Gebeliğe Hazırlık Gebelik için psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin cnm amin.. vallahi bencede burası çok iyi oluyor paylaştıkça sevincin artıyor hüznün azalıyor. inş bu ay sana ve diğer bekleyen arkadaşlara seviniriz gelecek ayda bana
İnşallah canım dualarımız kabul olur inşallah sen haber ver gelişmeleri yine kopma burdan

Kızlar regli oldum şimdi 2gün erken oldum karın ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti bütün belirtiler fos çıktı bi dahaki ay çalışma yok pes ettim en yakın zamanda doktora gidicem inşallah

Canımsın burada karşılaşmak dertleşmek birbirimiZe destek olmak çook güzel bir şey en en kısa zamanda güzel haberlerimizide alırızzs ve tadına vara vara çıkartırız inşallah son 5 gün kaldı

Bu aydan sonra bende bırakıyorum artık hem ruhsal hem bedensel yoruldum artık

O benim işte kafama takıyordum olmıyorfu
Hayatımı ya hamile kalırsam diye şekillendiriyordum
Ne zaman bıraktım o zaman hamike olduğumu öğrendim cnö
Been o kafaya nasıl gelicaaam yaaa işte benim düzenli çok hasta olmam yumurtlama zamanlarım ister istemez takip edebiliyoeum boşveremiyorum yani

Bu aydan sonra bende bırakıyorum artık hem ruhsal hem bedensel yoruldum artık
Aynen canım eşime de söyledim bu ay bitti bebek mevzusu kapandı benim için psikolojimiz bozuldu iyice her ay aynı şey çok sinirliyim şuan hızımı alamıyorum amannn adı bile hazır gelmiyor çok nazlandılar bizimkiler

Vlla ayıptır söylemesi açtım bir efes ohhhh kafam dağılsın sende yap kullanmıyosanda duble bir kahve ısmarla kendine

Vlla ayıptır söylemesi açtım bir efes ohhhh kafam dağılsın sende yap kullanmıyosanda duble bir kahve ısmarla kendine
Ahaha bende çayımı koydum çekirdwğimi aldım yayıldım tv karşısına keyfim iyi şuan birazdan ağlarım hem regli psikolojisi hem bebek dengesiz bi hafta geçer böyle ikimize de iyi keyifler o zaman tatlım

Günaaaydınnnn

Bıraktım artık amaaaaannnn yaaaa napiyimmm yaz geliyor onun moduna girdim hasta olmama 4 gün kaldı o zaman bu modda olamicam
Kız 4 gün kalmış sen yine fazla salma hast olursan salarsın bende hasta oldum diye yardırıyorum evde temizlik çamaşır yemek ya Allah dedim giriştim hasta olmadan öncede eşime eziyet ediyorum şunu getir bunu al yazık adama azcık gönlünü yapıyım

aslinda daha yeni evliymissiniz.esinizle gezin tozun tatile gidin.alisveris yapin.biraz tadini cikarin arkadaslar yazmis zaten ise girin kursa gidin diye.hayatta neye kafayi takarsaniz o sey olmaz ya da surundurur sizi bunu unutmayin :) cocuk olduktan sonra dertler bitmiyor ki :)

Canım 31yaşındayım ve tek çocuk istemiyorum yani oda Allah nasip ederse o yüzden bir an önce istiyorum tabi istemekle olmuyor zamanı gelince oluyor eşimle zaten bol bol vakit geçiriyoruz geziyoruz ama ikimizde çocuk çok seviyoruz hatta yeğenimin çocuğunu alırız gezdirirz severiz yani çocuk bebek gördükmü dalıyoruz hemen

Aaay yok ben valla saldım çünkü ümidim yom artık ayrıca eşime sarıyorum hep sinirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…