Gebeliğe Hazırlık Gebelik için psikoloji

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dnzvrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
278
129
103
37
Arkadaşlar benim bebek hayali kurduğumdan beri psikolojim çok değişti hamile kalan biri olunca direk modum değişiyor doktora gittim hiç bir engelim yok ama olmuyor tutmuyor ben nasıl kafamdan atıcam düşüncelerimii beklenti içinden çıkıpta hamile kalan çok tanıdığım var ama ben takıntılı bir insanım

Kendinizi meşgul edecek şeylerle ilgilenin,çalışmiyorsaniz çalışabilirsiniz mesela,kurslara gidebilirsiniz....vs
Ne kadar çok stres yaparsanız o kadar zorlaşıyor hamile kalmak

9 aylık evliyim evlendiğim günden beri eşimle bebek istiyoruz ama olmuyor her adet oluşumda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra buraya girip kaç senedir uğraşıp çocuğu olmayanları okuyunca kendime çok kızıyorum. Düşünmeöek kafadan atmak lazımmış ama o kadar insan yumurtlamasını takip edip hamile kalıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Olucağı varsa oluyor Allah yazdıysa o bebeği bize düşünsekte olucak düşünmesekte o yüzden rahat ol canım psikolojini bozmadan yaşa zamanı geldiğinde gelicektir bebeğin sana

Stres çok önemli evet bizde 4 seneyi bitirdik 5. Seneden gidiyoruz evlendiğimizden beri korunma yok ama olmuyo işte herşeyin zamanı var Allah ol dedi mi olur

Çoook haklısınnn yaaa bende öyleyimm ama bakalımm

Çook doğru diyosun sanırım en son psikolokta bulucam kendimi

Kendinizi meşgul edecek şeylerle ilgilenin,çalışmiyorsaniz çalışabilirsiniz mesela,kurslara gidebilirsiniz....vs
Ne kadar çok stres yaparsanız o kadar zorlaşıyor hamile kalmak
Eskiden böyle deneyip deneyip olmayan bir tanıdığı çok kınar ve gülerdim aynen başıma geldi

Yaaa ne tatlısın ve çok doğru söylüyosun ama gel gör bunu bana anlat işte
Teşekkür ederim kuzum tabi söylemesi kolay işte de bende çok takıyordum öncelerden ama şimdi inan takmıyorum sende zamanla takmamayı öğreneceksin sabır çok önemli işte

Çook doğru diyosun sanırım en son psikolokta bulucam kendimi
Öyle kendine zarar veriyosın canım bak havalar ısınıyor artık kafaya takmaya başlayınca at kendini dışarı gez toz bak ben bu ay hiiç takmıyorum olursa çok sevinirim olmazsa da napalm nasip dicem

Ne kadardır korunmuyısunuz canım herhangi bir rahatsızlığınız var mı ?
İşte 9 aylık evliyim canım hiç korunmadık doktra gittim sorun yok dedi tabi tahliller verdi sadece bitanesini yaptırabildim diğerlerini şehirdışına çıkmam gerektiği için yaptıramadım ama tedavi için doktorlar bi senenin geçmesini bekliyorlar. Sen gittin mi doktora?

Evet canım gittim bende 4 yılım bitti evlilikte 1 senelik evliyken ben gittim bir problem olmadı hsg falan da çekildim eşim 3. Yılımızda gitti birşey çıkmadı geçen sene haziranda varikosel teşhisi koyuldu ameliyat oldu 9 ay oluyo ameliyat olalı hala birşey yok bizde de şuan eşim proxeed kullanıyo 1 aydır bal polen keçi boynuzu özü ve çakşır kullandırıyorum bizim ileri hareketimiz yok maalesef bu çarşamba test vericek bakalım ne olur

Ya çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Bende hsg den çok korkuyorum eğer derse doktor nasıl yaptırırım diye herkes bişey söylüyor çünkü hafiften tırsıyorum. Ya bende çok araştırdım bitkisel kürler denedim ama olmadı şimdide preseed jel kullanıyorum spermlerin tutunmasına yardım ediyormuş hareketlilik azsa bile oluyormuş. Deneme tahtası olduk zaten bide bunu deneyelim

Gebelikteki en önemli şey psikoloji stres varsa bebek yok bizati yaşadım

Valla öyle canım hemde ne tahta hag de korkulacak hiçbirşey yok canım sadece 2 3 dakika adet sancısı o kadar bence çektirmelisin çok kolaylaştırıyormuş hamileliği

Valla öyle canım hemde ne tahta hag de korkulacak hiçbirşey yok canım sadece 2 3 dakika adet sancısı o kadar bence çektirmelisin çok kolaylaştırıyormuş hamileliği
İnşallah bi seneyi dolduralım istiyorum yaptırmak acısada mecbur olucak önce benim dış baskılardan kurtulup şu psikolojiden çıkmam lazım çünkü çok bunaldım. İnşallah hepimizin zamanı geldiğinde olur hayırlısıyla

İnşallâh kuzum inşallah dış parazitlerden uzak dur lütfen

Ahh ahhh bitane değil kiyaşadığın gelişmeleri yaz canım takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…