Ahh ahhh bitane değil kiyaşadığın gelişmeleri yaz canım takipteyim
Yine bir yumurtlama zamanım ve deneme sürecigelde umursama
Çok geçmiş olsun canım kafana takmamaya çalış ne kadar zor olsada. Banada doktor bi sürü tahlil demişti ama ben progesteron du galiba sadece onu yaptırmıştım oda 18 falan çıkmıştı. İllaki hormonları etkiliyor insanın canı başka bişeye sıkıldığı zaman bile midesi başı ağrıe buda öyle bişeyBenimde bir düşüğe bağlı kürtajım var. Kaç ay geçti şuan hiç bi sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Evlendim 2. Ay hamile olduğumu öğrenmiştim. 20 ay oldu stresten diye düşünüyor doktorum olmuyor. Süt hormonum 31 di bir o da stresten artıyormuş galiba ki doktorum kafana takma hormonları etkiliyor dedi.
ben hamile kalan arkadaşlarımı görmemek için bütün sosyal medya hesaplarımı kapatmıstım. eşimin bir arkadaşının hamile haberini alınca içten içe kendimi üzüyordum. 1 yıl böyle geçti sonra baktım ne yapsam boş allah ne zaman verirse olacak bıraktım rabbime. hiç ummadığım bir anda aldım haberi. rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda.Arkadaşlar benim bebek hayali kurduğumdan beri psikolojim çok değişti hamile kalan biri olunca direk modum değişiyor doktora gittim hiç bir engelim yok ama olmuyor tutmuyorben nasıl kafamdan atıcam düşüncelerimii beklenti içinden çıkıpta hamile kalan çok tanıdığım var ama ben takıntılı bir insanım
27. Gün hasta oluyorum canımHer ay takmıcam diyip yumurtlama zamanlarımda kendimden geçiyorum yumurtlama bitti takipteyim. Senin adet döngün kaç canım?
Amiiiin canım inşallaaah yaaaaa ölmeden bi hamile kalsam yaşasam şu annelik duygusunuben hamile kalan arkadaşlarımı görmemek için bütün sosyal medya hesaplarımı kapatmıstım. eşimin bir arkadaşının hamile haberini alınca içten içe kendimi üzüyordum. 1 yıl böyle geçti sonra baktım ne yapsam boş allah ne zaman verirse olacak bıraktım rabbime. hiç ummadığım bir anda aldım haberi. rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tez zamanda.
inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin rabbim.Amiiiin canım inşallaaah yaaaaa ölmeden bi hamile kalsam yaşasam şu annelik duygusunu
O jel nedirrrYa çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Bende hsg den çok korkuyorum eğer derse doktor nasıl yaptırırım diye herkes bişey söylüyor çünkü hafiften tırsıyorum. Ya bende çok araştırdım bitkisel kürler denedim ama olmadı şimdide preseed jel kullanıyorum spermlerin tutunmasına yardım ediyormuş hareketlilik azsa bile oluyormuş. Deneme tahtası olduk zaten bide bunu deneyelim
Canım önceki mesajını görmemişim geldi mi kırmızılar? O jel hiç bir problem yoksa sende yani 2 tüpün tıkalı olması yada hormonlar la ilgili hamileliği kolaylaştırıyomuş eşinde hareketsizlik falan varsa gibi gibi.. Preseed yaz kendi sitesinden oku mutlaka yanlış yönlendiemiyim seni fiyatı biraz yüksek ama bebek için değer diye düşünüyorum. Botanikeczada bakmıştm daha uygun orda. Aklına takılırsa sor ayaktayım dahaO jel nedirrr ☺Ve nerden alıcaz
Canım bende şimdi gördümm benim herhangi bir sorunum yok bir tek tüplere bakılmadı bütün değerlerim muaynem iyi çıktığından dolayı doktor gerek duymadı eşimde henüz gitmedi ama denemekten zarar gelmezz şimdi bakıyorummCanım önceki mesajını görmemişim geldi mi kırmızılar? O jel hiç bir problem yoksa sende yani 2 tüpün tıkalı olması yada hormonlar la ilgili hamileliği kolaylaştırıyomuş eşinde hareketsizlik falan varsa gibi gibi.. Preseed yaz kendi sitesinden oku mutlaka yanlış yönlendiemiyim seni fiyatı biraz yüksek ama bebek için değer diye düşünüyorum. Botanikeczada bakmıştm daha uygun orda. Aklına takılırsa sor ayaktayım daha
Yakalayamadık birbirimiziCanım bende şimdi gördümm benim herhangi bir sorunum yok bir tek tüplere bakılmadı bütün değerlerim muaynem iyi çıktığından dolayı doktor gerek duymadı eşimde henüz gitmedi ama denemekten zarar gelmezz şimdi bakıyorumm ☺
Hiç sormaaa yaaaYakalayamadık birbirimiziBenim eşimde gitmedi banada bitek alttan muayene yapıldı bi sorun gözükmüyo dedi bende 2ay bu jeli denicem yine olmazsa doktora gidicem mecburen
BurdayımmmHiç sormaaa yaaa ☺☺ Burdamısın şuan
İsmim geçmiyo canım bana dedin galibacanımmm napıyorsun nasıl gidiyooorrr hayat ben yine geri sayım yapmaya başldım bir ümittir gidiyor
Aynen sana yazmıştım kuzum kaldı 8 gün hiçbir belirtim yokkİsmim geçmiyo canım bana dedin galibavalla benimde bata 6gün var iki gündür kasık ve karnımda ara ara batma oluyor, bugün belim ağrıdı, ayaklarım üşüyor ve göğüslerim hassas şiştiler. İnşallah belirtidir kuzum o jeli kullandım ya bi umut işte olabilir diyorum bide daha önce böyle şeyler olmazdı bi kasık ağrım olurdu nasip artık inşallah vardır bebek sen anlatt bata kaç gün var bakalım belirti falan hisswdiyomusun?
Bende gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı onla yaptım oda kırmızıdan biraz daha silikti başka bi topikte yazdım ama kimse cevap vermediAynen sana yazmıştım kuzum kaldı 8 gün hiçbir belirtim yokkpsikolojik yokluyorum kendimi ara ara hadi bakalım inşallaaahhhh kalmışsındır test filan yapmadım demi erken gebelik testleri oluyor ya sende eğer olursa hemen sipariş vericam
Aaaay geçmez şimdi şu günler yaaaa ovülasyon testiyle belli oluyomu kiiiii gebelikBende gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardı onla yaptım oda kırmızıdan biraz daha silikti başka bi topikte yazdım ama kimse cevap vermedihiç belirti arama tatlım illaki belirti olucak diye bişey yok hiç belli olmaz adet tarihine kadar takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?