saglık ıcınde ıyı yanlız kalıtelı bal alın suzme kılosu 50 lira olmasn
Yok heryerde sahte bal var zaten dikkat ederim bal alırken ikiside çok yararlı şeyler yapmak lazım ben daha önceden civanperçemi ve aslanpençesi çayı içmiştim Dnzvrl canım sende dene onları. Ben çayları içtim çocuk hariç faydasını gördüm. Bi yapmak lazım çörek otunuda

Canım bende duydum çörek otu ve balı yumurtlamada kaliteyi yükseltiyormuş galiba yanlış hatırlamıyorsam. Sen doktora gitmişmiydin kuzum?
Gittim bebeğim herşeyim çok iyi kasım ayında gittim ondan sonra denemeye başladım

Katılıyorum size evet ama şu son zamanlarda atamıyorum nedense
bir anlık bir olay benim hamile kaldığım ay eve misafir geldi dr dediği yumurtlama günlerini kaçırdık. o gece ağlayarak uyudum ama dua ettim allahım hayırlısı olsun diye sen bilirsin dedim ama bu ay hiç umudum yoktu. rabbim ol dedi oldu. umarım tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim.

Amin canım çok saol Allah razı olsun Allah ı'm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben bunu 2 hafta önce yaptım demek ki yalnız değilmişim. Bir de insanların gebeliklerine sevinemediğim için ne kötü kadınmışım ben düye kendime kızıp üzülür oldum.

Bunu sanki ben yazmışım

Bol bol dua edin .. inanın Rabbim geri çevirmiyor. Üzülmeyin bunun da psikolojisine çok girmeyin.

Ben anksiyete bozukluğu tedavisi görüyordum çocuk tedavisi için bırakmak zorunda kaldım 1 sene korunmadan kendimiz denememiz gerektiğini söyledi doktor 1 sene sonra yeni tedaviye başladım bende kafama çok takıyordum hastalığımı tetiklemekten başka bişey yapmadığımı farkettim eşimde biz elimizden ne gerekiyorsa yapıcaz en son çare tüp bebekse onuda yapıcaz sen üzülme yeterki dedi bende gün içinde el sanatlarıyla uğraşıyorum fazla düşünmüyorum sende kendine bir uğraş bul yoksa kendini psikolojik olarak hasta edersin bu sefer işler daha kötüleşiyo inan bana konuşmak dertleşmek istersen de bizler burdayız bizi en iyi bizim gibi olanlar anlıyor

Bizde evlendigimizden beri korunmuyoruz 9 ay sonra hamile kaldım ve her hastalandığımda sizin gibi oturup ağlıyodum ama hamileliğim bebeğin kalp durması sonucu kürtajla sonlandı şimdi üstünden 7 ay geçmesine rağmen yine hamile kalamıyorum ve eşim doktora gitmeyi hep reddetti sonunda ikna ettim bu cumartesi gidicez çok zor bir durum ne kadar takmayalım desekte hep aklımız orda olunca çok zor oluyo rabbim yardım etsin bizlere

Eskiden böyle deneyip deneyip olmayan bir tanıdığı çok kınar ve gülerdim aynen başıma geldi
ben de hayatimda bazi seyler yasayinca aklima bilerek ya da bilmeyerek isteyerek ve ya istemeyerek kinadigim garipsedigim hatta ilginc buldugum seyler geliyor aklima. Rabbim diyorum sen bunu bana bu sebeple yastiyorsun. gecen de bir arkadas duanin kabul olmasi icin tovbe etmek lazim dedi. ben de simdi bilerek bilmeyerek tum kinadiklarimdan sen beni affet diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…