Bu hormonlar be zaman bakıldı normalde adetin 2-3. Günü bakılması gerekirKızlar selam şimdi ben regl düzensizliği olduğu için doktora gittim doktor hormonlarıma baktırdım ve yaşımın genç olduğunu yeni evli olduğumu hormonlariminda normal olduğunu söyle bana tarlusal verdi reglin bitince reglin başlangıcından 10 gün say ve ovu testi yapmaya başla dedi. Size sorum şu doğal olarak ne yemeliyim ne icmeliyim yumurta için ve hangi ovulasyon testini almalıyım gebe kalmak icin neler yapmalıyım kısaca sorum bu burdaki tecrübeli insanlardan bilgi almak istiyorum lütfen sizde deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim aşağıya bırakıyorum hormon degerlerimi.
Estradiol 87.08
Tsh 1.219
Fsh 5.43
Lh 9.81
Prolaktin 9.85
Regl degildim 5 gün falan oluyorBu hormonlar be zaman bakıldı normalde adetin 2-3. Günü bakılması gerekir
O zamanki doğru hormon olmuyor ama doğru hormonlar adetin 2-3. Günü olurRegl degildim 5 gün falan oluyor
Rahim hazırlığı için Nar yemelisin. Yumurta kalitesi için balık ye veya omega3 kullan. Folik aside gebelikten 3 ay önce başlaman gerekir. Ispanak gibi koyu yeşil sebze tüket. Havuç yumurtlama için güzel bir takviye. Hergğn 1 yumurta haşlanmış yemelisin. İyi pişmiş olmalı, hergün 1 muz. Ceviz bunlar senin için en değerli şeyler:)Kızlar selam şimdi ben regl düzensizliği olduğu için doktora gittim doktor hormonlarıma baktırdım ve yaşımın genç olduğunu yeni evli olduğumu hormonlariminda normal olduğunu söyle bana tarlusal verdi reglin bitince reglin başlangıcından 10 gün say ve ovu testi yapmaya başla dedi. Size sorum şu doğal olarak ne yemeliyim ne icmeliyim yumurta için ve hangi ovulasyon testini almalıyım gebe kalmak icin neler yapmalıyım kısaca sorum bu burdaki tecrübeli insanlardan bilgi almak istiyorum lütfen sizde deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim aşağıya bırakıyorum hormon degerlerimi.
Estradiol 87.08
Tsh 1.219
Fsh 5.43
Lh 9.81
Prolaktin 9.85
Bana gel falan bisi demedi ovulasyon testi yapıyorum dediO zamanki doğru hormon olmuyor ama doğru hormonlar adetin 2-3. Günü olur
Çok teşekkür ederimRahim hazırlığı için Nar yemelisin. Yumurta kalitesi için balık ye veya omega3 kullan. Folik aside gebelikten 3 ay önce başlaman gerekir. Ispanak gibi koyu yeşil sebze tüket. Havuç yumurtlama için güzel bir takviye. Hergğn 1 yumurta haşlanmış yemelisin. İyi pişmiş olmalı, hergün 1 muz. Ceviz bunlar senin için en değerli şeyler:)
Bana doktor öyle bisi demedi amaAdetin 2. Yada 3. Günü hormon vermeniz gerekir.
Sağlıklı sonuçlar regli döneminde çıkar. Tabiki gidebilirsiniz.Bana doktor öyle bisi demedi amatekrar gideyimmi regl olunca bisi der mi
Tamam o zaman regl olayım giderim bide bu ilaç ne zaman regl baslatirSağlıklı sonuçlar regli döneminde çıkar. Tabiki gidebilirsiniz.
Kullanmaya başladıktan sonra genelde 5 gün içinde kanama başlatır.Tamam o zaman regl olayım giderim bide bu ilaç ne zaman regl baslatir
Doktor sana öyle bisey demediyse umursamıyordur bence farklı doktora gitBana doktor öyle bisi demedi amatekrar gideyimmi regl olunca bisi der mi
Ben tarlusal kullandığımda 10 gün sonra oluyordumTamam o zaman regl olayım giderim bide bu ilaç ne zaman regl baslatir
Baktirayim tabiRegl düzensizliğiniz varmış amh baktırın.
Teşekkür ederimBen tarlusal kullandığımda 10 gün sonra oluyordum
Reglin 3. Günğ gidin kan testi verin o zamanki değerler çok önemliBaktirayim tabi