- 15 Mart 2019
- 104
- 103
- 18
İmternette baktım ikisde aynı koyuluk ta olursa adetine bikaç gün kala hamilelik diyo benimki silik çıktı 5 gün kaldı benimde artık beklicem çarşıya indiğimde alıcam eşimden habersizAaaay geçmez şimdi şu günler yaaaa ovülasyon testiyle belli oluyomu kiiiii gebelik
Banada yaz olurmu mutlakaİmternette baktım ikisde aynı koyuluk ta olursa adetine bikaç gün kala hamilelik diyo benimki silik çıktı 5 gün kaldı benimde artık beklicem çarşıya indiğimde alıcam eşimden habersiz
Mutlaka yazarım canımBanada yaz olurmu mutlaka
Ahh kuzum seni çok iyi anlıyorum zaten bu evlenip hemen hamile kalanlara çok şaşırıyorum bende 9 aylık evliyim herşeyi denedim ama yok vardır Allah ın bi bildiği diyorum bu ay farklı şeyler denedim eğer olursa direk yazıcam buraya. Oğlunu Allah bağışlasın canım inşallah tez zamanda gelir kardeşi. Hamile kalmanda bi sorun yok bence çünkü oğlun olmuş doktora gittiğinde hormonlarına bakıldı mı bide yaşın k canım?meraba kızlar.. ben de gebelikle kafayı bozdum. hiç normal değil halim ve çok farkındayım.
geçen 5 yılda birine denk gelsem kendim gibi derdim ki ayyy saçmalıyorsun artık!
çünkü 7 yıllık evliyim bir oğluşum var Rabbim ömür verir inş 5 yaşında kuzucum. 2. yi istiyoruz ve 4 aydır olmuyor. dr 1 yıl olmazsa gel dedi. çevremde ilk denemede tutturuyor hatunlarMaşAllah. o yüzden ben strese girdim. kafadan atmanın bir yolunu buldunuz mu ya?? benim kafam karman çorman.
Canım iyiki uzun yazdın çok güzel anlatmışsın öncelikle başın sağ olsun çok kötü bir durum Allah yanında sabrını da veriyor işte herşey bizim için. Ama o kadar yumurtlamasını takip edip hamile kalanlar var ki onların nasıl oluyor diyorum tabiki psikoloji çok önemli ama dış etkenler bsn unutucağım zaman hortluyorlar bana sinir basıyor tabi yapımda çok sinirli ve kafaya takan biriyim gel gör halimi hamilelik yok takmkcam diyip her ay yoksa hamile miyim ay göğsüm acıdı ay midem bulandı bemde devreler yanıyorMerhaba arkadaşlar, uzuun zamandır sık sık baktığım foruma bugün üye de oldum sonunda :)
Biraz kendi yaşadıklarımdan bahsetmek isterim-belki birilerine yardımcı olur diye
Benim oldum olası adetlerim düzensizdi. 35 günü de gördüm, 17.gün akıntıyla başlayıp adete dönen zamanlarımı da. Kaç kere gittim doktorum(çok güvendiğim bir doktordur) ne kist ne bişey olduğunu söyledi. Tahliller tiroid tesleri ,rahim filmi vs vs. Yok bişi. Stres, yorgunluk herşey etken olabilir, yumurta rezervlerin de gayet iyi dedi. Senin yapın bu dedi( parantez açayım, son 1.5 senem gerçekten çok stresliydi)
Stresim üzüntüm azaldı,güzelleşti herşey. Tabi bizde hamilelik planları başladı. Ben bir de hemen kafama takarım. 2-3 ay hiç bişi yok. tabi ben o dönem folik asit kullanıyorum, kendime dikkat ediyorum vs hamile kalacağım havasına girdim. İlişki sonrası aman uzanayımlar falan.Ama olmadı. Eeh dedim hep böyle mi gidecek.bıraktım folik asidi, dikkat ettiğim şeylere dikkat etmez oldum. Kasım ayındaki reglim biraz gecikti. Onun haricinde tek belirti göğüslerim çok şişmişti bir dönem. Ama ne bir koku hassasiyeti, ne mide bulntısı,ne bel ağrısı.. ben yine düzensiz adet sandım. Ama baktım artık 31. Gün falan olmuş. Dedim test alayım. 33.gün 2 tane gebelik testi yaptım. İkisinde de 2.çizgi silik çıktı. 1 hafta sonra kan verdim (yurtdışındayım , maalesef randevusuz gidemedik. En erken 1 hafta sonra gidebildik) bhcg 13537 çıktı. Demem o ki tam da eeh dediğim ayda, rahatladığım çok da düşünmediğim, belirti takip etmediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. Ama maalesef 8. Haftada kalbi durmuş. Almak zorunda kaldılar.zor günlerdi..şimdi yine uğraşıyoruz. 32.gündeyim. regl olmadım. Yine öle pek bi belirtim yok. Ama dün test yaptım ve negatif çıktıilk psikolojime kendim yaşamama rağmen yine girdim. Çıkmak lazım şu durumdan. Bir tıpçı arkadaşım kadının tüm psikolojisinin kadın hastalıklarını etkilediğini söylemişti. Kesinlikle haklı.. inatlaştığımız anda değil sanırım aksine düşünceyi başka şeye yönlendirip,hayırlısı ise olur dediğimiz zaman yaşayacağız bu harika deneyimi.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. O kadar çok okudum ki bu forumdan bir sürü şey. Belki benim hikayemi okuyup benzerlikler görüp ya da rahatlayan insanlar olur :) iyi günler herkese.
Sorma. Yukarıda yazdım o kadar ama sonunda dediğim gibi kendim de yine aynı psikolojiye girdimCanım iyiki uzun yazdın çok güzel anlatmışsın öncelikle başın sağ olsun çok kötü bir durum Allah yanında sabrını da veriyor işte herşey bizim için. Ama o kadar yumurtlamasını takip edip hamile kalanlar var ki onların nasıl oluyor diyorum tabiki psikoloji çok önemli ama dış etkenler bsn unutucağım zaman hortluyorlar bana sinir basıyor tabi yapımda çok sinirli ve kafaya takan biriyim gel gör halimi hamilelik yok takmkcam diyip her ay yoksa hamile miyim ay göğsüm acıdı ay midem bulandı bemde devreler yanıyorinşallah bu aralar çıkar çift çizgin canım burda okuduğum herkese dua ediyorum senide ekledim hepimiz için hayırlısı olsun
Ahh kuzum seni çok iyi anlıyorum zaten bu evlenip hemen hamile kalanlara çok şaşırıyorum bende 9 aylık evliyim herşeyi denedim ama yok vardır Allah ın bi bildiği diyorum bu ay farklı şeyler denedim eğer olursa direk yazıcam buraya. Oğlunu Allah bağışlasın canım inşallah tez zamanda gelir kardeşi. Hamile kalmanda bi sorun yok bence çünkü oğlun olmuş doktora gittiğinde hormonlarına bakıldı mı bide yaşın k canım?
paylamışın için teşekkür ederim deneyimini bizimle yaşaman çok değerli bende aylardır deniyorum ama daha bir kez hamilelikle karşılaşmadım ve benim çok düzenli oluyor stres yapmasam bile biliyorum günlerimi nasıl kurtulucam bu psikolojiden onu anlamaz bir haldeyimmm bu konuyu birbibirimize destek olmak amaçlı açtım inş bir gün hepbersber doğumdan söz edicazMerhaba arkadaşlar, uzuun zamandır sık sık baktığım foruma bugün üye de oldum sonunda :)
Biraz kendi yaşadıklarımdan bahsetmek isterim-belki birilerine yardımcı olur diye
Benim oldum olası adetlerim düzensizdi. 35 günü de gördüm, 17.gün akıntıyla başlayıp adete dönen zamanlarımı da. Kaç kere gittim doktorum(çok güvendiğim bir doktordur) ne kist ne bişey olduğunu söyledi. Tahliller tiroid tesleri ,rahim filmi vs vs. Yok bişi. Stres, yorgunluk herşey etken olabilir, yumurta rezervlerin de gayet iyi dedi. Senin yapın bu dedi( parantez açayım, son 1.5 senem gerçekten çok stresliydi)
Stresim üzüntüm azaldı,güzelleşti herşey. Tabi bizde hamilelik planları başladı. Ben bir de hemen kafama takarım. 2-3 ay hiç bişi yok. tabi ben o dönem folik asit kullanıyorum, kendime dikkat ediyorum vs hamile kalacağım havasına girdim. İlişki sonrası aman uzanayımlar falan.Ama olmadı. Eeh dedim hep böyle mi gidecek.bıraktım folik asidi, dikkat ettiğim şeylere dikkat etmez oldum. Kasım ayındaki reglim biraz gecikti. Onun haricinde tek belirti göğüslerim çok şişmişti bir dönem. Ama ne bir koku hassasiyeti, ne mide bulntısı,ne bel ağrısı.. ben yine düzensiz adet sandım. Ama baktım artık 31. Gün falan olmuş. Dedim test alayım. 33.gün 2 tane gebelik testi yaptım. İkisinde de 2.çizgi silik çıktı. 1 hafta sonra kan verdim (yurtdışındayım , maalesef randevusuz gidemedik. En erken 1 hafta sonra gidebildik) bhcg 13537 çıktı. Demem o ki tam da eeh dediğim ayda, rahatladığım çok da düşünmediğim, belirti takip etmediğim ayda hamile kaldığımı öğrendim. Ama maalesef 8. Haftada kalbi durmuş. Almak zorunda kaldılar.zor günlerdi..şimdi yine uğraşıyoruz. 32.gündeyim. regl olmadım. Yine öle pek bi belirtim yok. Ama dün test yaptım ve negatif çıktıilk psikolojime kendim yaşamama rağmen yine girdim. Çıkmak lazım şu durumdan. Bir tıpçı arkadaşım kadının tüm psikolojisinin kadın hastalıklarını etkilediğini söylemişti. Kesinlikle haklı.. inatlaştığımız anda değil sanırım aksine düşünceyi başka şeye yönlendirip,hayırlısı ise olur dediğimiz zaman yaşayacağız bu harika deneyimi.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. O kadar çok okudum ki bu forumdan bir sürü şey. Belki benim hikayemi okuyup benzerlikler görüp ya da rahatlayan insanlar olur :) iyi günler herkese.
İnşallah canım bwn 9 aylık evliyim evlendiğim günden beri istiyorum 31 yaşındayım 2ay önce doktora gittim muayenede bi sorun yok dedi hormon testleri verdi ama ben bitanesini yaptırabildim 1 seneyi doldurduktan gidicem inşallah. Benim şimdi adete 3günüm var bikaç belirtim var ama kaptırmıyorum kendimi psikolojiktir diye. Senin ilk hamileliğinde belirti yaşamuşmıydın canım?Saol cnm aynı durumunpaylaşınca durum daha iyi anlaşılıyor. Amin cnm. İnş sen de müjdeli haberi verirsin bu ay. Ben spiralle korunuyordum onu çıkartmaya gittiğimde dr kontrol etti bir sıkıntın Yok 1 yıl olmazsa gel dedi. Yaşımda 30. Oğlumla eğer kısmet olursa Kardeşi arasında yaş farkı açılmasın diye acele ediyorum. Yoksa 5 yıl hiç cesaret edemedim 2. Ye. Sen kaç yaşındasın doktora gittin mi ??
İnşallah canım bwn 9 aylık evliyim evlendiğim günden beri istiyorum 31 yaşındayım 2ay önce doktora gittim muayenede bi sorun yok dedi hormon testleri verdi ama ben bitanesini yaptırabildim 1 seneyi doldurduktan gidicem inşallah. Benim şimdi adete 3günüm var bikaç belirtim var ama kaptırmıyorum kendimi psikolojiktir diye. Senin ilk hamileliğinde belirti yaşamuşmıydın canım?
İnşallah pozitif olur canım bikaç gün sonra adet düzensizliğin var mı? Benim göğüslerim ilk defa şişti acıyolar çok ama meme ucumda sıcaklık normal bide meme uçları acır diyorlar ama bnde öyle bişey yok inşallah vardır ikimizde de canım ya yaşamayan bilmiyor gerçekten herşeyi bwlirtiye yormak ta insanı psikolojik çökertiyorinş olur hadi bakayım. benim adet belirtilerimin hepsi vardı. tabi o zaman böyle araştırma falan filan yapmadığım için daha rahat geçiyordu. adetim 3 gün geçikince test yaptım anında çıktı çift çizgi. mesela adet şişkinliğim sivilcelerim adet ağrılarım hepsi mevcuttu.
sadece annemin bir tezi var meme ucu çok sıcak olur diye hah o mevcuttu. ama bugün regl olmam gerek ve olmadım meme ucu sıcak. test yaptım hayalet çizgi göründü ve heyecan yapıp kan verdim sonuç negatif. en güzeli birkaç gün geçince belirgin çift çizgi ve kan testi.
İnşallah pozitif olur canım bikaç gün sonra adet düzensizliğin var mı? Benim göğüslerim ilk defa şişti acıyolar çok ama meme ucumda sıcaklık normal bide meme uçları acır diyorlar ama bnde öyle bişey yok inşallah vardır ikimizde de canım ya yaşamayan bilmiyor gerçekten herşeyi bwlirtiye yormak ta insanı psikolojik çökertiyor
İnşallah canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşallah dua edelimAmin cnm inş hayırlısıyla olurbence her bünyede hamilelik belirtisi farklı hiç kendini strese sokma olmayan belirtiler için inş tez vakitte hayırlı haberlerimize hep birlikte seviniriz. Benimkinde acı var ama değer 0.1 yani. Sen hiç bu belirtiyi baz alma pozitif düşünelim pozitif olsun inş
O benim işte kafama takıyordum olmıyorfuArkadaşlar benim bebek hayali kurduğumdan beri psikolojim çok değişti hamile kalan biri olunca direk modum değişiyor doktora gittim hiç bir engelim yok ama olmuyor tutmuyorben nasıl kafamdan atıcam düşüncelerimii beklenti içinden çıkıpta hamile kalan çok tanıdığım var ama ben takıntılı bir insanım
İnşallah canım benim seninde güzel haberlerini alırız inşallah dua edelimsende değere hiç takılma canım çok kişi var adet günü kanda çıkmayıp sonradan belli olan oda geç döllenmeden oluyormuş hepimiz için hayırlısı kuzum
Canımm o senin tatlılığın teşekkür ederimya sen ne tatlısın ne güzel moral veriyorsun. ben regll oldum bugün ama üzülmedim ya. hayırlısı buymuş. bir de hamile olsaydım aralık doğumlu olacaktı ve işteki en yoğun zamanlar. şimdi aralık atlatmış oldumpozitif yanlarına odaklanıyorum artık.
hadi bakalım senden ümitlliyim ama güzel haberler bekliyorum.
Canımm o senin tatlılığın teşekkür ederimdiğer aylara kaldı o zaman inşallah önümüzdeki aylar güzel haberler alırız senden benim 2günüm kaldı canım inşallah buraya hamileyim yazabilirim Allah herkese anneliği nasip etsin burası iyi oluyor herkes burda dertleşiyor ama dışarıda bu kadar detaylı konuşamıyorsun herkesten bi laf çıkınca da üzülüyorsun deniz arkadaşımızda bu konuyu açtı Allah razı olsun ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?