- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
Arkadaşlar benim bebek hayali kurduğumdan beri psikolojim çok değişti hamile kalan biri olunca direk modum değişiyor doktora gittim hiç bir engelim yok ama olmuyor tutmuyorben nasıl kafamdan atıcam düşüncelerimii beklenti içinden çıkıpta hamile kalan çok tanıdığım var ama ben takıntılı bir insanım
![]()
9 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşimle bebek istiyoruz ama olmuyor her adet oluşumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra buraya girip kaç senedir uğraşıp çocuğu olmayanları okuyunca kendime çok kızıyorum. Düşünmeöek kafadan atmak lazımmış ama o kadar insan yumurtlamasını takip edip hamile kalıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Olucağı varsa oluyor Allah yazdıysa o bebeği bize düşünsekte olucak düşünmesekte o yüzden rahat ol canım psikolojini bozmadan yaşa zamanı geldiğinde gelicektir bebeğin sana![]()
Stres çok önemli evet bizde 4 seneyi bitirdik 5. Seneden gidiyoruz evlendiğimizden beri korunma yok ama olmuyo işte herşeyin zamanı var Allah ol dedi mi olur![]()
Kızlar kafanızdan atmadığınız sürece gebe kalmanız imkansıza yakınBizde korunmuyoruz ama tık yok bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı olsunda geç gelsin napalım![]()
Duanızı edin
Tedavi gerekliyse olun Allah’a Bırakın